Liste over produkter HTC

HTC har gjort sit for at være med i kampen omkring Android smartphones på markedet og med flere af deres design er de da også rangeret højt på popularitets listen. 


HTC var der i starten og producerede nogle af de første Android-telefoner, der virkelig forbedrede Googles nye mobiloperativsystem. 


HTC er et firma, der er kendt for to ting: design og dets brugergrænseflade, der er lagdelt over toppen af Android. Virksomheden blev rigtigt verdenskendt da de valgte at træde ind på det globale mobilmarked med deres Smartphones. Og HTC har gjort det godt og på vej fremmed og især bør de store mærker være opmærksomme omkring deres tilstedeværelse. 


Undervejs har HTC leveret nogle fremragende telefoner. Dog blev ikke alle værdsat som de håbede, men det har noget med den stigende konkurence og bredere eksponering af andre mærker som Samsung, at gøre. HTC One 


Med HTC´s One branding, som egentlig blev forsøgt i 2012 dog ikke som de ønskede, så forsøgte de i 2013 igen, hvor de lancerede en telefon der blev kaldt HTC One. Med denne telefon blev der frem for alt vist en præcision af fremstilling og færdigheder i design, der appelerede til de store drenge. 


Ved at bruge en metallegeme og sigte på en nulgapskonstruktion, kom HTC One med en 4,7-tommers fuld HD-skærm, en quad-core-processor og inkluderede 4G / LTE som standard. Og med denne model fra HTC, så var standarden sat. 


Det største hit var BoomSound. BoomSound gav plads til to højttalere på fronten, og imponerede alle på markedet med designet samt lydkvaliteten 


HTC One introducerede også UltraPixel-kameraet. Som HTC så ud til at skille sig ud med fra de andre. HTC valgte et 4 megapixel kamera istedet for sit 8 megapixel, kendt fra tidligere modeller, man kan vel sige at de gav op i kampen mod Samsung. Det var en gamble de ikke kom godt afsted med. 


Og navnet HTC One klingede heller ikke helt hos direktøren af HTC, som så benyttede navnet M og dette skulle så følge resten af serien. HTC One (M8) 


Med et HTC One-håndsæt på markedet flyttede HTC til officielt at acceptere, at det ikke kunne undgå M-navne. Det lancerede HTC One (M8), der smed modelnummeret i parentes, efter store lækager, hvor telefonen blev identificeret som M8 eller "kompis", der tilføjede forvirring. 


HTC One (M8) blev lanceret med et svimlende design. Det udviklede HTC's unibody til at være helt metal og tilbød en finish, der var uovertruffen i sin kvalitet, sammenlignet med andre telefoner på markedet. I det mindste indtil lanceringen af iPhone 6, seks måneder senere i 2014. 


Men One (M8) holdt sig ikke tilbage med straks, at forbedre kameraet og med et dobbelte kamera på bagsiden og tilføjede den en anden sensor til UltraPixel-kameraet og tilbød en række nyhedseffekter, som trods forsøget ikke hjalp kameraets kamp mod Samsung Galaxy S5. Der tog skærmbilledet op til 5 tommer og fastgjort til en fuld HD-opløsning. HTC One M9 


HTC lancerede M9 i 2015, men den fik det svært allerede fra starten, selv mente HTC at det var et smukt og anderledes design, som også rettede opmærksomheden omkring designet. Men mange mente at HTC bare havde forsat der hvor de slap med M7 og M8 og har derfor ikke tænkt over konkurrencen, som fra Samsung med deres S6 Edge model som stjal en del overskrifter. 


I mange tilfælde følte det sig som en inkremental opdatering af One (M8), der havde en 5-tommers fuld HD-skærm og viser sig visuelt på samme måde som de tidligere i serien, så der var ikke noget særligt bemærkelsesværdigt bortset fra et raffinement i design, som for mange gik for langt. 


For at gøre sagen værre faldt M9 UltraPixel og Duo Camera til et lige 20 megapixel kamera, da firmaet sprang tilbage i megapixel-racen. Og denne beslutning faldt i hvertfald ikke i god jord hos kritikkerne eller forbrugerne. 


M9 følte sig ikke længere konkurrencedygtig mod rivaler, som Samsungs nydesignede S6-kant blev lanceret på samme tid, der stjal overskrifter for sit forfriskende design og fremragende kamera ydeevne. M9's position hang dernærst i en tynd tråd og var ikke sikker på at de ville blive ved i længere tid. HTC 10 


Med HTC 10, så HTC tilbage på deres tidligere design og fik kogt noget sammen med det gamle og det nye og endte med et modigt design, der mindede meget om M7. Der er en 5,2-tommer Quad HD-skærm, Qualcomm Snapdragon 820 chipset med 4GB RAM og 3000mAh batteri. Der er et 12 megapixel bagkamera med optisk billedstabilisering, som det forreste 5MP kamera også tilbyder. Boom Sound har udviklet sig til Boom Sound Hi-Fi, med Hi-Res-støtte på tværs af telefonen. 


HTC 10 afviger fra den gamle HTC Sense, med en ny lettere version, der er tættere på Android-fundamentet. Målet er optimering, effektivitet og reduktion af bloat. 


Modelen har været godt modtaget af kritikkere, men står i lyset af hård konkurrence, det føles som om det går tabt til Samsung innovation og billigere rivaler som OnePlus. HTC U11 


HTC´s nyeste android telefon, HTC U11, blev lanceret den 16. maj 2017 og går under navnet HTC U11, efterfølgende fra U Play og U Ultra, der blev annonceret i begyndelsen af året.


Standout-funktionen er Edge Sense, en ny interaktionsmetode, der afhænger af, at telefonen er følsom for tryk, så brugeren kan presse den for at udløse et svar, der ikke indebærer brug af knapperne eller displayet. 


HTC U11 lanceres til et marked med en seriøs konkurrence, så om dens superblanke finish, slim fit krop og tekniske specifikationer er nok til at konkurrere med de nye Samsung-enheder, eller den kommende OnePlus 5 er stadig at blive set. HTC U11 har helt sikkert et unikt udseende og en unik funktion i de trykfølsomme sider, for ikke at nævne BoomSound Hi-Fi igen, så du kan forvente en seriøs lyd.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter