Tilbehør til iPad 9.7" (2018)

Om du mangler et læder cover til iPad 2018, lightning kabel, Panzer Tempered Glass til iPad 2018 eller andet tilbehør til din Apple enhed, så har vi et hav af muligheder til dig samlet et sted. Med et cover til din enhed så beskytter du ikke kun din enhed mod ridser, mindre stød/slag men du giver også din enhed et nyt og lidt anderledes look og ...

Om du mangler et læder cover til iPad 2018, lightning kabel, Panzer Tempered Glass til iPad 2018 eller andet tilbehør til din Apple enhed, så har vi et hav af muligheder til dig samlet et sted. Med et cover til din enhed så beskytter du ikke kun din enhed mod ridser, mindre stød/slag men du giver også din enhed et nyt og lidt anderledes look og ikke for at nævne alle de forskellige farver som et iPad 2018 cover kan købes i. iPad cover er nok det mest solgte tilbehør, men glem ikke de andre ting du skal bruge til din enhed. Såsom powerbank, Apple høretelefoner eller almindelige høretelefoner til iPad, skærmbeskyttelse, højtaler med AUX kabel eller bluetooth højtaler, biltilbehør så køretuen blive lang sjovere og nemmere især på de lange køreture.

Med det rette tilbehør vil du også kunne drage mere nytte af din iPad 2018 6. generation og brugen af denne vil også blive mere behaglig, især med et roterende 360 grader cover. Så hvorfor vente med at få indkøbt dit tilbehør. Køb nu og få leveret fragtfrit til en valgfri pakkeshop, indenfor 1-2 hverdage.        

Læs mere

Tilbehør til iPad 9.7" (2018) 

Underkategorier

 • iPad 9.7" (2018) Cover, Etui Og Taske

  Leder du efter det perfekte læder cover til din iPad 2018 så kan vi hos coverbutik.dk tilbyde flere varianter, både indenfor design samt farve. Med det rette taske kan du opnå komplet beskyttelse af din enhed og forsat have fri adgang til diverse knapper samt udgange. Smart cover til iPad 2018, bagcover eller et roterende cover til iPad 2018, så ér muligheden der. Du skal bare overveje, hvad dit behov er for det perfekte cover.

  Om du vælger at kalde det et etui eller taske så levere produktet den samme beskyttelse til din enhed. Et cover behøver ikke at koste alverden. Vi har cover til enhver smag samt til enhver pris og du behøver ikke, at tænke på leveringomkostninger, da din ønskede vare sendes fragtfrit til din nærmeste pakkeshop og det er uanset om du vælger et produkt eller flere.    

 • iPad 9.7" (2018) Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm til iPad 2018 er en nem og sikker løsning til dig, hvis du ønsker at beskytte skærmen mod fedt pletter samt mindre ridser fra eksempelvis støvkorn, som bliver kørt over skærmen med fingrene. Men ønsker du derimod en beskyttelses form, som er mere modstandsdygtig overfor ridser samt mindre slag. Så er det Panzer Tempered Glass til 2018 du skal have fingrene i. Beskyttelsesglas monteres også nemt og hurtigt på skærmen og endda uden luftbobler. Monteres det hærdede glas til iPad 2018 ikke korrekt første gang, så kan du forsøge igen. Og skulle uheldet være ude så er det det ekstra lag glas, som er monteret på den oprindelige skærm, som tager stødet. Og dermed undgår du en dyr værksteds regning.

  Beskyttelsesglas til iPad 2018 monteres helt uden ekstra værktøj. Alt det du har behov ved montering af glasset medfølger i æsken.     

 • iPad 9.7" (2018) Dansk Tastatur

  Nemt, lækkert og faktisk ret så ideelt er et bluetooth tastatur til iPad 2018, som er et trådløst dansk tastatur. Dette keyboard er nemt at aktivere med din enheds bluetooth forbindelse. Og yderligere beskytter dette tastatur også din enhed, da den også fungere som et cover. Tastaturet virker og ser professionelt ud og giver dig mulighed for hurtigt, at pakke tastaturet ud og sammen igen da tastaturet er indbygget i et cover. Gummi tasterne på tastaturet gøre, at du ikke får ridser på skærmen når din iPad er pakket sammen.

  Dansk tastatur til iPad 2018 er lige noget du skal bruge, hvis du skal arbejde i det åbne, hvor du ikke altid kan have din computer med. Kvalitets dansk tastatur til en billig pris, som forbindes inden for få sekunder med din iPad.   

 • iPad 9.7" (2018) Lightning Kabel

  Apple Lightning kabel til iPad 2018 i flere længder. Og ikke nok med at vi har original lightning kabler, så er vores kabler billige og vi føre dem både i æske samt i bulk version. Med et ekstra USB kabel liggende så er du altid sikker på, at du kan få din enhed opladt og dermed står du ikke i den situation, hvor du ikke har strøm på din enhed. Er du typen der gerne lige vil surfe lidt inden du falder i søvn, så må du have fingrene i et 2 meters Apple kabel. Vil du have den samlede pakke, så klik videre og køb også en iPad oplader fra Apple.   

