iPhone 8 Tilbehør

Der findes et hav af lækkert tilbehør til iPhone 8 samt til flere modeller fra iPhone serien. Blandt andet føre vi produkter fra Trend Powerstone, DOCA, JVC, Sony, Usams, Rock, HOCO, Original Apple, Beats By Dre. Puro og mange flere mærker, som har forbrugeren i tanker når deres produkter sendes ud på markedet. iPhone 8 læder cover eller iPhone ...

Der findes et hav af lækkert tilbehør til iPhone 8 samt til flere modeller fra iPhone serien. Blandt andet føre vi produkter fra Trend Powerstone, DOCA, JVC, Sony, Usams, Rock, HOCO, Original Apple, Beats By Dre. Puro og mange flere mærker, som har forbrugeren i tanker når deres produkter sendes ud på markedet. iPhone 8 læder cover eller iPhone 8 skærmbeskyttelse er nok det tilbehør, der sælges mest, uanset hvor du vælger at bruge dine penge. Forskellen er, at vi hos CoverButik.dk giver dig kvalitet bevidste produkter til priser, som er tilpasset markedet og derfor yderest konkurrencedygtige. Apple oplader til iPhone 8, hærdet glas, touch pen, Apple lightning kabel til iPhone 8, TPU cover, læder cover til iPhone 8, læder cover med kortholder, bilopladere, billader, Apple høretelefoner og meget mere tilbehør til netop din enhed. For at finde det rigtige tilbehør til din enhed, så skal man lige have gjort sig nogle overvejelser. Eksempelvis hvor meget vil man have dækket af sin enhed, skal det være et læder cover eller pu læder cover, oplader med en eller flere udgange, lightning kabel fra Apple eller anden producent, holdere til bilen som kan rotere rundt eller holdere som bare sider fast. Kan man Præcisere sin søgen lidt, så vil man nemt og hurtigt kunne finde præcis det tilbehør man har behov for, til iPhone 8. Og med det rette tilbehør kan du også drage mere nytte af din enhed og dermed vil du have et ret funktionelt arbejdsredskab. Fri fragt på alle produkter leveret til dig indenfor 1-2 hverdage.

Læs mere

iPhone 8 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 8 Cover, Etui Og Taske

  iPhone 8 taske eller iPhone 8 etui. Samme produkt dog med flere navne, men med et formål, nemlig beskyttelse af din iPhone 8. Læder cover til iPhone 8 i flere forskellige design samt farver. Eller ønsker du et mere simpelt cover, som kun dækker de følsomme kanter og led samt bagsiden, så findes der også flere forskellige gummi cover til iPhone 8. TPU cover til iPhone 8 er en billig investering, som giver den absolutte beskyttelse af din iPhone 8. Og så er der læder cover til iPhone 8, der giver en mere komplet beskyttelse af din enhed og sådan et læder cover haves også med kortholdere til iPhone 8. Uanset hvad du vælger, så mener vi hos CoverButik.dk, at et cover er en nødvendighed til dig for din iPhone 8, da den har flere fordele end ulemper og kan især være med til at spare dig for en ødelagt iPhone. Med det rette cover til iPhone 8 kan du gøre din enhed lidt mere funktionel end hvad den i forvejen er. Uanset hvilket cover du vælger så vil der altid være fri adgang til diverse knapper, kameralinse samt diverse udgange. Simplet læder cover til iPhone 8 eller et designer cover til iPhone 8. Uanset hvad du vælger så giver vi dig muligheden for at du kan vælge et cover til iPhone 8, der dækker dit behov. Så hvorfor vente, kom igang med at bruge din iPhone 8 med et cover og beskyt den mod grimme ridser samt mindre slag/stød. Køb dit iPhone 8 taske idag og så med fri fragt.

