Samsung Galaxy S7 Tilbehør

Her finder du alt tilbehør til din Samsung Galaxy S7. Du kan finde covers og etuier til din Samsung Galaxy S7 lige her på siden, så du er beskyttet, hvis du nu skulle tabe din Samsung Galaxy S7, men hvis nu du skulle være så uheldig at tabe den på den anden side, altså skærmen, så kan du også finde folie og beskyttelsesfilm, så du undgår ridsern...

Her finder du alt tilbehør til din Samsung Galaxy S7. Du kan finde covers og etuier til din Samsung Galaxy S7 lige her på siden, så du er beskyttet, hvis du nu skulle tabe din Samsung Galaxy S7, men hvis nu du skulle være så uheldig at tabe den på den anden side, altså skærmen, så kan du også finde folie og beskyttelsesfilm, så du undgår ridserne, men hvis du det var et slemt fald, så har vi her på siden også PanzerGlass til din Samsung Galaxy S7, så du er dækket og beskyttet uanset hvad der kan ske. Af tilbehør til din Samsung Galaxy S7, kan du finde en hel del når det kommer til lyden både hvis det er til egen nydelse eller til en fest, så tilbyder  høretelefoner, headset og højtalere så din lyd passer til enhver lejelighed, men nu må du ikke glemme strømmen. Få hurtigt ladet din Samsung Galaxy S7 hjemme fra med din smarte adapter / oplader og Micro USB kabel. Hvis du nu ikke har mulighed for at oplade, så kan du altid have din smarte powerbank på dig til din Samsung Galaxy S7. Udover det finder du en hel masse andet tilbehør, f.eks til bilen kan du få en biloplader eller bilholder, til dagligdagen kan benytte dig af en stylus eller touch pen, under træningen er et løbearmbånd din ven og til sidst så er selfie-stangen her til at opfylde dine behov om det perfekte selfie. Alt sammen finder du her på siden til din Samsung Galaxy S7 med fri fragt, samt til lave priser.

Mangler du et fint læder cover til Samsung Galaxy s7?

Hvis du mangler, så har vi! Vi har et meget bredt udvalg af fine covers til netop din Samsung Galaxy s7. Igen kan du få mange forskellige slags. Både silikone/gummi og læder. Læder covers er godt hvis du har en masse kvitteringer, kort, penge og sådan noget i den stil. Der er det nemlig dejlig nemt at holde styr på i et læder cover. Hvor vores gummi/silikone er dejligt at holde om og passer godt på din skærm. Begge kan bruges, og du er velkommen til at spørge i vores kundeservice. Vi køre med fri fragt på alle vare i butikken, så vi her hos Coverbutik.dk sørger for at du ikke skal betale for andet end bare varen.

Læs mere

Samsung Galaxy S7 Tilbehør 

Underkategorier

 • Samsung Galaxy S7 Cover, Etui Og Taske

  Den nye Samsung Galaxy S7 kommer i mange varianter, men det er stadigvæk muligt at vælge sit helt eget og unikke design til telefonen. Her på siden kan du nemlig frit vælge mellem mange forskellige covers og etuier til din Samsung Galaxy S7. Der er et bredt udvalg og du kan frit vælge mellem forskellige former, farver, designs og mønstre, valget er dit. Desuden er kvaliteten på det hele i top og vi gør selvfølgelig vores bedst for, at vælge de helt rigtige varer til vores kunder. Desuden bestræber vi os på at gøre det så billigt som muligt, da det jo ikke er alle, som har råd til det hele. Derfor er vores pris presset i bund mens at kvaliteten er i top her på Coverbutik.dk. Samtidig har vi her på siden prisgaranti, hvilket vil sige, at du ikke finder det billigere andre steder.

 • Samsung Galaxy S7 Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm og PanzerGlass er to oplagte ting, hvis du vil beskytte din Samsung Galaxy S7 mod ridser og andre skrammer. Deres formål er begge at beskytte skærmen på din Samsung Galaxy S7 mod ridser og andre skarpe genstande, som i værste tilfælde kan ødelægge din skærm. Dog er Panzer Tempered Glass den stærkeste beskytter, og det kan tåle en del mere end det almindelige beskyttelsesfilm. Samtidig er det ganske nemt at montere, mens man skal være en smule mere forsigtig med den almindelige skærmbeskyttelse da det kan give luftbobler. Hvis du vil sikre din Samsung Galaxy S7 mod skærmskader vil det være oplagt at købe enten beskyttelsesglas eller bare den almindelige skærmbeskyttelse.

 • Samsung Galaxy S7 Høretelefoner

  Her på coverbutik.dk kan du vælge mange højkvalitets høretelefoner eller headset til din Samsung Galaxy S7. Mulighederne er mange, og vi tilbyder selvfølgelig den bedste lyd og kvalitet til den bedste pris. Samtidig kommer de fleste høretelefoner med mikrofon og fjernebetjening, hvilket gør dem endnu mere fleksible end før. Desuden har vi et stort udvalg af mærker også, da vores høretelefoner og headset til Samsung Galaxy S7 kommer fra mærker som Urbanista, Rock, Usams, JVC, Jabra, Jabees og mange flere, inklusiv originale fra Samsung. Derfor er mulighederne mange, og ikke nok med at der er så kæmpe diversitet i mærker, så er der selvfølgelig også stort udvalg i design og farver. Og som noget helt specielt tilbyder vi også høretelefoner uden ledning, så du nu kan høre musik på din Samsung Galaxy S7 kun ved hjælp af Bluetooth.

 • Samsung Galaxy S7 Højtalere

  Med vores store udvalg af højtalere og speakers til Samsung Galaxy S7 har du rig mulighed for at finde et par gode højtalere eller speakers, som passer dine behov. Vi tilbyder mange slags højtalere og speakers til netop din telefon og det er selvfølgelig op til dig at vælge den helt rigtige, selvom det ikke altid er lige nemt. Vi tilbyder flere forskellige slags, som strejker sig fra vandtæt til almindelige speakers/højtalere, alle sammen med en god bass selvfølgelig. Ydermere tilbyder vi også, at du kan afspille musik fra din telefon uden at have en ledning sat til. Her på coverbutik har vi nemlig trådløse højtalere, så du nemt og hurtigt kan afspille musik uden at skulle tænke over en ødelagt ledning. Vi håber at du finder lige netop den højtaler eller speaker der passer til din Samsung Galaxy S7, vi gør i hvert fald vores bedste for at få det bredeste udvalg.

 • Samsung Galaxy S7 Micro USB Kabel

  Micro Usb-kablerne til Samsung Galaxy S7 fungerer som lidt af hvert. Med dem kan du både oplade og overføre indhold til din Samsung Galaxy S7. Ydermere kan du lave back-up af din data og overføre billeder fra din Samsung Galaxy S7 til din computer. Et Micro-usb kabel er altså perfekt til dig, som har brug for et smart værktøj, som er meget fleksibelt og hvor man kan bruge det til mange forskellige ting. De findes selvfølgelig her på hjemmesiden til en billig pris og i høj kvalitet.

 • Samsung Galaxy S7 Oplader

  Har du brug for mere end én oplader til din Samsung Galaxy S7 så er du kommet til det rette sted. Vi har selvfølgelig originale opladere fra Samsung, hvis uheldet skulle være ude og du har mistet din originale oplader. Samtidig tilbyder vi en oplader med flere udgange, så du på den måde kan oplade flere telefoner eller tablets på en og samme tid. Ganske praktisk, hvis man er flere i husholdningen, som har samme slags telefon og der ikke er nok ledige stikkontakter. Desuden er vores opladere til Samsung Galaxy S7 lavet i mange forskellige farver, designs og mønstre, så du kan helt selv vælge hvordan din oplader skal se ud. Vi har også trådløs oplader / fast charger. Selvfølgelig går vi heller ikke på kompromis med prisen, så derfor får du de bedste varer i en høj kvalitet til en billig pris.

 • Samsung Galaxy S7 Powerbank

  Du kender det sikkert. Du er ude i byen eller til fest og du har ikke haft tid til at oplade din telefon hjemmefra og tager derfor afsted med lavt batteri. Dette er ikke længere et problem med powerbank til Samsung Galaxy S7. Med Powerbanken / nødbatteri kan du oplade din telefon, også selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Den fungerer som en lille klods, hvor du blot tilslutter dit usb-kabel og på den måde oplader telefonen. Meget smart, hvis man løber tør for strøm uden for hjemme eller bare ikke har haft tid til at oplade sin telefon inden man tager ud. Køb en powerbank til en billig pris, samt høj kvalitet her hos Coverbutik.dk og undgå stress, når du ikke har fået opladt din Samsung Galaxy S7.

 • Samsung Galaxy S7 Biltilbehør

  Biltilbehør er en forholdsvis ny ting på markedet inden for smartphones, men ikke desto mindre end af de mere praktiske. Mens du kører bil kan du sætte GPS’en eller sætte musik til, mens din Samsung Galaxy S7 står på en bilholder, som samtidig giver dig et stort overblik og stadigvæk er håndteringsvenligt. Desuden kan du, mens din Samsung Galaxy S7 er tilsluttet, oplade din telefon via biltilbehøret, altså mens du kører bil. Faktisk kan man sagtens oplade 2 enheder på én gang, hvilket bør gøre det til en endnu større overvejelse at købe biltilbehør til din Samsung Galaxy S7. Dette værktøj burde gøre din biltur mere overskuelig og samtidig en lettere måde at oplade telefonen når du er i bilen. Som sædvanlig findes de her på siden i høj kvalitet og selvfølgelig også til en fornuftig pris.

 • Samsung Galaxy S7 Løbearmbånd

  Løbearmbånd til Samsung Galaxy S7 er til dig, der elsker at motionere og bevæge dig, men synes at det er en skam at du ikke kan have din Samsung Galaxy S7, som træningsmakker. Lyt til musik, hold styr på din træning mens du træner eller se hvor meget du mangler af løbeturen. Et løbearmbånd åbner op til en hel ny verden af muligheder til at kombinere din træning og din Samsung Galaxy S7 og Coverbutik.dk hjælper med at sørge for at prisen er i bund og kvaliteten er i top.

 • Samsung Galaxy S7 Selfie Stang

  Med en selfie stang til din Samsung Galaxy S7, kan du få de bedste billeder fra de bedste vinkler, så du funkler og ikke behøver fumle med at skulle både posere og justere kameraet på samme tid. Du sætter nemt og hurtigt din Samsung Galaxy S7 på selfie-stangen og så er du igang med den næste foto-session. Ikke nok med at være handy og nem at benytte, så er selfie-stangen også billig og helt uden fragt her på siden.

 • Samsung Galaxy S7 Touch Pen

  En af ulemperne ved at have en smartphone er, at skærmen nemt kan blive fedtet pga. fingrene du bruger til at styre den. Vil du samtidig undgå mere upræcise tryk på skærmen, kan du med fordel prøve en stylus touch pen. Med denne kan du både tegne, men også bare bruge den generelt til din Samsung Galaxy S7, så dine tryk på skærmen bliver endnu mere præcise. Denne lille pen fylder ikke særlig meget og kan enten ligge i din lomme eller i din pung. Stylus touch pen findes selvfølgelig til en god pris og i god kvalitet her hos coverbutik.dk