iPad cover – beskyt din iPad og gør den mere anvendelig i hverdagen

iPad cover – beskyt din iPad og gør den mere anvendelig i hverdagen

Med et iPad cover til din Apple iPad beskytter du din iPad effektivt mod slag og ridser. Samtidig giver coveret mulighed for at gøre iPad’en mere anvendelig i hverdagen. F.eks. ved at inkludere et tastatur, eller mulighed for at opbevare kreditkort i coveret. Samtidig giver et iPad cover dig mulighed for at style din iPad. Se vores store udvalg af iPad covers til de mest udbredte modeller på markedet lige her. Læs mere om iPad covers efter kategorierne nedenfor!


iPad Mini cover


iPad Mini 2 cover


iPad Mini 3 cover


iPad Mini 4 cover


iPad 2 cover


iPad 3 cover


iPad 4 cover


iPad 2017 cover

iPad Air cover

iPad Air 2 Cover

iPad Pro 9.7 cover

iPad Pro 10.5 cover

iPad Pro 12.9 cover


Hos Coverbutik.dk finder du iPad covers til alle iPad-modeller og generationer af iPads. Vi har både covers til iPad, iPad Air, iPad Pro og iPad Mini – lige fra første generation og til den nyeste model. Samtidig har vi et stort udvalg af iPad tilbehør som f.eks. panserglas, højttalere, hovedtelefoner, touch penne og powerbanks.iPad cover og tilbehør til alle iPad-modeller

Så uanset hvilken Apple iPad du har, og hvilket tilbehør du har brug for, finder du det her hos os!

Køb iPad cover i trygge rammer

Coverbutik.dk er en danskejet webshop, som tilstræber at sælge kvalitetsprodukter til faste lave priser med en leveringstid på 1-2 hverdage. Vi giver fri fragt på alle dine bestillinger, uanset hvor meget du køber for pr. ordre.

Du har mulighed for betaling med de mest udbredte betalingskort. Du kan også betale med MobilePay og PayPal.

HUSK: Du har altid 14 dages returret på alle produkter, som du køber hos os.

Vores webshop er e-mærket. Det er din garanti for en god oplevelse med os! Så hos coverbutik.dk er du altid sikker på at gøre en god handel.

Historien om Apple iPad

De fleste kender sikkert historien om Apples iPad, og hvordan den forandrede den måde vi konsumerer internet, film og læser e-bøger på.

Bag iPad’en stod den nu afdøde Steve Jobs. Han var en karismatisk og temperamentsfuld forretningsmand, der havde været med lige siden den personlige computers barndom. Flere gange undervejs var han idemand og primusmotor bag computere og forbrugselektronik, der forandrede verden.

Det startede med Apples Macintosh og efter en periode væk fra Apple, fortsatte det med Apple iPod og senere Apple iPhone. iPod’en revolutionerede musikbranchen og iPhonen gjorde smartphonen til hvermandseje. I sandhed en imponerende track record for et enkelt menneske.

iPad’en kom i første version i 2010 og blev den sidste af de landvindinger, som Steve Jobs kom til at stå i spidsen for udviklingen af. I 2011 tabte han kampen til kræften, og siden har Apple ikke introduceret nye, revolutionerende produkter. De er kørt videre med dem, som Steve Jobs skabte. Det gælder også Apple Watch, som Steve Jobs havde sat udviklingen i gang af inden hans alt for tidlige død.

De største nyskabelser inden for iPads, siden Steve Jobs død, er udsendelsen af den mindre iPad mini og den større iPad Pro. Sidstnævnte fås i to forskellige størrelser, der begge er større end den almindelige iPad med 9,7” skærm. Det var ifølge Steve Jobs den perfekte størrelse til en iPad.

Historien om iPad covers

Med til historien om Apple iPad hører også historien om de mange forskellige iPad covers. For oprindelig var det kun tanken, at der skulle være et og kun et cover til iPad’en, nemlig Apples eget.

Det kan både bruges til at beskytte skærmen mod ridser og bruges som stander til iPad’en. Samtidig kan det klipses af og på iPad’en efter behov. For ifølge Steve Jobs oprindelige ide, skulle iPad’en ikke anvendes med et cover. Det gav bare iPad’en unødvendig ekstravægt, og gjorde det mere besværligt at anvende den.

Men historien skulle vise, at det var muligt, både at skabe covers som beskyttede iPad’en bedre, og som ikke gjorde det mere besværligt at bruge iPad’en. Samtidig blev det også muligt at få covers, som gjorde iPad’en endnu mere anvendelig i hverdagen. Og som helt overflødiggjorde behovet for en bærbar computer.

Det legendariske 360 graders cover

Det cover som for alvor har vundet udbredelse som iPad cover, er det såkaldte 360 graders cover. Det dækker både forside, bagside og kanter på iPad’en, og fungerer nærmest som et slags bogomslag for den smarte tablet-computer.

Samtidig er det udstyret med en smart mekanisme på bagsiden, som gør det muligt at dreje iPad’en omkring sin egen midterakse. Derved kan forside og bagside af coveret bruges som stander for iPad’en. Både når den står på højkant og på den brede led.

Det sidste gør det muligt at se film på iPad’en, uden at skulle holde den i hænderne. Du stiller den bare på bordet eller armlænet på den gode stol. Samme stilling gør det også muligt at bruge iPad’en til f.eks. tekstbehandling, hvis du har et Bluetooth-tastatur til din iPad.

Vil du hellere læse en god bog, stiller du bare iPad’en på højkant i 360 graders coveret. Så kan du både læse, mens du spiser eller strikker.

I øvrigt kan du sagtens bruge iPad’en med coveret på. Vægtforøgelsen med et 360 graders cover er minimalt. Samtidig giver coveret et godt greb om iPad’en, ligesom du undgår fedtfingre og ridser på bagsiden af iPad’en.

Den store alsidighed og gode beskyttelse som 360 graders coveret giver iPad’en, gjorde det hurtigt til et populært valg. Derfor finder du det også i vores produktsortiment – endda i flere farver og til stort set alle modeller af Apple iPad. Både den almindelige iPad, iPad Mini og iPad Pro.

SmartCover med bagbeklædning

Hos Coverbutik.dk sælger vi også en version af det originale iPad-cover med bagbeklædning. Det giver en bedste beskyttelse af din iPad end det originale SmartCover fra Apple. Samtidig anvender det den samme trepunkts foldning af forklappen, der gør det muligt at bruge coveret som stander for iPad’en. Dog kun så den ligger ned, når du bruger forklappen af coveret som stander.

SmartCover kan altså bruges som stander til din iPad, både når du skal se film på den og bruge den som ”computerskærm”. Vil du bruge iPad’en til at læse e-bøger eller hjemmesider på, skal du holde den i hånden.

Vis mig dit iPad cover og jeg skal sige dig, hvem du er

Som allerede nævnt er et iPad cover ikke alene en effektiv måde at beskytte din Apple iPad på. Det er også en god måde at style din iPad på, så den for alvor bliver din.

Det giver dit iPad-cover masser af muligheder for. Både når det kommer til cover-valg, valg af farver og valg af materialer til coveret. Hver eneste af de tre parametre giver dig nogle tilpasningsmuligheder, du kan vælge bevidst. Derved kan du vælge nøjagtigt, hvilket stil- og holdningsmæssige signaler du vil give til opgivelserne, når du kommer gående med din iPad.

Hvad siger farven på dit iPad cover om dig?

Alene farven på dit iPad cover fortæller meget om, hvem du er. Har du valgt en dæmpet og anonym farve som f.eks. sort eller grå, vil du sikkert gerne signalere seriøsitet. Lidt lige som forretningsmanden, der altid går klædt i en mørk habit og har en mørk lædertaske. Fordi det vækker mindst opsigt.

Er farven mere klar og råbende, som f.eks. et cover i rødt, gult, orange, grønt eller lyseblåt, har du nok et større behov for at blive set af dine omgivelser. Det hjælper den klare farve på dit iPad cover med.

Vælg det cover til din iPad, der passer til dig

Nu ved du lidt mere om iPad covers, de muligheder de giver og de signaler de sender til omverdenen. Så nu er du klar til at rulle op til toppen af siden. Her kan du finde det iPad cover, der passer til dig, og den model iPad du har.

God fornøjelse og velkommen som kunde hos Coverbutik.dk.