 • Oplader til iPad 9.7" (2018)

  Oplader til hjemmet, på arbejdet eller oplader til bilen. Uanset hvor du befinder dig så har du blandt andet behov for en oplader for at holde liv i din enhed. Apple iPad oplader som fungere til flere Apple enheder og især til denne iPad 2018 model. Har du behov for en oplader med flere udgange, så skal du nok ikke kigge på en original Apple oplader, men derimod en oplader med flere udgange, som leveres fra flere af vores kvalitets bevidste leverandør. Og en oplader med flere udgange giver dig mulighed for at oplade flere enheder på en gang, uanset producent. Og er du i bilen, så er en billader lige noget for dig, som også findes med flere udgange.    

 • iPad 9.7" (2018) Høretelefoner

  Høretelefoner til iPad 2018 fra mange producent. Eksempelvis JVC, Apple, Sony, JBL, Urbanista og mange flere har vi fremskaffet til yderst attraktive priser og dermed givet dig ingen grund til, at handle andre steder end her.

  Flere producenter headset til iPad 2018, som alle passer til din enhed og har du andre enheder, så er det også muligt at bruge de samme høretelefoner dertil. Om du vælger de trådløse høretelefoner til iPad 2018 eller de helt almindelige med et kabel hængende, så vil du få en lyd der er værd, at lytte til. Og hvorfor gå på kompromis med lyden når dine følsomme øre skal udsættes for denne. Er du på farten i bilen eller cyklen så er et sæt trådløst headset en nødvendighed, da det er påkrævet at alt din fokus i trafikken er på selve trafikken. Og det kan godt være at du tænker Apple ear-pods til iPad 2018 er nok, men hvorfor stoppe der, udforsk markedet og find kvalitets høretelefoner til din enhed.  

 • iPad 9.7" (2018) Højtalere

  Kvalitets højtaler til iPad 2018 i flere formater, som både kendetegner sig ved at være med bluetooth og med AUX kabel. En højtaler forbindes nemt og hurtigt med bluetooth forbindelse og kan benyttes hvor som helst, såvel indendørs som udendørs. Og vælger du en vandtæt højtaler så er du også sikret ved vandet. Om du spiller musik derhjemme, på arbejdet, udendørs eller hvor du nu har lyst til at sætte lidt gang i festen, så skal højtaleren levere varen og det kan disse. Og de koster faktisk ikke alverdens. Muligheden for højtaler med AUX kabel og bluetooth forbindelse er der og hver har deres egenskaber. Men det som er fremtrædende ved en bluetooth højtaler til iPad 2018 så er det bekvemligheden ved en nem og hurtig forbindelse, som en bluetooth højtaler tilbyder.   

 • iPad 9.7" (2018) Powerbank

  Skal du på en lang ferie eller skal du bare bruge din iPad 2018 mere end hvad batteriet på din enhed kan klare, så skal du have fingrene i en Powerbank til iPad 2018. Og disse powerbanks fås i flere forskellige kapaciteter og dermed kan du vurdere, hvilken powerbank der dækker dit behov. Forestil dig, at du er på ferie eller er et sted, hvor der ikke er en strømkilde. Eller du sidder og hygger dig med en film og lige pludselig popper vinduet op med beskeden lavt batteriniveau. Men har du eksempelvis en trend powerstone 10.400 mAh ved siden af, så kan du faktisk oplade din enhed op til flere gange. Er du kræsen med farve og design så er der flere powerbanks, at vælge imellem.    

 • iPad 9.7" (2018) Biltilbehør

  Alle har behov for det rette tilbehør til deres enhed. Uanset om der er tale om et Apple produkt eller Samsung. Om det skal bruges derhjemme, på arbejdet eller i bilen så skal tilbehøret bare være iorden, da det helt sikkert vil gavne dig i situationer, hvor du eksempelvis mangler strøm til din iPad 2018, en iPad holder eller andet, som bare vil gøre det lidt nemmere for dig.

  Biltilbehør til iPad 2018 rummer mange ting, blandt andet billader, bilholder til din iPad, Apple lightning kabel i 2 meters længde eller 1 meter. Og hvorfor ikke få købt det rette tilbehør inden du skal afsted på den lange køretur, så du ikke står og mangler, når det er for sent. Og husk også headset til din enhed og det er uanset om du vælger bluetooth headset til din iPad eller med kabel, som kunne være et sæt Apple Ear-pods.    

 • iPad 9.7" (2018) Touch Pen

  Hvorfor give sig selv det besvær og få ridser på skærmen, når sådan et simpelt tilbehør som touch pen til iPad 2018 er opfundet. Med en touch pen kan du hurtigt og nemt navigere dig mellem de forskellige menuer eller andet på skærmen og være fri for at få ridser på skærmen. Har du Beskyttelsesglas monteret på skærmen, så vil du forsat kunne bruge en touch pen. En touch pen til iPad 2018 fås i flere forskellige farver samt design, så der er til enhver smag.  

 • iPad 9.7" (2018) Værktøj

  Tør du og vil du gerne, så hjælper vi dig ihvertfald med det rette værktøj til din iPad 2018. det kan godt blive en dyr affære at sende sin iPad på værkstedet. Og efterhånden kan man faktisk godt få flere af reservedelene online. Så hvis man ser en reparation af sin iPad 2018 som en overkommelig opgave, så hvorfor ikke kaste sig ud i det med et sæt iPad værktøj. I disse værktøjs kit er der alt det du skal bruges, så du kan forege en sikker reparation af din Appel enhed.