Liste over produkter Jvc

JVC (JVCKENWOOD USA Corporation) er et 100% ejet datterselskab af JVCKENWOOD Corporation. JVC er en førende udvikler og producent af sofistikerede lyd- og videoprodukter, der bruger overlegne teknologier til at levere højkvalitets lyd og billeder. I forbrugerprodukter tilbyder JVC high definition skærme og hjemmebiograf projektorer, digitale videokameraer, hjemmebiograf systemer, lydkomponenter og systemer, bærbare lydprodukter, digitale lagringsenheder, lyd og video tilbehør og bil audio / video produkter. En innovator i hele den analoge alder, eksemplificeret af det JVC-udviklede VHS-videokassetteformat, har JVC demonstreret den samme innovative flair i den digitale tidsalder. Fra vores anerkendte hjemmebiograf projektorer til vores banebrydende Everio digitale videokameraer, fortsætter JVC med at tilbyde en række særprægede produkter, der leverer lyd og billeder med magt til at flytte folk. 


Ud over forbrugerprodukter tilbyder JVC professionelle elektronikprodukter og distribuerer en komplet serie af udsendelses-, professionelle, præsentations- og sikkerhedsudstyr. Disse omfatter kameraer, 


professionelle videokameraer, dvd-optagere, high definition skærme, redigeringsudstyr, video- / dataprojektorer, video dataoptagere, lagringssystemer og video sikkerhedsprodukter. 


Siden 1927 har JVC-mærket været forbundet med det allerbedste inden for lyd- og videoteknologi, og det fortsætter til i dag.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter