Cover til Samsung

Cover til Samsung

Et cover til din Samsung smartphone er en rigtig god investering. For den store telefon får nemt ridser og andre skrammer. For det er de færreste, der lader den blive liggende hjemme. For den lækre mobil bliver hurtigt deres tro følgesvend og universelværktøj i hverdagen. Se vores store udvalg af covers til Samsung her, og læs mere om hvordan du finder det rigtige cover til din Samsung mobil.  

Hos Coverbutik.dk finder du et stort udvalg af covers til den populære Samsung Galaxy S-serie. Det er nok den største konkurrent til Apple iPhone herhjemme. Vi har også covers til Samsung Galaxy Note og Galaxy Tab

Du kan trygt købe cover til din Samsung-telefon hos os 

Når du handler covers og andre tilbehørsprodukter til din Samsung-mobil hos Coverbutik, er du altid sikrer en god handel. Både på prisen og på selve oplevelsen. 

For hos Coverbutik.dk handler du i en 100 % danskejet webshop, der har fokus på at finde de covers og andre tilbehørsprodukter, som passer bedst til danske forbrugere. Samtidig har vi fokus på at købe ind, så vi kan sælge vores produkter til altid lave priser. 

Altid gratis fragt 

Endelig har vi også en filosofi om, at der ikke skal lægges overraskende høje gebyrer og forsendelsesomkostninger oveni dit køb, som ødelægger den gode pris. Den pris du betaler for varen, er den pris den koster. Basta! 

Så hos os betaler vi forsendelsen, uanset hvor lidt eller meget du køber for. Og dine varer kommer normalt inden for 1-2 hverdage, efter vi har modtaget din ordre. Bestillingsvarer tager lidt længere tid. Her tilstræber vi, at kunne levere på 3-5 hverdage. Men nogle enkelte bestillingsvarer tager lidt længere tid. 

Så hold øje med, om der står ”På lager” eller ”Bestillingsvare” under produkterne i produktoversigten. Så ved du, hvor hurtigt du har dit nye cover til din Samsung-mobil. 

E-mærket webshop 

Vi er stolte af, at kunne tilbyde dig at handle i en e-mærket webshop. Det betyder, at nogle af landets dygtigste e-handelseksperter har gennemgået webshoppen og fundet den i orden. Det er ensbetydende med, at hele købsoplevelsen er nem at finde ud af, at betalingen foregår fejlfrit, og at varerne kommer til tiden. 

Samtidig er du sikker på, at vi ikke deler dine personlige oplysninger med andre – eller sælger dem til firmaer, der tæppebomber dig med spammails. 

Så når du handler hos Coverbutik.dk, får du den bedste handel i covers til Samsung

Covers til Samsung Galaxy S 

Samsung Galaxy S er kendt for sin noget større skærm end iPhone og på deres særlige Edge-modeller, hvor skærmen fortsætter rundt på siden af telefonen. Det stiller særlige krav til de covers, du køber til din Samsung-telefon. 

Samtidig er Samsung Galaxy S en mobil, der holder længe. Derfor beholder mange den, til den ikke kan længere. Eller også går den i arv til ungerne, når mor, far eller større søskende får ny mobiltelefon. Derfor finder du stadig både Samsung Galaxy S6 og S6 Edge covers, Samsung Galaxy S4 mini covers og covers til mange andre ældre Samsung-modeller i vores produktsortiment. 

Vi har naturligvis også covers til de helt nye Galaxy S-modeller, både i den almindelige og Plus-versionen. Og vi har alle former for covers. Både dem der kun dækker bagsiden og covers, etuier og tasker, der dækker både for- og bagsiden af telefonen. 

Covers i forskellige materialer og udformninger 

Vi har også covers i flere forskellige materialer. Både plastik og læder. Samtidig har vi også fulddækkende covers, hvor det er muligt for dig at se, hvem der ringer, og hvor du kan tage telefonen eller afvise kaldet gennem coveret. 

