iPhone X Touch Pen

iPhone X Touch Pen er et meget praktisk værktøj, især designet til forenklet drift af en berøringsskærm. Med den lille gummi tud, der er på enden af en Touch Pen kan du nemt navigere, swipe, spil osv. Soft Touch har et mindre overfladeareal end de fleste fingre, hvilket forbedrer nøjagtigheden. iPhone X touch penne er nemme at håndtere, ligesom ...

iPhone X Touch Pen er et meget praktisk værktøj, især designet til forenklet drift af en berøringsskærm. Med den lille gummi tud, der er på enden af en Touch Pen kan du nemt navigere, swipe, spil osv. Soft Touch har et mindre overfladeareal end de fleste fingre, hvilket forbedrer nøjagtigheden. iPhone X touch penne er nemme at håndtere, ligesom en normal kuglepen. Uanset om det drejer sig om at skrive en besked i en mail eller i WhatsApp, spille et spil eller navigere. At surfe på nettet bliver også hurtigere samt nemmere med en berøringspen, har du bedre kontrol og præcision.

Ofte er det svært at bruge de små knapper på skærmen for personer med store hænder eller hvad der værre, syn. Med en stylus pen til iPhone X har du bedre kontrol over skærmen. Med en berøringspen til iPhone X kan du endda bruge din iPhone X om vinteren, hvis du har dine handsker på!

Læs mere

iPhone X Touch Pen  5 produkter.

Viser 1 - 5 af 5 produkter
Viser 1 - 5 af 5 produkter