iPhone 8 Plus Tilbehør

iPhone 8 Plus tilbehør findes der masser af, man skal bare have gjort op med sig selv hvad man skal bruge og formålet med dette. Nok er denne iPhone 8 Plus fremstillet i kvalitets materiale og en skærm, der kan tåle lidt af hvert, så kommer man dog alligevel ikke udenom at skulle investere i et cover samt skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus. Udov...

iPhone 8 Plus tilbehør findes der masser af, man skal bare have gjort op med sig selv hvad man skal bruge og formålet med dette. Nok er denne iPhone 8 Plus fremstillet i kvalitets materiale og en skærm, der kan tåle lidt af hvert, så kommer man dog alligevel ikke udenom at skulle investere i et cover samt skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus. Udover covers til iPhone 8 Plus samt skærmbeskyttelse så findes der også en del andet tilbehør til denne model, som kan gøre det hele lidt nemmere.

Bilholder til de længere køretur, hvor du benytter din iPhone 8 Plus som navigation, opladere eller billadere med en eller flere udgange enten til hjemmet eller til brug i bilen hvor en eller flere enheder skal opladdes på en gang, Apple høretelefoner til iPhone 8 Plus eller EarPods, Apple lightning kabel til iPhone 8 Plus enten i 1 meter eller 2 meter, touch pen, gummi cover til iPhone 8 Plus som forsat giver dig fri adgang til diverse udgange samt knapper.

Tilbehør til iPhone 8 Plus er der masser af, dog er der noget af det som kommer under kategorien nødvendigt, hvilket i vores øjne er læder cover til iPhone 8 Plus, beskyttelsesglas til iPhone 8 Plus og powerbank til iPhone 8 Plus. Disse tre produkter giver dig den hele pakke, for at opnå den mest optimale beskyttelse af din enhed samt at kunne benytte den i længere tid end hvad batteriet på din iPhone tillader.

iPhone 8 Plus har fået rigtige gode anmeldelser på dens kamera og ja den er super nok, men for at få det hele med og i et bedre perspektiv, så anbefaler vi at du supplere din iPhone 8 Plus med en selfie stang, hvilket kan aktiveres med din enheds bluetooth funktion.

iPhone 8 Plus tilbehør fra blandt andet JVC, PURO, SONY og mange flere leveret lige til døren, fri fragt!!    

Læs mere

iPhone 8 Plus Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 8 Plus Læder Cover, Etui Og Taske

  Med et lækkert læder cover til iPhone 8 Plus sætter du dit eget præg på din smartphone. Og med udvalget hos CoverButik.dk kan du variere mellem farver samt modeller på dit nye cover til iPhone 8 Plus og med fri fragt.

  Formålet med et taske til iPhone 8 Plus er at give den beskyttelse, så den er klar til dagens udfordringer og dermed bedre beskyttet mod ridser samt mindre slag og stød. Ønsker du et mere funktionelt cover så kan vælger et cover med kortholder til iPhone 8 Plus eller et brugervenligt cover som kan stå oprejst når du streamer, surfer på nettet eller benytter dig af facetime. Med et læder cover til iPhone 8 Plus opnår komplet beskyttelse af din enhed med forsat fri adgang til diverse knapper, udgange samt kameralinsen. 

  Det kan godt være, at du med et cover føler at det fylder for meget og at din iPhone bliver tungere. Istedet kan du vælge at bruge et etui til iPhone 8 Plus, der kun beskytter bagsiden samt dens kanter og led, men med forsat fri adgang til diverse justeringsknapper, udgange samt kameralinse.

  Om du vælger et læder cover, etui eller taske til iPhone 8 Plus, så er formålet det samme. Beskyttelse af din iPhone.   

 • iPhone 8 Plus Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm til iPhone 8 Plus findes i 2 forskellige udgaver. Den ene er almindelig beskyttelsesfilm, der ligger som en klar folie på skærmen og beskytter skærmen mod ridser fra negle og støvkorn, der bliver kørt over skærmen med fingrene og de mange fedtpletter vil også kunne tørres væk. Klar folie til iPhone 8 Plus eller bare almindelig skærmbeskyttelse er noget du bør overveje. Medmindre du gå ALL IN.

  Hærdet glas til iPhone 8 Plus er en sikker investering til din enhed. Med Hærdet glas opnår du en sikker beskyttelse mod ridser samt er skærmen godt beskyttet mod mindre stød og slag. Hærdet glas eller Panzer Tempered Glass til iPhone 8 Plus er et lag glas, der er bearbejdet op til flere gange for at resultere i en hårdhed, der er 9 gange hårdere end almindelig glas. Beskyttelsesglas til iPhone 8 Plus monteres nemt og hurtigt på skærmen uden brug af ekstra værktøj.

  Begge former for skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus er, at med denne form for beskyttelse har du fortsat fuldt synlighed samt følsomhed af skærmen. Dog vil vi hos CoverButik.dk helt klart anbefale Panzer Tempered Glass til iPhone 8 Plus

 • iPhone 8 Plus Høretelefoner

  iPhone 8 Plus høretelefoner er et tilbehør som efterhånden bliver mere og mere en nødvendighed, især når kan køre bil. Ens smartphone er blevet en del af hverdagen og benyttes næsten konstant. Især når man lytter til musik, streamer en film eller er på arbejde og føre en samtale siddende blandt flere mennesker. Dog skal man lige have i tankerne, at Apple forsat køre uden jackstikket, som det blev aktuelt med lancering af iPhone 7 serien.

  Apple AirPods til iPhone 8 Plus er Apples svar på de perfekte høretelefoner og disse fungere via trådløs forbindelse til din iPhone 8 Plus eller anden enhed, som har mulighed for bluetooth forbindelse. Men prisen er dog ret så pepperet, og derfor har andre producenter lanceret en del andre trådløse høretelefoner til iPhone 8 Plus, som fungere ret så godt, faktisk ligeså godt som Apples AirPods.

  Vil man gerne udenom Bluetooth høretelefoner til iPhone 8 Plus og ønsker et sæt med ledninger, så kan dette godt tillade sig, hvis man benytter sig af en lightning adapter, som giver dig mulighed for, at bruge dine almindelige iPhone 8 Plus høretelefoner.

  Hos CoverButik.dk føre vi blandt andet kvalitets høretelefoner til iPhone 8 Plus fra blandt andet JVC, SONY, PURO, HOCO, USAMS, BEATS BY DRE, 50 CENT HØRETELEFONER og mange flere.

 • iPhone 8 Plus Højtaler

  Bærbare Bluetooth-højtalere er en af ​​de bedste måder at lytte til dine yndlings melodier, podcasts og anden lyd på, uanset hvor du bevæger dig. Aktivere bluetooth funktionen på din iPhone 8 Plus og nyd din musik højt og tydeligt. Uanset om du sidder i dit værelse, er til fest eller et helt tredje sted, så kan du rocke til din musik overalt gennem iPhone 8 plus Bluetooth-højtalere. Bluetooth højtalerne til iPhone 8 plus er meget nemme at forbinde. Du skal blot tænde Bluetooth funktionen på telefonen og på højtaleren og så er du klar!

  Hvis du ikke er fan af trådløs højttaler til iPhone 8 Plus og leder efter den gamle konventionelle ledningsforbindelse, er der også masser af højtalere på dette område. Men da iPhone 8 plus ikke har en 3,5 mm lydstik, så vil du have brug for et lightning kabel eller en 3.5mmjack-konverter eller blot en højttaler, der har en lightning port.

  Efter lanceringen af ​​iPhone 7 højtalere er med tiden kommet flere sådanne højtalere til rådighed på markedet, der er fremstillet til brugere som dig.

