Selfie Stang til iPhone 8 Plus

Det 21. århundrede handler om at fange den perfekte selfie. Uanset om det er for din Facebook-konto eller din Instagram-konto, selv for din Snapchat-konto. iPhone 8 Plus kameraet kan nemt passe op til 3-4 personer i sin selfie cam. Men hvad skal du gøre, hvis du er en gruppe på mere end 5 personer og vil snappe en selfie? Godt, af den ene eller ...

Det 21. århundrede handler om at fange den perfekte selfie. Uanset om det er for din Facebook-konto eller din Instagram-konto, selv for din Snapchat-konto. iPhone 8 Plus kameraet kan nemt passe op til 3-4 personer i sin selfie cam. Men hvad skal du gøre, hvis du er en gruppe på mere end 5 personer og vil snappe en selfie? Godt, af den ene eller anden grund, så har du mulighed for at købe en iPhone 8 Plus selfie stang! iPhone 8 Plus Selfie Stick giver dig mulighed for at tilføje flere personer i kameraets ramme. iPhone 8 Plus selfie pinde er fås helt ned til lomme størrelse, hvilket giver dig det samme resultat som en almindelig selfie stik til iPhone 8 Plus.  

iPhone 8 Plus selfie stick fås også med Bluetooth. Du skal bare parre din iPhone med din selfie stick via Bluetooth, forlænge stangen til den perfekte længde, og du klar!

Læs mere

Selfie Stang til iPhone 8 Plus  Der er 1 produkt.