Liste over produkter Baseus

BASEUS er en produkt linje der er placeret i mellem- og høj kvalitets produkter på markedet. Og netop denne variation gør at BASEUS kan ramme en bred vifte af forbrugere samt forhandler der vil levere varen til deres kunder. BASEUS´s produkter er godkendt af Apple Inc, og er MFI godkendt, hvilket er din garanti for en sikker handel som garantere dig kvalitet. Vi har et komplet produktsortiment, herunder sikrende tilbehør til Apple, mobiltelefoner, powerbank, tabletter, computere, bil kabler, MFI autoriserede produkter og andre relaterede elektroniske enheder. Med sin unikke smag er BASEUS kendt blandt man leverandør / forbrugere verden over.


Du kan blandt andet finde BASEUS produkter i følgende kategorier:


Lightning kabel - Blandt CoverButiks udvalg af lightning kabler finder du BASEUS glimrende lightning kabel. Klik på linket Lightning kabel, og så kan du finde BASEUS lightning kablet sammen med andre produkter. Passer både til iPhone 5 og 6.


iPad Air 2 cover - Her finder du BASEUS bud på et lækkert iPad Air 2 cover - Du kan tilmed finde det i en del forskellige farver.