 • Lightning kabel til iPhone 8 Plus

  Du kan aldrig gå galt med at have mere end en lightning kabel til din telefon eller til din tablet, i dette tilfælde til iPhone 8 Plus. iPhone 8 Plus lightning kabel er et nødvendigt behov. Uanset om du vil synkronisere din telefon til din bærbare computer eller bare vil tilføre strøm til din Apple enhed på dit værelse eller på dit kontor. Flere Apple enheder kan benytte det samme lightning kabel, hvilket gøre det lidt nemmere med et kabel, så hvorfor ikke investere i et original lightning kabel til iPhone 8 Plus.

  Mange producenter har forsøgt deres bedste for at lave slidstærke lightning kabler til iPhone 8 plus i konkurrence med Apple. Lightning kabler fås i forskellige længder, fremstillet i forskellige materialer for at gøre dem mere holdbare. Men hvis du ikke er fan af andre mærker og vil købe den originale iPhone 8 Plus lightning kabel, fremstillet af Apple, så er de til at finde på hylderne hos CoverButik.dk.

  Den endelige beslutning om at købe et lightning kabel til iPhone 8 Plus er udelukkende på dine præferencer.

 • Oplader til iPhone 8 Plus

  Opladere er et af de mest købte tilbehør over hele verden. Uanset om det er en android eller en iPhone. Laderne holder dine enheder opladet og klar til brug. Eksperterne anbefaler dog kun at bruge den originale Apple iPhone 8 Plus oplader, der kommer ud af kassen. Der er mange iPhone 8 Plus opladere til rådighed for brugerne.

  Der er opladere med en enkelt mund, en dobbelt mund, endda opladere med op til fire mund. Med flere udgange på opladeren til iPhone 8 Plus er der mulighed for at oplade flere enheder på en gang.

  Apple oplader eller fra anden producent, så er dette produkt en nødvendighed og, at have en ekstra liggende skader ikke. iPhone 8 Plus opladere fra mange andre producenter end Apple er ikke skidt, som eksperterne gøre det til. De fungere fint og opladere sikkert og pålideligt din enhed gang på gang.

  Eller hvorfor ikke forsøge sig med trådløs opladning til iPhone 8 Plus.

 • iPhone 8 Plus Powerbank

  Smartphones, iPhones, tablets og bærbare computere holder os forbundet med vores kære samt omverdenen. Disse enheder holder os informeret om, hvad der sker rundt om i verden, samtidig med at de stadig giver os mulighed for at nyde vores yndlingsmusik og spil. For at holde det hele kørende så skal man huske at have sine enheder opladt og det ikke altid at man lige husker det. Eller kommer til at bruge strømmen for hurtigt. Dette er en god grund til at have en iPhone 8 Plus powerbank lige ved hånden.

  Powerbank til iPhone 8 Plus er ideelle, når det gælder at holde sin enhed(er) opladet. Disse bærbare powerbank karakteriserer sig ved, at du kan oplade din iPhone 8 Plus uanset hvor du er og gemme den væk i tasken efter endt brug. Power bank til iPhone 8 Plus kommer i forskellige kapaciteter. Afhængigt af batteriets kapacitet på din enhed, bør du overveje at vælge den, der bedst passer til din enhed. En power bank fra Trend Powerstone til iPhone 8 Plus eller DOCA power bank med stor kapacitet er dog altid en ekstra fordel.

  Powerbank til ferien er nok en nødvendighed og dertil andbefalder vi, at du vælger en powerbank med høj kapacitet. 

 • iPhone 8 Plus Biltilbehør

  Mobiltelefoner er i dag en udvidelser af os selv, den enkelte smartphone siger en del om os. Og dertil siger ens tilbehør til iPhone 8 Plus også en del.

  Da vi taler om mobilitet, giver det også god mening at se på iPhone 8 Plus biltilbehør, hvor der er masser af muligheder for at gøre din kørsel nemmere og mere behagelig.  

  Målet med de fleste af disse tilbehør er at bruge nogle af dine iPhone 8 Plus funktioner til at hjælpe dig med at køre bedre med mere information til dig. Og også for at holde din iPhone sikker og opladet, selv når du er på farten. Først på listen er bil oplader til iPhone 8 Plus, der kommer i alle former, størrelser og farver.

