iPhone X Tilbehør

Apple slår sig fast på markedet med deres eksklusive iPhone X, som indikere deres 10 år´s jubilæum. iPhone X er fremstillet i noget af det bedste materiale på markedet, hvilket det også forventes da det meste af denne iPhone er i glas. Og netop til denne model i glas, er der behov for det rette tilbehør i form af et kvalitets læder cover og selv...

Apple slår sig fast på markedet med deres eksklusive iPhone X, som indikere deres 10 år´s jubilæum. iPhone X er fremstillet i noget af det bedste materiale på markedet, hvilket det også forventes da det meste af denne iPhone er i glas. Og netop til denne model i glas, er der behov for det rette tilbehør i form af et kvalitets læder cover og selvom skærmen er produceret til at kunne tåle lidt af hvert, så anbefaler vi at du benytter dig af skærmbeskyttelse.

Læder covers til iPhone X eller beskyttelsesglas til iPhone X er kun noget af det tilbehør der er til at finde på markedet. Blandt tilbehør til iPhone X kan der også nævens biltilbehør, iPhone oplader, Apple lightning kabel, powerbank, hærdet glas, touch pen, bilholder, Apple høretelefoner, EarPods og meget mere iPhone X tilbehør som kan være ret så praktisk at eje. udover det praktiske så er du med det rette tilbehør med til at sætte dit eget præg på din enhed. Eksempelvis vil du med et cover til iPhone X kunne vælge design, farve samt materiale og dermed kan du skabe det perfekte billede af din iPhone X. 

Producenter som Apple, Puro, Sony, JVC, beats by dre, Trend Powerstone, DOCA og mange flere producenter er til at finde på hylderne, hvilket leveres med fri fragt til dig. Om du vælger tilbehør til iPhone X fra en af de mere anerkendte producenter eller ukendte producenter, så vil du altid få kvalitets produkter og til priser der er til at betale.    

Med det rette tilbehør til din iPhone X gøre du ikke kun brugen af din enhed bedre, men du forlænger også levetiden på din enhed. Uanset hvordan du vender og drejer denne tilbehørs diskussion, om du har brug for noget eller ej. så skal du ikke tænke for meget, da et lille uheld kan forvolde skade på din iPhone X. Hvis ikke andet så skynd dig at investere i et Læder cover til iPhone X samt beskyttelsesglas til iPhone X

Læs mere

iPhone X Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone X Læder Cover, Etui Og Taske

  Masser af lækker etuier til iPhone X, der yder den bedste beskyttelse til din enhed, uanset hvor du befinder dig. Med den korrekte beskyttelse til din iPhone X, så kan du skåne den på flere måder. Og eftersom det meste af denne iPhone X er fremstillet i "glas" så kommer du ikke udenom et kvalitets etui til iPhone X.

  Går du hen og vælger et læder taske til iPhone X så findes der flere slags. Læder Cover der giver en komplet beskyttelse af din enhed med forsat fri adgang til diverse udgange, knapper samt kameralinsen. Et andet cover er til dig, der ønsker at have det hele samlet et sted. Cover med kortholdere til iPhone X giver plads til din enhed samt enkelte af dine kreditkort og med sådan et cover er du da klar til stranden.

  Kvalitets læder cover til iPhone X er lige noget du skal bruge til denne eksklusive enhed fra Apple. Er du ikke til et læder cover der yder komplet beskyttelse og vil hellere have et simpelt cover til iPhone X, så er du ude i at skulle have fingrene i et gummi cover, der beskytter din enhed på bagsiden samt kanter og led og med et transparent cover til iPhone X vil du forsat kunne se det eksklusive design på denne iPhone X.

  Kvalitets cover til iPhone X er lige noget du skal have til din enhed og ved du hvad? Dem har CoverButik.dk flere af og med fri fragt.    

 • iPhone X Beskyttelsesfilm

  Skærmbeskyttelse til iPhone X er lige noget du skal bruge til denne enhed, netop fordi Apple har valgt et glas design til denne enhed. Beskyttelsesfilm til iPhone X fås som klar folie eller hærdet glas og i begge tilfælde klistres produktet på skærmen. 