 • iPhone 8 Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm til iPhone 8 eller hærdet glas til iPhone 8 giver skærmen den nødvendige beskyttelse, da en sådan skærm udsættes for lidt af hvert gennem dagligdagen. Almindelig beskyttelsesfilm til iPhone 8 klistres nemt og hurtigt på skærmen og holder de lettere ridser væk fra skærmen samt kan aftryk fra fedtfingre tørres væk, nemt og hurtigt. Transparent film til iPhone 8 koster ikke det store, men er så heller ikke den bedste beskyttelsesform til din iPhone. Hvorimod Hærdet glas til iPhone 8 eller Panzer Tempered Glass til iPhone 8 koster lidt mere, men giver dig også en lang bedre beskyttelse af skærmen og kan i flere tilfælde redde skærmen fra at gå i stykker. Kvalitets skærmbeskyttelse til iPhone 8 er noget du burde investere i. Hærdet glas er et tyndt lag glas med en tykkelse på ca. 0,33 mm og forøger dermed ikke vægten og giver dig forsat fuldt synlighed samt følsomhed af skærmen. PanzerGlass til iPhone 8 monteres ligeså nemt og hurtigt som almindelig beskyttelsesfilm. PanzerGlass til iPhone 8 ligger som et tyndt ekstra lag glas på den oprindelige skærm og beskytter den mod grimme ridser samt fra mindre stød/slag.

 • iPhone 8 Høretelefoner

  iPhone 8 høretelefoner fra Apple eller andre producenter haves i en prisklasse, der er til at have med at gøre. Vil man nøjes med de originale EarPods fra Apple til iPhone 8 så kan der ikke overvejes meget over dette, end bare at købe dem. Ønsker man til gengæld et andet design, en anden producent eller farve så er der også den slags hovedtelefoner til iPhone 8. Med det udvalg som vi hos CoverButik.dk giver dig så er der både almindelige iPhone 8 høretelefoner, trådløse høretelefoner til iPhone 8 samt hørebøffer til din smartphone. Musik skal lyde som den er tiltænkt og netop derfor skal din nye høretelefoner både lyde samt sidde perfekt for dermed, at minimere nogen form for gene, når du lytter til musik. Høretelefoner eller headset til iPhone 8 benyttes i forskellige sammenhænge. Eksempelvis når man træner, køre i bil, slapper af, ser en film og hvad man nu kan finde på. Derfor er høretelefoner så forskellige. Tænk over dit behov og køb kvalitets høretelefoner til iPhone 8 og få dem leveret fragtfrit.   

 • iPhone 8 Højtalere

  Højtalere til iPhone 8, der kan bruges overalt. Uanset om det er indendørs eller udendørs og endda ved vandet, da vandtæt højtalere til iPhone 8 også er til at finde blandt vores sortiment. De fleste højtalere til iPhone 8 fungere med bluetooth forbindelse, da der er flere fordele med trådløse højtalere til iPhone 8. Med en trådløs højtalere forbinder du den med din enheds bluetooth indstilling, du spare ledningerne væk og den suger ikke ekstra strøm fra din mobil ved at benytte højtaleren gennem et AUX kabel. Flere kvalitets højtalere til iPhone 8 der fylder rummet med den lyd, som musikken fortjener. Bare fordi det er en mini højtalere til iPhone 8 så kan den altså godt spille godt. Alle vores højttalere er med fri fragt.       

 • iPhone 8 Lightning Kabel

  Bare fordi iPhone 8 er et Apple produkt, så behøver du ikke at investere i et originalt Apple Lightning kabel til iPhone 8. Du kan også benytte dig af andre lightning kabler fra producenter som Rock, Usams, Puro samt andre og de vil virke fint. Lightning kabel i 1 samt 2 meters længde der hjælper dig i nød og gøre din opladning lidt nemmere fra stikkontakt til natbordet. Efterhånden så findes lightning kabler til iPhone 8 i forskelligt materiale samt farver, syntes du at gummi beklædningen af lightning kablet ikke holder, så skulle du prøve et lightning kabel omtrukket i stof.

  Billig Original lightning kabel til iPhone 8 samt fra andre producenter er til at finde her på siden og endda med fri fragt.  

 • iPhone 8 Oplader

  Du kan aldrig gå galt med at have mere end en oplader liggende. iPhone 8 understøtter den konventionelle lynlader og port. Brug en højudgangskompakt og praktisk USB-baseret adapter til opladning af din iPhone 8 hjemme, på vejen eller når den ikke er tilsluttet en computer. Oplader til iPhone 8 kan leveres med et originalt Apple Lightning-opladningskabel. Strømforsyningen / iPhone 8 opladere giver hurtig og effektiv opladning derhjemme, på kontoret eller på farten med en bilopladere. Har du flere enheder, som du godt kunne tænke dig, at oplade samtidigt, så skal du helt sikkert investere i en oplader med flere udgange.  