  For det andet er en iPhone 8 Plus bilholder også ret så effektiv, da din enhed så vil være indenfor rækkevidde når du benytter navigationen på din enhed. Og for at kunne tale mens du køre, så er du ude i at skulle investere bluetooth headset til din iPhone 8 Plus eller et par Apple ear-pods til iPhone 8 Plus. 

 • iPhone 8 Plus Løbearmbånd

  Hvis du er en aktiv person og sport er en meget vigtig del af dit liv, især en frisk løbetur ude i det fri. Så er det altså rart med noget motiverende musik i ørene med blandt andet Apple høretelefoner til iPhone 8 Plus og noget god beskyttelse til din enhed, såsom løbearmbånd til iPhone 8 Plus.

  Nogle gange kan det være ret irriterende at bære sin telefon i lommen, samt nøgler og andre ting, du ikke rigtig kan forlade hjemmet uden. Og hvis din telefon er en temmelig stor model, som f.eks. En iPhone 8 Plus, så bliver tingene endnu mere komplicerede. Og for at spare denne problematik væk og i stedet bruge kræfterne på træningen så anbefaler vi et løbearmbånd til iPhone 8 Plus. For at gøre træningen mere effektiv og koncentration mere optimeret så er iPhone 8 Plus løbearmbånd det perfekte tilbehør til dig.

  iPhone 8 Plus sportsarmbånd vil ikke bare holde din iPhone 8 plus fra at falde på jorden, men med det gennemsigtige dække kan du styre enheden, mens du bærer den på armen. Der er specifikke åbninger på løbearmbåndet, så du nemt kan forbinde dine hovedtelefoner til din iPhone 8 Plus, mens du træner. De separate rum til dine nøgler, kort og andre nødvendige ting gøre et iPhone 8 Plus løbearmbånd værd at købe. Og så er det med Fri Fragt.

 • Selfie Stang til iPhone 8 Plus

  Det 21. århundrede handler om at fange den perfekte selfie. Uanset om det er for din Facebook-konto eller din Instagram-konto, selv for din Snapchat-konto. iPhone 8 Plus kameraet kan nemt passe op til 3-4 personer i sin selfie cam. Men hvad skal du gøre, hvis du er en gruppe på mere end 5 personer og vil snappe en selfie? Godt, af den ene eller anden grund, så har du mulighed for at købe en iPhone 8 Plus selfie stang! iPhone 8 Plus Selfie Stick giver dig mulighed for at tilføje flere personer i kameraets ramme. iPhone 8 Plus selfie pinde er fås helt ned til lomme størrelse, hvilket giver dig det samme resultat som en almindelig selfie stik til iPhone 8 Plus.  

  iPhone 8 Plus selfie stick fås også med Bluetooth. Du skal bare parre din iPhone med din selfie stick via Bluetooth, forlænge stangen til den perfekte længde, og du klar!

 • iPhone 8 Plus Touch Pen

  Ikke mange mennesker bruger det i disse dage, men iPhone 8 Plus Touch Pen er vigtigere end du tror. Det er ikke bare en tynd pen, der kun bruges af forretningsmænd eller tegnere, men det er faktisk et meget nyttigt værktøj.

  Fra at løse et stort skærmproblem til vejrproblemer, fra at beskytte skærmen mod ridser, for at holde dig fri for bakterier og for at gøre det hele lidt nemmere for dig. Med en iPhone 8 Plus Touch Pen kan du nemt holde din telefon i den ene hånd og gøre alle dine opgaver med den, da det hele bliver lidt nemmere.

  Uanset om dine hænder er beskidte eller våde, så kan du stadig bruge din iPhone 8 Plus uden at den tager skade på nogen måde. Vi ved også alle, hvor frustrerende det er at være ude af stand til at bruge telefonen, mens du har handsker på, så hvad enten du kører på cykel eller i et motionscenter eller på et meget koldt sted, så vil du altid kunne bruge din telefon med en iPhone 8 Plus Stylus Pen.

