Samsung Galaxy S7 Edge Oplader

Find den helt rigtige oplader for din Samsung Galaxy S7 Edge her på Coverbutik.dk. Vi har et bredt udvalg af opladere til din Samsung Galaxy S7 Edge, om du vil have den original trådløs oplader fra Samsung, eller om du vil have en anderledes, mere kompakt oplader. Her hos Coverbutik.dk går vi meget op i, at vores varer er kvalitetsvarer, og neto...

Find den helt rigtige oplader for din Samsung Galaxy S7 Edge her på Coverbutik.dk. Vi har et bredt udvalg af opladere til din Samsung Galaxy S7 Edge, om du vil have den original trådløs oplader fra Samsung, eller om du vil have en anderledes, mere kompakt oplader. Her hos Coverbutik.dk går vi meget op i, at vores varer er kvalitetsvarer, og netop derfor er vores oplader lavet i en super kvalitet, som kan oplade 1, 2 eller endda 3 mobiler på en gang, alt efter hvilken oplader du køber. Vores priser er nogle af de billigste du finder på hele dette marked. Vores opladere er af stor ydelse, som gør, at din mobil bliver hurtigere opladt. Alle vores opladere er i super kvalitet, og giver god ydelse. Vi har en masse gode opladere, som alle er til billige penge, men stadig i høj kvalitet, så du ikke går på kompromis med kvaliteten, men stadig ikke vil gå konkurs. Vi er sikre på, at vores kæmpe udvalg af bluetooth højtalere, nok skal gøre din interesseret, så du kan få den rette højtaler for dig og din Samsung Galaxy S7 Edge.

Læs mere

Samsung Galaxy S7 Edge Oplader  7 produkter.

Viser 1 - 7 af 7 produkter
Viser 1 - 7 af 7 produkter

Samsung Trådløs oplader vs almindelig oplader

Trådløs oplader er den nyeste trendfunktion for hver ny smartphone. Uanset om det er Samsung eller Apple smartphones, så har de den trådløse opladningsfunktion. Undre du dig over, hvad funktionen er og hvordan den er anderledes end den almindelige samsung oplader. Forskellen er meget simpel, den trådløse opladning virker på induktionsprincippet. Kablet er tilsluttet den trådløse opladningsbase og smartphonen er placeret på den. Men regelmæssig opladning er meget hurtigere end den trådløs opladning.

En undersøgelse fandt ud af, at en Samsung Galaxy S7 Edge kan oplade fra nul procent til 100 procent batteristrøm i 1,48 time, hvis du tilslutter den og oplader over en kablet forbindelse. Fordelen med en trådløs opladning er at du undgår en knækket oplader, da du ikke skal hivet stikket ud hele tiden.