  Beskyttelsesfilm til iPhone X er transparent folie, som beskytter skærmen mod mildere form for ridser og alle de fedtpletter, der kommer på skærmen kan tørres væk. Og ret meget mere kan man ikke forvente af denne form for skærmbeskyttelse.

  Hvorimod hærdet glas til iPhone X beskytter skærmen mod kraftigere ridser samt skåner skærmen mod spidse genstande. Og kan spille en afgørende rolle i, at skærmen ikke flækker. Hærdet glas til iPhone X er nok den mest anvendte form for skærmbeskyttelse og ikke kun til iPhone X, men til samtlige tablets samt smartphones. Om du vælger at kalde det hærdet glas eller beskyttelsesglas til iPhone X, så kan produktet det samme. 

 • iPhone X Høretelefoner

  Skulle man lave en rækkefølge på det vigtigste tilbehør til din iPhone X. Så kunne vores foreslag se således ud. Opladere, lightning kabler og hovedtelefoner til iPhone X, som også er en vigtig ting for at komplet gøre din iPhone X.

  Alle elsker at høre musik, lytte til deres podcasts eller se videoer på YouTube. Rejser du med det offentlige så er det ikke så fedt at benytte din iPhones højtalere og dertil vil høretelefoner til iPhone X være det oplagte valg, og det er underordnet om du bruger trådløs høretelefoner eller headset med ledning.

  Da iPhone X ikke understøtter et hovedtelefonstik, er dine muligheder kun begrænset til de trådløse hovedtelefoner eller Apple Airpods, medmindre du vil have en ekstra adapter hængende. Apple-air pods er specielt designet til at fungere sammen med iPhone, ligesom de er en af ​​de bedste trådløse hovedtelefoner til, der er tilgængelige på markedet for iPhone X. Batterilevetiden på AirPods er også fantastisk.

  Er du ikke interesseret i at købe Apple Airpods til iPhone X, så er der bluetooth høretelefoner til iPhone X fra mange andre virksomheder på markedet, der er fuldt kompatible med iPhone X.

  Andre virksomheder har introduceret mange trådløse hovedtelefoner til iPhone X med forskellige designs, farver og størrelser. Såsom, JVC, SONY, PURO, BEATS BY DRE, 50 CENT og mange flere.

 • iPhone X Højtalere

  iPhone X er det nyeste og mest avancerede produkt fra Apple i 2017 indenfor smartphone. Med denne Model sætter Apple deres flag ved 10 års mærkningen.

  iPhone X har indbyggede stereohøjtalere, som giver en god lydoplevelse. Men det er altid bedst at have et sæt iPhone X højtalere, der kan spiller højere og til tider bedre. Det kunne eksempelvis være iPhone X trådløse højtalere, som kan tillade dig at spille din yndlingsmusik højt nok til en fest!

  AirPlay er en trådløs lydafspillningsfunktion, der er udviklet af Apple. Denne software lader brugeren afspille musik fra forskellige enheder som iPhones, iPods og iPads via en ekstern trådløs højtaler

  Det er meget nemt at bruge iPhone X trådløse højtalere, som nemt og hurtigt forbindes via bluetooth forbindelse. Med bluetooth højttaler til iPhone X er der ikke behov for nogen form for kabler, tunge højtalere eller en stabil strømforbindelse.

  Så uanset om du er på et bjerg, til en fest eller i parken, så kan du afspille den musik, du vil have, så højt som du vil have for dine venner og familie ved at forbinde din iPhone til praktiske iPhone X bluetooth højtalere, som efterhånden er er blevet den nyeste trend.

 • iPhone X Lightning Kabel

  De fleste Apple-produkter har gennem tiden haft en lightning port, hvilket også gøre det nemmere for Apple, at producere et slags kabel. Og fordi man ikke har andre muligheder, så bruger man det samme kabel til flere af sine enheder og dermed er der hurtigere slidtage på disse Apple lightning kabler. Men med hverdags slidtage, vil du på et tidspunkt begynde at se kablet stikke ud fra sin gummi indpakning, så derfor er det en god ting at have et ekstra Apple lightning kabel til iPhone X liggende.

  Udover Apple original lightning kabler, så er der også et stort udvalg af kabler fra andre producenter, der er kompatible med din iPhone X.

