Samsung Galaxy S9 Plus Tilbehør

Lækkert tilbehør til Samsung Galaxy S9 Plus er der masser af, men hvilket af det tilbehør har du egentlig behov for? Det er det du skal finde ud af. Vi hjælper dig kun med et bredt udvalg af det der findes på markedet. Dog er der altid noget tilbehør man ikke kan undvære eksempelvis. Kvalitets cover, skærmbeskyttelse samt opladnings tilbehør er ...

Lækkert tilbehør til Samsung Galaxy S9 Plus er der masser af, men hvilket af det tilbehør har du egentlig behov for? Det er det du skal finde ud af. Vi hjælper dig kun med et bredt udvalg af det der findes på markedet. Dog er der altid noget tilbehør man ikke kan undvære eksempelvis. Kvalitets cover, skærmbeskyttelse samt opladnings tilbehør er noget af det du skal bruge, mener vi da. Læder cover til Samsung Galaxy S9 Plus er med til at beskytte din enhed komplet, samtidig med at du opnår et nyt look til din enhed. Og med et cover pakket omkring din enhed vil din enhed være godt beskyttet mod ridser, hvilket er med til at forhøje salgsværdien når du engang vil sælge din enhed. Eller ønsker du kun beskyttelse af skærmen, fordi du ved at denne er mest udsat, så har vi også flere slags beskyttelsesglas til Galaxy S9 Plus. Sidst og ikke mindst så kommer du ikke udenom oplader eller kabler til din S9 og dette har vi selvfølgelig også. Ellers er der Powerbank til samsung, tilbehør til at gøre bilturen nemmere, løbearmbånd, høretelefoner til S9 og meget mere tilbehør, der er med til at gøre brugen af din enhed mere effektiv.  

Læs mere

Samsung Galaxy S9 Plus Tilbehør 

Underkategorier

 • Samsung Galaxy S9 Plus Cover, Etui Og Taske

  Cover, taske eller etui. Tilbehøret til Samsung Galaxy S9 Plus har mange navne. Men dog er formålet det samme. Nemlig solid beskyttelse af din enhed. Man kan dog vælge en komplet form for beskyttelse eller delvis og design samt farve på dit cover til Galaxy S9 Plus kan også være en faktor. Kender du det med, at man lige får indkøbt en ny ting og man er bare så glad over sit nye køb, så står man og kigger på det fantastiske køb og lige pludselig sker der noget og man eksempelvis taber det og der kommer nogle grimme ridser eller lignende på det. Dette kan også ske med din S9 Plus og derfor er et læder cover til Galaxy S9 Plus en ret så god investering. Om du vælger et læder cover, view cover fra Samsung eller et TPU cover, som dækker bagsiden, så er formålet det samme. Nemlig at beskytte din enhed mod mindre stød, slag samt mod hverdagens ridser, som vil komme når du bruger din enhed.

  Der findes et hav af covers til Samsung Galaxy S9 Plus, som eksempelvis er med kortholder, med eller uden magnet luk, smart view cover som giver dig adgang til din enhed selv når coveret er lukket i, TPU cover der kun beskytter bagsiden og mange flere. Muligheder er der nok af, så hvorfor vente med at investere i dit næste etui til S9 Plus, som leveres kvit og frit til din nærmeste pakkeshop.    

 • Samsung Galaxy S9 Plus Beskyttelsesfilm

  Ønsker du en simpel form for beskyttelse af din enhed, så er det helt sikkert skærmen du skal beskytte. Da det er den, som er mest udsat på din smartphone. Og så om din smartphone er fra Apple, Samsung, HTC eller anden producent, så er beskyttelsesfilm eller hærdet glas en fornuftig løsning, når det gælder beskyttelse af skærmen. Beskyttelsesfilm ligger som en tynd hinde på skærmen og beskytter den mod overfladiske ridser. Hvorimod hærdet glas eller beskyttelsesglas beskytter skærmen mod de mere dybe ridser og kan endda i flere tilfælde spare dig for en flækket skærm, hvis du skulle være så uheldig og tabe din telefon. Panzer Tempered Glass til Samsung Galaxy S9 Plus er nok den man burde vælge, hvis man bruger sin smartphone og ikke bare lader den ligge derhjemme. Hærdet glas til Galaxy S9 Plus ligger, som et ekstra lag glas på skærmen og klistres nemt og hurtigt på skærmen og kan tages af igen, hvis det er på tide at skifte den ud. Og dette kan godt ske da det er dette ekstra lags glas, som tager stødet ved et uheld, så den kan få revner. Du vil altid have fuldt synlighed samt følsomhed af skærmen.   