  Som du ved, giver iPhone 8 Plus touch pennen dig ekstra præcision, og dermed opnår du også muligheder for at være ekstra kreativ. Du kan tegne, male og endda redigere dine billeder som aldrig før.

 • iPhone 8 Plus Værktøj

  iPhone 8 Plus værktøj til gør det selv personen. Ofte kan man og vil godt fikse sine egne ting, men opgiver oftest da man mangler det rigtige værktøj. Med dette sæt værktøj til iPhone 8 Plus er du forberedt de udfordringer, som kommer med en reparation af din iPhone 8 Plus. Læs dg frem og se dig frem til, hvordan man kan fikse en iPhone eller andet elektronik og kast dig ud i det. 

  Er det ikke din iPhone 8 Plus du skal fikse så kan du også bruge dette sæt værktøj til meget andet små elektronik. 

   

iPhone 8 Plus 

iPhone 8 og iPhone 8 Plus blev afsløret under en Apple Special Event på Steve Jobs Theatre på Apple Park i Cupertino. 

iPhone 8 Plus starter fra et ”beskedent” beløb på ca. 5500 kr. Husk og beskyt din iPhone med et cover til iPhone 8 Plus.

Styringssystem til iPhone 8 Plus 

Den nye iOS rammer iPhone 8 Plus samt de eksisterende modeller. iPhone 8 Plus er et halvt skridt fremad i de årtiers lange march af nye smartphones fra Apple, der har formået at dominere markedet over hele verden. 

iPhone 8 Plus design 

Apple påstår, at designet er helt nyt, med glas på forsiden og bagsiden, og understøtter trådløs opladning. Telefonerne leveres i sølv, rumgrå og en rosa guldfinish. IPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skærm. Og netop til en iPhone i den størrelse har den behov for den perfekte beskyttelse i form af et læder cover til iPhone 8 Plus, som yderligere kan kombineres med Panzer Glass til iPhone 8 Plus, for at opnå en komplet beskyttelse. 

Yderligere har den stereohøjttalere og en ny, mere kraftfuld six-core CPU chip, som er 23 procent hurtigere end den tidligere førende A10 chip. 

iPhone 8 Plus kamera 

Kameraet lyder som om det var en af de største overhalinger i de nye telefoner. iPhone 8 Plus har en ny 12MP sensor, der giver 83 procent mere lys og er mere strømbesparende. iPhone 8 Plus har to 12MP sensorer, med f1.8 og f2.8 på telelinsen. De dobbelte kameraer kan også levere evnen til at spille rundt med belysningen, mens du komponerer dit ”skud” og ønsker man at få ”skudt” det perfekte billede, så kan du lige investere i en Selfie Stang til iPhone 8 Plus. Apple har også brugt lidt tid på at diskutere, hvordan kameraerne i begge iPhone 8'er er blevet værktøjet til at fungere meget bedre med forstørret virkelighed, noget som Apple virker rigtig tilfreds med.

Stort udvalg af Powebanks til iPhone 8 Plus

Powebank til iPhone 8 Plus er den nye ledsagere af enhver passioneret rejsende eller brugere der anvender deres iPhone mere end hvad batteriet kan klare. Powerbank holder din enhed eller flere opladet hele tiden, selv ved ekstremt forbrug.

Powerbank opbevare strøm i sig og smider den ud til den pågældende enhed når der brug for dette. Powebank er gavnlige, når der ikke er nogen stikkontakter til rådighed til opladning af din smartphone eller tablet. Eller når du rejser fra by til by. Der er mange Powebanks til rådighed på markedet at vælge imellem. Powebank kan bruges til enhver enhed, der har en USB post.

Uanset om det er din medieafspiller, din smartphone, din tablet eller en hvilken som helst anden elektronisk enhed. Stort udvalg af powerbank fra mærker som DOCA, power trendstone, Puro og flere. Det eneste du skal huske er, at oplade din powerbank hjemmefra, hvilket vil give dig flere opladninger til din enhed.