Alle covers er naturligvis i en ekstraordinær god kvalitet. Både plastik- og læder-covers er produceret til at holde til hverdagens strabadser. Samtidig beskytter de effektivt telefonen mod de udfordringer, du kan komme ud for med en telefon med så stor en skærm som Samsung’s Galaxy S. 

De fleste af de traditionelle covers, som kun dækker bagsiden af telefonen, er produceret i plastik. De giver en rigtig god beskyttelse af den forholdsvis store bagside på telefonen. Den bliver nemt ridset, hvis du får lagt telefonen fra dig på en uheldig overflade. 

Samtidig yder de en god beskyttelse af kanterne på telefonen, hvis du taber den. For her vil den typisk lande på en af siderne og meget tit på et hjørne. Derfor har mange af bagsidecoverne indbygget en særlig faldsikring på hjørnerne. 

Fulddækkende cover med praktisk klap 

Du kan også få fulddækkende covers i plastik. De er oftest designet med en klap, der dækker skærmen og et bagcover, der sørger for at mobil og cover forbliver uadskillelige. Men selv om der er klap foran skærmen, kan du sagtens føre en samtale med klappen lukket hen foran telefonen. Nogle af vores covers til Samsung Galaxy S giver som allerede nævnt også mulighed for, både at se hvem der ringer og tage telefonen. 

I klappen er der ofte også plads til, at du kan have et betalingskort eller to med. Du kan også få covers til Samsung mobiler, der giver dig mulighed for at have kørekort og pengesedler med i coveret. Så kan du lade pungen blive hjemme og have det hele samlet i en praktisk enhed. 

samsung galaxy s cover

Lædercovers i lækker kvalitet 

Vores lædercovers beskytter typisk hele telefonen. De er ligesom plastikcoverne designet med en klap, der dækker skærmen på samme måde som omslaget på en bog. Samtidig giver de også mulighed for at opbevare betalingskort og eventuelt pengesedler og andre småting. 

Udseendet er dog langt mere eksklusivt, ligesom duften og selve fornemmelsen, når du står med mobilen i hånden, er meget mere lækker. Og ligesom plastikcoverne fås læder-modellerne i flere forskellige farver. 

Endelig gælder det for begge typer covers, at de også kan fungere som holder for mobilen i bredformat. Det vil sige, at hvis du skal se en film fra YouTube eller en serie fra Netflix eller en anden streamingtjeneste, kan du gøre det, uden at skulle holde telefonen i hånden hele tiden. Samsung cover

Cover til Samsung Galaxy Note 

Lige som du kan få covers til Samsung Galaxy S hos Coverbutik.dk, kan du også få covers til søstermodellen Galaxy Note. Den største forskel på de to modeller er den medfølgende stylus. 

Det kræver naturligvis et cover, der dels kan rumme og dels giver mulighed for at arbejde med den lidt anderledes Samsung-mobil. Dem finder du naturligvis her hos os. 

Samtidig finder du også en masse anden praktisk tilbehør til Galaxy Note telefonerne, der passer til både nogle af de første og de nyeste modeller. 

Samsung galaxy note cover

Cover til Samsung Galaxy Tab 

Selvfølgelig finder du også covers til Samsungs populære tablet-serie Galaxy Tab. Vi har både de genial 360-graders cover og mange andre modeller. 

360-grader coveret gør det muligt at bruge og stille din Galaxy Tab i både bred- og højformat. For coveret fungerer samtidig som stander for den smarte tablet-computer med Android-operativsystemet. 

Det vil sige, at du kan have din Galaxy Tab stående på bordet, mens du ser film. Har du et Bluetooth-tastatur, kan du også bruge coveret til at holde Galaxy Tab, mens du skriver på tastaturet. Så får du både Tablet- og næsten samme funktionalitet som en bærbar computer i en og samme enhed. 

Samsung galaxy tab cover

Køb cover til Samsung hos Coverbutik.dk 

Så hos Coverbutik.dk finder du covers til alle de udgaver af Samsung Galaxy, der findes – samt alle mulige andre former for praktisk tilbehør til dine Samsung-enheder. Se dem her

Bestil i dag. Du har naturligvis altid 14 dages returret!