 • Samsung Galaxy S9 Plus Høretelefoner

  Høretelefoner til Samsung Galaxy S9 Plus kan du få i flere forskellige farver, uanset om du ønsker de originale samsung høretelefoner eller fra en anden producent, som du har set dig varm på. Det som kendetegner de perfekte høretelefoner er, at lyden bliver leveret som den skal uden for meget rasle lyd samt, at de passer dine øre perfekt og om enten du er i bevægelse eller bare sidder og nyder musikken siddende eller liggende, så skal dit headset blive der, hvor de er. Og til netop dette formål så leveres de fleste høretelefoner med ekstra øremuffere, så du netop kan bruge dem, der passer dine øre. Og det er underordnet om du bruge høretelefoner med ledning eller med bluetooth forbindelse. Headset til bilen eller almindelig høretelefoner til din Galaxy S9 Plus, der er flere valgmuligheder. Og kan leveres kvit og frit til din valgte pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke, når det passer dig.  

 • Højttaler Til Samsung Galaxy S9 Plus

  Højttaleren på din Galaxy S9 Plus kan give dig den fornødende lyd. Men er det nok? Det mener vi ikke hos CoverButik.dk. Og derfor tilbyder vi flere forskellige slags højttalere til din smartphone, som også fungere til din tablet, uanset mærke. Bluetooth Højttaler til Galaxy S9 Plus eller med AUX kabel, der er flere muligheder og i forskellige prisklasser og derfor er der rig mulighed for, at du netop finder den højttaler du har behov for. Fordelen med bluetooth højttaler er, at du kan tilkoble den til din enhed, hvor end du befinder dig og med hvilken som helst enhed. Dog skal du bare huske at oplade højttaleren hjemmefra. Højttaler med AUX kabel kan forbindes med din enhed, hvis du har en AUX udgang, hvilket de fleste enheder har nu om dage. Mangler du lidt ekstra lyd til festlighederne eller en vandtæt højttaler til udendørs brug, så klik roligt videre og få købt dig nogle kvalitets højtaler.       

 • Samsung Galaxy S9 Plus USB Kabel

  Original Samsung oplader som komplet sæt eller delvist leveret. Uanset hvilken løsning du vælger, så kan vi levere varen til dig, endda med fri fragt til din nærmeste pakkeshop. Fast charger fra Samsung eller kun et USB kabel fra Samsung er altid blandt vores brede sortiment af tilbehør til Galaxy S9 Plus. At have et ekstra USB kabel liggende er en smart ide, da du aldrig sådan rigtig ved hvornår levetiden for sådan en er forbi. Og skulle du glemme den et sted, så kan du altid hive den ekstra Samsung kabel frem. Galaxy S9 Plus USB kabel fra anden producent er også noget vi føre blandt vores kabel sortiment, så fortvivl ikke, hvis du ikke er så begejstret for Samsung tilbehør.       

 • Oplader Til Samsung Galaxy S9 Plus

  Fast charger eller trådløs oplader til Samsung Galaxy S9 Plus er noget af det sidste nye på markedet indenfor opladnings processen af ens tablet eller smartphone. Vi alle har travlt og det hele skal bare gå stærkt. Især om morgenen, hvor man lige opdager at ens telefon er ved at løbe tør for strøm, så er en Samsung Fast charger til Galaxy S9 Plus lige noget der kan klare jobbet for dig og dermed kan du få hurtigt strøm på din enhed inden den løber tør. Og det næste skridt vil være at du også i bilen har en billader til din S9 Plus, hvor opladningen af din enhed kan forsætte. Tænker du design og lidt mere stil så er en trådløs opladnings plade til din Galaxy S9 Plus lige noget for dig. Tilslut pladen til noget strøm og skjul USB kablet væk og hvergang du skal oplade din enhed, så ligger du bare din telefon ovenpå pladen og så vil der blive tilført strøm til den. Og dermed skal man ikke hive et kabel ud af sin enhed ved endt opladning og dermed minimere man også risikoen for at ens kabel går i stykker. Har du flere enheder der skal oplades, så skal du helt sikkert investere i en oplader med flere udgange.  

