LG G4 Tilbehør

Masser af lækkerier til din LG G4 i form af cover, etuier, kabler, headset, adapter, powerbanks, bilholdere, touch penne og meget meget mere, som er med til at gøre din LG G4 unik. Med det rette tilbehør vil du kunne gøre din LG G4 mere brugbar end hvad den i forvejen er. Flere farver samt modeller gøre at du netop kan vælge den stil, som passer...

Masser af lækkerier til din LG G4 i form af cover, etuier, kabler, headset, adapter, powerbanks, bilholdere, touch penne og meget meget mere, som er med til at gøre din LG G4 unik. Med det rette tilbehør vil du kunne gøre din LG G4 mere brugbar end hvad den i forvejen er. Flere farver samt modeller gøre at du netop kan vælge den stil, som passer dig bedst. Uanset om du søger indenfor cover, tasker, holdere, ladere osv. så er udvalget stort. Gør din LG G4 unik og vælg lidt anderledes.    

Læs mere

LG G4 Tilbehør 

Underkategorier

 • LG G4 Cover, Etui Og Taske

  Hvis du synes, at der mangler noget personligt over din LG G4, så kan du med fordel kigge efter et cover eller etui til telefonen, her på coverbutik.dk. Vi har et kæmpe udvalg af covers og etui, som passer til netop din LG G4. De findes i alle former, farver, designs og mønstrer. Disse covers eller etuier beskytter samtidig din telefon, så den holder til mest muligt, afhængig af hvilket etui eller cover du vælger, selvfølgelig. Altså får du en mere personlig telefon, men samtidig kan du også beskytte den endnu mere, når du køber et cover eller et taske her på Coverbutik.dk

 • LG G4 Beskyttelsesfilm

  Covers eller etuier kan være en glimrende måde at beskytte din telefon på, men intet beskytter det bedre end hærdet glas eller beskyttelsesfilm / folie. Dette giver din telefon en komplet beskyttelse, og kan tåle en hel del. Derfor bør du overveje beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm til din LG G4, da disse beskytter skærmen mod ridser, men også begrænser skaden på telefonen rigtig meget. Beskyttelsesfilmen ligger som et tynd lag på skærmen og er ganske hurtigt at montere, men man skal dog være opmærksom på eventuelle luftbobler. Beskyttelsesglas er dog det stærkeste, og det er samtidig super let at montere. Beskyttelsesglas er et tyndt lag glas, som holder til utrolig meget.

 • LG G4 Høretelefoner

  Når du køber en ny LG G4, så vil du helt sikkert gerne høre musik på den. Dette gør du selvfølgelig bedst ved hjælp af et par høretelefoner. Dem kan du selvfølgelig købe i den bedste kvalitet her på Coverbutik.dk. Vi har et stort udvalg her på siden, som dækker en bred målgruppe. Vores udvalg indebærer både headsets, in-ear høretelefoner og hørebøffer. De passer selvfølgelig alle sammen til din LG G4, og vi garanterer den bedste lyd og kvalitet. Vores høretelefoner kommer fra kendte mærker, som Urbanista og SMS Audio, som er lavet af den amerikanske rapper 50 Cent. Så hvis du ønsker kvalitet når du skal høre musik, så kig på siden her.

 • LG G4 Højtalere

  Hvis du også er interesseret i at dele din musik med andre mennesker, kan du også tage et kig på vores udvalg af højtalere til LG G4. Vi har nemlig et stort udvalg af højtalere her på Coverbutik.dk, og de passer selvfølgelig til din LG G4. Vi har et bredt udvalg, som dækker blandt andet waterspeakers, men også ganske almindelige højtalere, som alle har en god bas og lyd selvfølgelig. Vil man være mere smart eller praktisk anlagt, er muligheden for bluetooth der også. Her på Coverbutik.dk kan du nemlig købe bluetooth højtalere, som altså er trådløs og forbinder til din telefon via bluetooth. Så skal du ikke længere tænke på ledninger og andre hindringer.

 • LG G4 Micro USB Kabel

  Hvis du ønsker et værktøj, som kan det meste med din LG G4, så bør du overveje et micro usb-kabel. Udover at du kan bruge det til at oplade din telefon, så er det også praktisk og nytteligt til så meget andet, da man overføre filer og billeder samt lave en backup af sin telefon ved hjælp af datakabel. Det er også en god idé. Micro kabel til LG G4 kan både bruges til dataoverførsel samt opladning af din enhed og med et ekstra kabel liggende kan du hurtigt få overstået dagens arbejde. LG G4 micro kabel i flere farver samt design giver dig mulighed for at skabe det perfekte helheds look til din LG G4. Kvalitets kabler til billige penge.  

 • LG G4 Oplader

  Ønsker du en ny oplader til din LG G4 eller vil du have en, som er smartere end den originale, så tjek vores store udvalg her på Coverbutik.dk. Vi har opladere, som passer til LG G4 og de findes i mange forskellige former, farver, mønstre og designs. Desuden kan du købe opladere med flere udgange, så du altså kan oplade flere telefoner på én gang, hvilket er praktisk, hvis I er flere i huset med samme slags oplader eller telefon eller hvis der ikke er flere ledige stikkontakter tilbage i hjemmet. Disse fås selvfølgelig også i flere forskellige farver og mønstrer, ligesom de almindelige opladere.

 • LG G4 Powerbank

  Hvis du har brug for strøm, mens du er på farten, så er en powerbank en smart idé. Med denne skal du ikke bekymre dig om at tage af sted med få procent tilbage i batteriet, da du med en powerbank kan oplade din LG G4 lige meget hvor du er. Powerbanken fungerer ganske enkelt, og den er lige til at putte i lommen, da den ikke er meget større end selve telefonen. Det er en lille klods, hvor du blot skal sætte dit almindelige USB kabel i, som du kender fra din oplader. En powerbank holder normalt til 3-4 opladninger, afhængigt af hvor meget din telefon skal oplades.

 • LG G4 Biltilbehør

  Med et biltilbehør til din LG G4 kan du forbedre din køreoplevelse, samt sørge for at din LG G4 er ladt op nok til dagen. Et billigt og simpelt biltilbehør, som en biloplader eller bilholder lader dig placere din LG G4 et sted hvor du nemt har overblik, mens du kører og samtidig oplade din LG G4 så strømmen aldrig bliver et problem. Finde det rette biltilbehør på coverbutik.dk helt uden fragt til i forvejen lave priser.

 • LG G4 Touch Pen

  En touch pen lader dig udfolde dig og være kreativ på din LG G4 skærm. Du kan med en stylus eller touch pen tegne og skitsere de idéer der popper op inde i dit hoved. Det smarte ved en touch pen eller stylus er at du altid har det med dig, sammen med din LG G4, altid lige ved hånden, så du nemt kan fange dine idéer og samtidig ramme dem ind på din LG G4, billigt og helt uden fragt, med masser af kvalitet på siden her.