  Lightning kabler til iPhone X kommer i forskellige længder, så du kan få et 1 meters kabel eller et 2 meters, uanset om du vælger Apple eller anden producent. Andre producenter benytter sig også af andet materiale til lightning kabler i modsætning til Apple-kablet, for at undgå den hurtige slidtage som Apple kabler har en tendens med at opnå. 

 • iPhone X Oplader

  Opladere er et af de mest købte tilbehør over hele verden. Uanset om du taler om android-enheder eller Apple-enheder som den nyligt lancerede iPhone X. Uden opladere til iPhone X er telefonen bare et stykke metal. Opladere er livsgivende til din enhed, uanset hvilken.

  Der er mange opladere til rådighed for iPhone X på markedet, både fra Apple samt andre anerkendte producenter. Opladere fra Apple kommer i et design og med en enkelt mund, hvorigennem du kun kan oplade én enhed ad gangen. Mens der er virksomheder, der laver ladere med dobbelte mund, så du kan oplade din iPhone X og din iPad på samme tid.

  Apple og andre virksomheder laver opladere til alle og til alle situationer såsom bil opladere, som gør det muligt for brugere at oplade deres enheder, mens de kører. Bil opladere til iPhone X kommer også i enkelt mund og dobbelt mund varianter. Og det samme er gældende for vægoplader til iPhone X.

  Det bedste ved iPhone X er, at den nu understøtter trådløs opladning, hvilket betyder at du kan oplade din enhed problemfri. For at oplade din iPhone X trådløs er alt hvad du behøver at gøre, få dig en Qi trådløs oplader og sæt din iPhone X oven på den, det eneste du skal gøre selv er at din oplader er tilsluttet stikkontakten. Og du kan nu nyde trådløs opladning til iPhone X!

 • iPhone X Powerbank

  Når du er ude på camping eller på tur, så kan opladning af din iPhone X være en af dine bekymringer. Det er naturligvis et vanskeligt sted at finde opladningspunkter. Derfor giver powerbank til iPhone X en masse mening - og er næsten et obligatoriske gadget til camping og rejse eller bare hvis man ikke får dækket sit behov med en opladning om dagen. Uanset om du er på en lang tur i bakkerne eller går en tur på stranden eller skal hurtigt ud af døren og har glemt at oplade din enhed, så er iPhone X power bank ret så praktisk.

  At have en måde at oplade sin iPhone X på farten, er vigtig i dag, især da der er flere applikationer der suger masser af strøm, selvom batteriet på iPhone X er forbedret. Eksempelvis Facebook, Snapchat og Pokémon Go! - kan dræbe dit batteri inden dagens ende. Når det sker, og så ingen stikkontakt på stedet, vil en iPhone X power bank være din bedste ven. Den hjælper med at holde din enhed opladet og klar til brug.

  iPhone X powerbank er ikke kun nyttig for de mennesker, der rejser, men det er også nyttigt for de brugere, der bruger deres telefoner meget om dagen og ikke lige har en oplader samt lightning kabel med i tasken / lommen.

  Hver person har hver deres præferencer og derfor tilbydes de forskellige billige powerbanks til iPhone X i forskellige former, størrelser og kapaciteter alt afhængigt af brugernes behov.

 • iPhone X Biltilbehør

  Disse dage tager vi vores teknologi med os uanset hvor vi går og bilen er hellere ingen undtagelse. Uanset om du tager de få kilometer på motorvejen, til arbejde eller på en bilrejse, der krydser flere byer, så er en iPhone X et glimrende værktøj, at have med når det kommer til navigation.

  iPhone X har Apple Maps, eller hvis du foretrækker det så er der altid Google Maps for at hjælpe dig med at finde vej og der er en masse andre GPS-værktøjer. Men hvad med det andet biltilbehør til iPhone X, som er på markedet, der er specielt tilpasset for at forbedre din bilrejse, hvad enten det er en lang eller en kort? Biltilbehør til iPhone X er alt fra bilholder der giver dig mulighed for at vedhæfte din enhed til instrumentbrættet. Billadere til iPhone X sikre, der sikre at din enhed ikke løber tør for strøm midt i det hele. Lightning kabler i flere længder. Bluetooth-tilslutningsenheder, som brugerne nemt kan oprette forbindelse til og deltage i opkald eller nyde musikken enten med et bluetooth headset til iPhone X eller med høretelefoner til iPhone X.