 • Samsung Galaxy S9 Plus Powerbank

  Bruger du din smartphone eller tablet mere end hvad lige batteriet på din enhed kan klare. Og er der ikke lige en stikkontakt i nærheden, så er powerbank lige noget for dig. En powerbank kan du bruge når som helst og hvor som helst, du skal bare lige huske at have den opladet hjemmefra. Med de typer powerbank vi føre, så er der rig mulighed for at oplade din enhed mere end en gang på en opladning. Det hele kommer an på strøm kapaciteten på den, som kan variere fra 1 mAh helt op til 10.400 mAh og det er meget strøm pakket ind i en lille powerbank, som de også findes i. Powerbank til Samsung Galaxy S9 Plus er et tilbehør, som er ideelt på ferien eller hvis du streamer noget og du ved at der ikke lige er mulighed for at få din enhed opladt. Hav den med i lommen, i tasken eller på stranden, en powerbank fylder ikke særlig meget og kan tages med overalt. Uanset om du vælger en fra DOCA eller trend powerstone så er der flere muligheder til en fornuftig pris, så vælg den der dækker dit behov. 

 • Samsung Galaxy S9 Plus Biltilbehør

  Tilbehør til bilen er noget du bare må og skal have fingrene i. Især når du skal på en længere bilferie eller bare på en lang køretur herhjemme. Smartphone hvori du har navigation, skal monteres forsvarligt i bilen og dertil kan en bilholdere hjælpe dig. Og ikke nok med det. Jo mere du bruger din telefon jo mere strøm skal den have og dette kan klares med en billade, som enten er med en udgang eller flere, det kan jo være der er flere i bilen som skal have strøm til deres enhed. Og fra billaderen skal du have et USB kabel op til din enhed og disse findes i flere længder, så dem på bagsædet også kan få strøm til deres telefoner eller tablet. Så man kan vel hurtigt konkludere, at du ikke kommer særlig langt uden det rette biltilbehør til Samsung Galaxy S9 Plus og for ikke at glemme trådløst headset til Galaxy S9 Plus, som er en nødvendighed når du skal tale i telefon mens du køre.  

 • Samsung Galaxy S9 Plus Løbearmbånd

  Sort med refleks kant løbearmbånd til Samsung Galaxy S9 plus er lige noget for dig, der bevæger dig undedørs efter solens nedgang. Eller er du typen der holder dig indendørs, så kan du roligt benytte dette samsung løbearmbånd i fitness centret. Løbearmbåndet fastgøres på armen og kan tilpasses de fleste arme grundet dens velcro luk og Neopren materielet gøre, at den ikke kradser mod huden. Har du behov for musik under træningen, så kan du roligt køre ledningen gennem armbåndet og dermed er de ikke i vejen for din seriøse træning.     

 • Selfie Stang Til Samsung Galaxy S9 Plus

  At fange de perfekte billeder eller få filmet den bedste lille video på ferien kan ofte være noget af en udfordring. Oftest vil man gerne være flere med på billedet og derfor stikker man lige hovederne sammen, dog skal man lige klemme sig ind, hvis alle skal være med. Resultatet af det forsøg bliver oftest ikke særlig godt, da kun vedkommen i midten af billedet er fuldt med. Med en Selfie stang til Samsung Galaxy S9 Plus får du et bedre perspektiv og dermed kommer alle med på billedet. Selfie stang til Galaxy S9 Plus er ideelt til ferien, da man ønsker at ens minder skal være perfekte. Laver du en video på ferien så er det igen ret så smart med en selfie stang, hvor alle kan være med. Nem og hurtig tilkobling af selfie stangen med din enhed. Så der er faktisk kun fordele ved, at have en selfie stang med i tasken, så vent ikke og bestil nu. 

 • Samsung Galaxy S9 Plus Touch Pen

  Vil du undgå ridser på skærmen og have det lidt nemmere med, at bladre gennem menuerne når du benytter din Galaxy S9 Plus. Så er en touch pen lige noget du skal bruge. Og disse fås i flere farver, design samt størrelser og dermed er der en touch pen til alle. Uanset om den skal bruges til børn, de ældre eller arbejds relateret. Hæng den fast med din enhed eller bare hav den i lommen så du ikke skal lede efter den når du endelig skal bruge denne. At have handsker på en kold vinter dag er ret så normalt, men det besværliggøre også brugen af skærmen på din enhed og der en touch pen være yderst praktisk. Så undgå ridser samt optimere brugen af skærmen med en touch pen til Galaxy S9 Plus.