Liste over produkter Doca

DOCA er en førende producent og leverandør af genopladelige batterier og relaterede produkter og har været på markedet siden 2000 og har med sine samarbejdspartner verden over, fået skabt et godt fundament for genopladelige batterier. DOCA har specialiseret sig i forskning, udvikling, produktion og salg af genopladelige batterier i mange år. DOCA bruger avancerede teknikker og udstyr til produktion af batterier og strøm styret gadgets til blandt andet smartphone samt tablets fra alle producenter. Dens vigtigste produkter er Li-Ion, Li-Polymer batterier og opladere til mobiltelefoner, videokameraer, digitale kameraer, PDA'er, bærbare, iPod MP3, PSP / NDSL Spillekonsol etc. DOCA har sit eget team af avanceret styring, ingeniør, teknikere og professionel markedsføring personale. DOCA har over 500 dygtige medarbejdere i produktion, R & D, Kvalitetskontrol, markedsføring og service, som kan hjælpe os som forhandler med at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet til en god pris, hurtig levering og fremragende service.


Nedenfor kan du finde nogle af de kategorier, hvor du kan finde DACO powerbanks. Det er en del da de fungerer til stort set alle mobiler og tablets.


Samsung Galaxy S6 Edge Powerbank - Dette toplinje produkt fra Samsung er et klassisk sted, hvor mange skal bruge lidt ekstra strøm. Med en Samsung Galaxy S6 Edge Powerbank fra DACO er du rigtig  godt på vej.


iPhone 7 Powerbank - Uanset hvilket mærke af smartphones du benytter kan du komme i en situation, hvor der ikke er strøm nok på telefonens eget batteri. Derfor er det en god ide med backup, og her i denne kategori kan du finde iPhone 7 powerbanks fra DOCA og andre producenter.


iPad Air Powerbank - Er du på rejse eller skal du bruge ekstra strøm til din tablet, så kan du komme langt med en iPad Air powerbank fra DOCA. Du kan finde DOCA powerbanks til iPad Air i denne kategori.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter