LG Tilbehør

LG tilbehør til dig som ønsker noget ekstra til sin LG og som ikke kun vil nøjes med beskyttelse. Beskyttelse kan opnås med forskellige former for beskyttelse i form af cover / tasker / etuier / skærmbeskyttelse eller Panzer Full Fit Glass og det er desværre ikke nok med, at passe godt på sin LG, der skal andre midler til. Udvalget hos coverbuti...

LG tilbehør til dig som ønsker noget ekstra til sin LG og som ikke kun vil nøjes med beskyttelse. Beskyttelse kan opnås med forskellige former for beskyttelse i form af cover / tasker / etuier / skærmbeskyttelse eller Panzer Full Fit Glass og det er desværre ikke nok med, at passe godt på sin LG, der skal andre midler til. Udvalget hos coverbutik.dk dækker bredt da tilbehøret både findes indenfor den dyre prisklasse samt den billige og dette er kun en af de kvalitetter, som er til at finde her på siden. Læder cover / etui eller PU læder tasker i forskellige farver samt modeller til yderst attraktive priser. Opladere med 1 eller flere udgange så flere af dine enheder kan blive opladt samtidigt. Har du ikke tid til at vente så kan du investere i backup-batteri / nødbatteri, som også findes i flere varianter både i design, farver samt styrke. Vil du navigere rundt på vejene så har coverbutik holdere, som du simpelthen ikke kan undvære og dermed ville du kunne navigere dig forsvarligt omkring. Touch penne for at undgå ridser på skærmen, læder cover som dækker hele vejen rundt, panserglas som spare dig for en flækket skærm, kabler i flere farver / længder samt materiale. Udvalget af tilbehør til din LG kan forsætte, så hvorfor ikke forsætte din søgen og kig nærmere på det tilbehør som lige står og mangler eller måske som gave. 

Læs mere

LG Tilbehør 

Underkategorier

 • LG G3 Tilbehør

  Efterhånden benyttes LG G3 mere og mere til dagligt og ikke kun til at tale i. Flere bruger dem til at arbejde på, læse aviser / Mail, streamer film og alt det der nu er tilgængeligt med og på en LG G3. Cover / cases til en LG G3 fås både i læder, imiteret læder samt hårdt og blødt plastik, hvilket er nogle af de mest eftertragtet etui / case til denne LG G3. Jo mere du bruger din LG enhed jo mere vil du slide på batteriet og derfor er et nødbatteri / backup batteri en nødvendighed, som kan købes i flere forskellige udgaver samt priser og dermed kan alle være med. Tilbehør til bilen eksempelvis en bilholder til LG G3, som kan holde din LG G3 forsvarligt og dermed navigere dig sikkert rundt, trådløst headset så du kan tale i din LG G3 uforstyrret eller opladere samt adapter til opladning af din LG G3 så du ikke løber tør for strøm når du virkelig står og skal bruge din LG G3. Vælg det mobil tilbehør du står og mangler og i den farve eller design, som matcher din stil og opnå dermed en LG G3 , som bære dit præg.

 • LG G4 Tilbehør

  Masser af lækkerier til din LG G4 i form af cover, etuier, kabler, headset, adapter, powerbanks, bilholdere, touch penne og meget meget mere, som er med til at gøre din LG G4 unik. Med det rette tilbehør vil du kunne gøre din LG G4 mere brugbar end hvad den i forvejen er. Flere farver samt modeller gøre at du netop kan vælge den stil, som passer dig bedst. Uanset om du søger indenfor cover, tasker, holdere, ladere osv. så er udvalget stort. Gør din LG G4 unik og vælg lidt anderledes.    

 • LG G5 Tilbehør

  Er du på udkig efter et cover eller etui til din LG G5, så finder du det her på siden, både billigt, samt i diverse farver, materialer og mønstre lige det rette cover eller etui til din LG G5.
  Hvis du mangler beskyttelse til din LG G5, så kan du også finde lige netop det, i form af et beskyttelsesfilm, hvis ridser og skrammer er din værste fjende, ellers kan du også vælge mellem et hav af Panzer Tempered Glass til at beskytte og dække din LG G5 bedst muligt. På lyd siden af tilbehør til din LG G5 kan du vælge det helt rette til dig, om end det er et headset, høretelefoner eller en højtalere hvis du vil sætte en fest igang, du kan vælge lige det der er bedst til dig, om en ledning eller Bluetooth er det rette valg til dig. Håndpluk selv det bedste sæt høretelefoner, headset eller højtaler til dig. Du kan også finde alt indenfor opladning på siden her, om du leder efter selve opladeren / adapteren, USB kablet eller bare en powerbank til din LG G5, kan du finde det helt rette til dig, til en billig pris på siden her. Til bilen tilbyder vi mobilholdere og bilopladere til din LG G5, så køreturen stensikkert bliver mest mulig behagelig for dig. Udover det kan du inde en touch pen / stylus eller en selfie stang til at krydre din LG G5 lidt op med, alt sammen med prisen i bund og kvaliteten i top og helt uden at skulle betale fragt med fri fragt på alle varer på hele Coverbutik.dk.