  Udskifte den eksisterende strømadapter til iPhone 8 eller køb en ekstra Apple opladere til at have liggende derhjemme, på arbejdet eller anden steds. Eller hva med en trådløs opladere til din iPhone 8, det er jo det sidste nye.

  iPhone 8 oplader kan hjælpe dig med at holde din enhed opladet og klar til brug i dit daglige liv.

 • iPhone 8 Powerbank

  Uanset om du er på vej til en lang tur eller mindeværdig picnic, så er der en ting du ikke bør undlade at bære med dig. Masser af ekstra strøm til din iPhone 8. Dette er der flere grunde til: Billeder, navigering, nødopkald og meget mere. Den ekstra strøm giver dig ikke blot mulighed for at oplade din iPhone 8 uden problemer. Den vil være livsreddende i flere tilfælde!

  Nu har du måske gættet dig frem til, hvad vi taler om. Powerbanks til iPhone 8 kan være et så stort aktiv, når du er på farten og ikke lige har mulighed for at få din iPhone 8 opladt. Det er klogt at have en iPhone 8 powerbank med høj kapacitet når man er på farten. Eksempelvis DOCA powerbank eller Trend Powerstone powerbank. Disse powerbank til iPhone 8 vil aldrig lade din iPhone løbe tør for strøm. Som et resultat vil du kunne se film, spille spil, fange fantastiske billeder og videoer, lytte til din yndlingsmusik uden forstyrrelse. Powerbank er blevet de nye livreddere i dette århundrede.

  iPhone 8 powerbank samt andre smartphones er ikke kun nyttige, når du rejser eller opholder dig en del udendørs, de er nyttige selv i din daglige rutine. Stikkontakterne er ikke altid tilgængelige overalt, med en powerbank så skal du ikke spekulere over dette. Power bankerne er tilgængelige i mange forskellige former, størrelser og kapaciteter alt afhængigt af brugernes behov.

 • iPhone 8 Biltilbehør

  Det er aldrig nemt at holde sin iPhone 8 i hånden mens du køre i bil, selvom Apple har haft i tankerne at det skulle være en et hånds smartphone og det anbefales hellere ikke at du gøre det. Men hvad skal du gøre, når du skal bruge GoogleMap, lytte til musik eller være tilsluttet Bluetooth? Og som iPhone ejere så vil man gerne have sin iPhone fyldt op med en masse musik, spil og andet til den lange køretur og derfor er iPhone 8 biltilbehør en nødvendighed.

  Der er en del biltilbehør til iPhone 8, som blandt andet omfatter bilstativer, iPhone 8 biloplader, billadere med en eller flere udgange, Lightning kabel i 2 meter, headset til iPhone 8 eller bare Apple høretelefoner til iPhone 8 er også en nødvendighed. Bilholdere er beregnet til at docke din iPhone 8 i den kørende bil. Med en bilholder til iPhone 8 giver det dig mulighed for nemt at se kortene på din iPhone 8, ændre musik og udføre andre handlinger. Ikke alle biler har indbygget navigationssystem og derfor er din iPhone 8 ret så praktisk på turen.

  Bluetooth-forbindelsen mellem din iPhone og bilens gøre det muligt for brugeren at forbinde iPhone 8 med bilens højttalere og deltage i et opkald eller lytte til musik, mens de kører. Vil man ikke have at andre skal lytte med på samtalen, så kan du roligt benytte dig af headset til bilen eller bare Apple høretelefoner til iPhone 8. 

 • iPhone 8 Løbearmbånd

  iPhone 8 løbearmbånd er et super tilbehør til dig der er i bevægelse. Med et løbearmbånd kan du have din iPhone tæt på dig hele tiden. Er du til træning, ude at løbe en tur eller cykle en tur eller har bare behov for at have hænderne fri, så er løbearmbånd til iPhone 8 det perfekte produkt til dig. Løbearmbåndet kan hurtigt fastgøres armen, kan tilpasses de fleste arme grundet velcro luk. materialet er i slidstærkt neopren og derfor ikke ubehagelig at have på armen. Der er yderligere mulighed for at benytte høretelefoner til iPhone 8, da løbearmbåndet har gjort plads til dette, ved at have udgangs huller på bagsiden til ledningen.