 • iPhone X Løbearmbånd

  Vi må indrømme, at smartphones nu er en meget vigtig del af vores liv, og vi har nået det punkt, hvor vi tager dem med os stort set over det hele. Også når du er til træning eller anden fysisk krævende aktivitet.

  iPhone X kan fungere som en fremragende fitness tracker, der giver masser af information om din løbe session og hjælper dig med at forbedre dit næste løb. En iPhone X fylder altså lidt og er derfor ikke så praktisk at have i lommen mens man træner, så noget der kan hjælpe på problemet er et løbearmbånd til iPhone X!

  iPhone X løbearmbånd leveres med en reflekterende ramme, fantastisk til når du er i bevægelse i mørket eller i svagt lys. iPhone X løbearmbånd har også en åbning til hovedtelefonstik, så du nemt kan nyde din musik, mens du træner.

  Sportsarmbånd til iPhone X er med velcro luk og kan derfor tilpasses de fleste arme og neopren materiale kradser ikke på huden og derfor bemærker du ikke at løbearmbåndet er der. Armbåndene kommer i mange farver og designs. Der er iPhone X armbånd, der ser fancy ud, og så er der armbånd med et simpelt udseende.

 • iPhone X Selfie Stang

  Alle er blevet ramt af den seneste dygtighed af selfies. Uanset om de er børn, teenagere endog voksne er med på moden.

  En Selfie stang er din forlænget arm, når du skal have taget de perfekte billeder med denne iPhone X, som i forvejen har et af de bedste kamera på markedet.  

  Med en selfie stick til iPhone X opnår du ikke kun, at tage bedre selfies, men bedre stabilitet følger også med, mens du snapbilleder eller optager videoer gennem frontkameraet.

  Selfie stang til iPhone X giver en fantastisk måde at fange solo eventyr på eller flere mennesker i en ramme og brugen af en selfie stang er heller ikke det store problem, for den som i forvejen kan anvende en iPhone X. Selfie-sticksne er forbundet til iPhone X via Bluetooth-tilslutning, da iPhone X mangler hovedtelefonstikket.

 • iPhone X Touch Pen

  iPhone X Touch Pen er et meget praktisk værktøj, især designet til forenklet drift af en berøringsskærm. Med den lille gummi tud, der er på enden af en Touch Pen kan du nemt navigere, swipe, spil osv. Soft Touch har et mindre overfladeareal end de fleste fingre, hvilket forbedrer nøjagtigheden. iPhone X touch penne er nemme at håndtere, ligesom en normal kuglepen. Uanset om det drejer sig om at skrive en besked i en mail eller i WhatsApp, spille et spil eller navigere. At surfe på nettet bliver også hurtigere samt nemmere med en berøringspen, har du bedre kontrol og præcision.

  Ofte er det svært at bruge de små knapper på skærmen for personer med store hænder eller hvad der værre, syn. Med en stylus pen til iPhone X har du bedre kontrol over skærmen. Med en berøringspen til iPhone X kan du endda bruge din iPhone X om vinteren, hvis du har dine handsker på!

 • iPhone X Værktøj

  Vil du det så kan du det også! Vi hjælper dig ihvertfald med det rette værktøj, hvis du vil fikse din iPhone X efter en dum skade. iPhone X værktøj til dig, som vil klare det det selv og dermed spare en del penge på en værksteds regning. Se nogle youtube videoer og bliv guidet gennem, hvordan du kan fikse din iPhone X. Med dette værktøjs sæt kan du fikse en masse andre små elektronik. Med dette værktøjssæt kan du nå langt, med at fikse små elektronik.  

iPhone X

Apples 2017 iPhone er her, og den hedder iPhone X. Apple er afvigende lidt fra sin regelmæssige samtidige navngivningsstruktur, denne gang med firmaets ti års jubilæum iPhone. Et årti er gået siden den oprindelige iPhone, kan du tro det?

