iPhone X Lightning Kabel

De fleste Apple-produkter har gennem tiden haft en lightning port, hvilket også gøre det nemmere for Apple, at producere et slags kabel. Og fordi man ikke har andre muligheder, så bruger man det samme kabel til flere af sine enheder og dermed er der hurtigere slidtage på disse Apple lightning kabler. Men med hverdags slidtage, vil du på et tidsp...

De fleste Apple-produkter har gennem tiden haft en lightning port, hvilket også gøre det nemmere for Apple, at producere et slags kabel. Og fordi man ikke har andre muligheder, så bruger man det samme kabel til flere af sine enheder og dermed er der hurtigere slidtage på disse Apple lightning kabler. Men med hverdags slidtage, vil du på et tidspunkt begynde at se kablet stikke ud fra sin gummi indpakning, så derfor er det en god ting at have et ekstra Apple lightning kabel til iPhone X liggende.

Udover Apple original lightning kabler, så er der også et stort udvalg af kabler fra andre producenter, der er kompatible med din iPhone X.

Lightning kabler til iPhone X kommer i forskellige længder, så du kan få et 1 meters kabel eller et 2 meters, uanset om du vælger Apple eller anden producent. Andre producenter benytter sig også af andet materiale til lightning kabler i modsætning til Apple-kablet, for at undgå den hurtige slidtage som Apple kabler har en tendens med at opnå. 

Læs mere

iPhone X Lightning Kabel  14 produkter.

Viser 1 - 14 af 14 produkter
Viser 1 - 14 af 14 produkter