  Man ser tit at folk har deres iPhone opbevaret forskellige steder når de er til træning og det er også disse, som taber deres telefon mest og forvolder skader på denne. Så hvorfor ikke bare investere i et sportsarmbånd til iPhone 8.       

 • iPhone 8 Selfie Stang

  Elske dem, hade dem eller forbyde dem. Selfie stang til iPhone 8 har helt sikkert efterladt sit fodaftryk på vores moderne verden og popkultur. Uanset om selfie stangen til iPhone 8 er dit yndlings tilbehør under din ferie eller et stykke af din iPhoneografi arsenal, kan skydning med en selfie-stick have sine kreative fordele, og det ser ud til, at hver selfie-stick til iPhone 8 har sine egne specielle funktioner i dag.

  Der er masser af tilbehør, som alle iPhone-ejere skal have i deres arsenal. Ud over iPhone 8 cover og iPhone 8 opladere er selfie stick et godt supplement til din samling af tilbehør.

  Selfie-stick er et godt redskab når der skal tages billeder af store venne grupper eller panoramabaggrunde. Hvis du planlægger en ferie, eller bare elsker at tage billeder, så er en iPhone 8 selfie stick en smart investering. Mange af disse selfie-sticks er også kompatible med Android-smartphones. Selfie-pindene er meget nemme at bruge. Du skal blot tænde din Bluetooth, forbinde stokken med telefonen, og du er klar til at snappe dit billede og få et perfekt selfie. De fleste iPhone 8 selfie-sticks kan udvides, hvilket betyder at du kan indramme næsten en gruppe på 8-10 personer!

 • iPhone 8 Touch Pen

  Touch Pen til iPhone 8 giver dig en bedre fleksibilitet når du benytter skærmen. Oplever du at skærmen er alt for følsom og når du vil taste på en ting så kommer du til at trykke på flere ting. Alt dette kan undgås med en Touch Pen til iPhone 8.

  Stylus Pen til iPhone 8 fås i flere modeller samt farver og uanset, hvilken model du vælger så vil du med en Touch Pen undgå alle de grimme ridser på skærmen, som kan komme af støv der ligger på skærmen, som så bliver kørt rundt med fingeren. Mini Touch Pen, børnevenlig Touch pen, robust Touch Pen. Hver hånd har behov for en forskellig Touch Pen.

  iPhone 8 touch pen bliver det langt hurtigere og nemmere, at navigere rundt på skærmen.    

 • iPhone 8 Værktøj

  iPhone 8 værktøj er til ham eller hende der tør at gøre det selv. Er man typen der bare kan fikse alt, så er dette værktøj sæt lige noget for dig. Om du vil fikse din iPhone 8 eller noget andet små elektronik, så kan du sagtens benytte dette værktøj sæt. Har man det rette værktøj så kan man nå langt. 

  Nok er der flere iPhone værksted som ikke mener, at man kan klare en reparation på en iPhone 8 selv, men det kan man altså godt. Start med at samle viden fra internettet, se dernæst flere videoer på youtube og kast dig så ud i det, med dette rette iPhone 8 værktøj. 

iPhone 8 er for alle

iPhone 8 kastes ud på markedet d. 15 september 2017 og dertil er markedet delt op i to. Der er dem som kan se det nye i iPhone 8 og så er der dem som bare trækker på skuldrene og forventer ikke det store. 

Men uanset hvilken gruppe du tilhøre, så burde der forventes at iPhone 8 tager et seriøst standpunkt blandt de andre store spillere på markedet, herunder Galaxy Note 8, som for nylig blev udgivet med dobbelt kamera og dobbelt OIS. For at Apple´s iPhone 8 kan følge trop med konkurrenterne, så skal den have de samme features og mere til. For at blive på markedet, da konkurrencen efterhånden strammer op omkring Apple og deres iPhone serie. 

Dette er ikke officielt endnu, men snesevis af rygter og lækager er allerede fremme for at informere dig om, hvad iPhone 8 vil indeholde. 

Ligesom sine konkurrenter så skal Apple bruge to skærme eller udvidet display, kant til kant OLED-skærm med True Tone Technology og Ion-X glas. Yderligere vil den fysiske hjemme-knap blive kvittet til fordel for den virtuelle hjemknap. 

Beskyt din iPhone 8 med et cover eller taske

Selvom Apple går ind og ligger mere vægt på skærmen, både udseendemæssigt samt beskyttelsesmæssigt, så er den ikke 100% modstandsdygtig overfor dagligdagens brug, som blandt andet inkluderer grimme ridser til skærmen samt mindre stød/slag fra eksempelvis et tab. Og netop for at minimere denne risiko så er der flere producenter, der har leveret deres svar på en solid beskyttelse af iPhone 8 med blandt andet læder cover til iPhone 8 eller en iPhone 8 taske 

10 års jubilæum med iPhone

Et årti efter debut af Apple iPhone så følger flere tilbehørs producenter også denne udvikling og modernisere deres produkter til nuet og tilpasser dem til forbrugerens brug, som for eksempel med et ”all in one” cover. Nemlig cover med kortholder til iPhone 8 og sådan et cover matcher iPhone 8 godt. Da begge produkter fokusere på, at forbrugeren ikke har behov for andet end netop det enkelte produkt og kombinationen af disse giver forbrugeren den komplette pakke. 

Prisen på iPhone 8

iPhone 8 er landet, men hvad tror vi at den kommer til at koste? Nogle analytikere siger, at det ikke er så overraskende og ikke så meget højere end iPhone 7 Plus med 256 GB. Og netop denne pris vil ikke forskrække iPhone elskere, da de i forvejen er vant til at betale indenfor pris rammen. Og så er der jo altid mulighed for diverse betalingsplaner for at sprede smerten. Men spørgsmålet vil også være om prisen er det værd kontra de billigere smartphone modeller på markedet, som efterhånden har en del at tilbyde. 

iPhone 8 Ansigtsgenkendelse

iPhone 8 vil efter sigende omfatte sensorer til at genkende dets brugers ansigt, selv i mørket, for at låse op for enheden. Det vil også give brugeren mulighed for at foretage økonomiske Apple Pay-transaktioner. Denne funktion vil ikke blive besværliggjort med et Panzer Tempered Glass til iPhone 8

Det fremadvendte kamera vil angiveligt indeholde 3D-genkendelse. Denne teknologi siges af nogle at være mere sikker end en fingeraftrykslæser. Andre er uenige. Endnu er andre bekymrede over, at et ansigtsgenkendelsessystem betyder, at telefonen altid skal være "på" og potentielt indsamle oplysninger, og at et sådant system kan være sårbart for hacking med blot et fotografi. 

iPhone 8 med trådløs opladning funktion

Trådløs opladning er en af de mere unikke egenskaber iPhone 8 kommer med, dog lidt ”old school” set med Samsungs øjne. Bagsiden af iPhone 8 vil efter sigende være af glas for at tillade trådløs opladning. Ifølge Macrumors.com har Apple indgivet patenter til magnetisk induktion, men det kan kræve, at ekstraudstyr skal tilkøbes hos blandt andet CoverButik.dk. Er man ikke interesseret i at tilkøbe ekstraudstyr til trådløs opladning, så kan man forsat benytte sig af et Originalt Lightning kabel fra Apple. 

Høretelefoner til iPhone 8

Så er der den forventede iOS11, som forventes at følge iPhone 8 debut. Ifølge flere udenlandske skribenter, så kommer iPhone 8 med en funktion til at blokere underretninger, mens du kører. Det kan reducere fristelsen til at reagere, hvilket er farligt. Og derfor anbefaledes det også at man benytter Originale Apple høretelefoner til iPhone 8 eller trådløse høretelfoner. 

Tag din iPhone 8 med dig overalt

Ender du med den nye iPhone 8? Det vides ikke, men skulle du gøre det, så husk at beskytte din enhed med det rette tilbehør blandt andet iPhone 8 løbearmbånd, hvilket også giver dig mulighed for at benytte din iPhone 8 under træning eller løbetur.