Og iPhone X er et helvede af en smart smartphone, proppet med masser af specielle funktioner, som aldrig tidligere er set i nogen iPhone før. Der er en smuk 18:9 skærm på forsiden, et fantastisk dobbelt bagkamera og Face ID-sikkerhed, blandt mange andre features. Og netop derfor er du tvunget til at beskytte din kære ejendom, hvilket kan gøres med et iPhone X læder cover og som kan suppleres med et Panzer Glass til iPhone X.

iPhone X Design

iPhone X er vokset gevaldigt designmæssigt fra sine forgængere. Til at begynde med har Apple gået all-display ruten, der følger fodsporene for, hvad Samsung og LG gjorde med deres modeller tidligere på året. Denne bezel-less display er den første til iPhone, primært årsagen til den høje pris. Display teknologi er ikke billig, og når det er så stort som dette, er der ingen tvivl om, at Apple ville bede om lidt mere.

iPhone X skærm

IPhone X´s 5.8” 2.436 x 1.125 skærm er AMOLED, den første til Apple, der understøtter HDR med en pixeldensitet på 458ppi. Dette er, hvad Apple døber sin "Super Retina Display", samtidig med at den indeholder sin True Tone teknologi - den samme teknologi, der findes i firmaets seneste iPads.

På grund af dette dominerende display på forsiden er den fysiske hjemme knap slettet og dermed fjernelsen af ​​Touch ID scanneren. Touch ID er væk for evigt, men Apple vil virkelig have dig til at bruge Face ID til at låse din telefon i stedet. Du bliver bedre tilpas med at scanne dit ansigt, hvis du vil bruge din fancy nye iPhone X. Selv med et Panzer Glass til iPhone X monteret på skærmen, så ville du forsat kunne benytte alle de features skærmen på iPhone X tilbyder.

Det første du vil få øje på er, at hele skærmen vises. Det er den første ting, du vil bemærke, når du tager den ud af kassen, men der er noget endnu mere om det. IPhone X-skærmen er et AMOLED-panel med et 18: 9-billedforhold, hvilket gør det til den største og mest imponerende skærm på en iPhone nogensinde, som har behov for den korrekte beskyttelse, hvilket kan gøres med stil. iPhone X Taske

Og ligesom iPhone 8 og iPhone 8 Plus har True Tone-teknologien udtalt på Apples seneste. Dette bruger Apple på sin iPad Pro-serie til forbedret farvegennemsnit og fremragende kontrastforhold.

iPhone X Specifikation

Internt er der en opdatering til Apples egen SoC-chip i de nye iPhones, med sidste års iPhone 7, der kører A10 Fusion chip. IPhone X kører Apples nyeste processor, A11 Bionic, der anvender en 70% bump i multi-core performance over sidste års iPhone 7. Det er en betydelig opgradering.

Opdeling af specifikationerne.

· 5.8in 2.046 x 1.125 OLED display med 458ppi

· 64-bit 6-core Apple A11 Bionic processor

· Opbevaring på 64 GB og 256 GB

· Dual 12MP bagkamera f / 2.4 og f / 1.8 med OIS

· 7MP front-facing kamera

· Trådløs opladning

· Ingen 3,5 mm hovedtelefonstik

· Fås i Space Grey og Silver

iPhone X kamera

Kameravis indeholder Apple den samme, om ikke lignende, dual-kamera tech fundet i sidste års iPhone 7 Plus. Vi har to linser: en vidvinkel og det andet tele, der begge nyder godt af optisk billedstabilisering (OIS) tech til seriøst stabile skud, hvilket kan kombineres med en Selfie stang til iPhone X

iPhone X trådløse oplader

iPhone X har ikke en fysisk hjemme-knap. På grund af den massive skærm, der optager hele pladsen på forsiden, er der ikke plads til det, så forvent ikke, at Touch ID også skal fremstå - 2017 er året med Face ID. Sidste års iPhone 7 drejede sig om vandtætthed, noget masser af Android-telefoner har spioneret de seneste par år, og de nye iPhones afviger ikke fra det. iPhone X med trådløs opladning, det samme med Samsungs Galaxy S8. Der er endnu ikke noget ord om, hvor meget disse trådløse opladere vil koste. Ellers kan man altid najes med et Apple lightning kabel til iPhone X.