iPhone 8 Lightning Kabel

Bare fordi iPhone 8 er et Apple produkt, så behøver du ikke at investere i et originalt Apple Lightning kabel til iPhone 8. Du kan også benytte dig af andre lightning kabler fra producenter som Rock, Usams, Puro samt andre og de vil virke fint. Lightning kabel i 1 samt 2 meters længde der hjælper dig i nød og gøre din opladning lidt nemmere fra ...

Bare fordi iPhone 8 er et Apple produkt, så behøver du ikke at investere i et originalt Apple Lightning kabel til iPhone 8. Du kan også benytte dig af andre lightning kabler fra producenter som Rock, Usams, Puro samt andre og de vil virke fint. Lightning kabel i 1 samt 2 meters længde der hjælper dig i nød og gøre din opladning lidt nemmere fra stikkontakt til natbordet. Efterhånden så findes lightning kabler til iPhone 8 i forskelligt materiale samt farver, syntes du at gummi beklædningen af lightning kablet ikke holder, så skulle du prøve et lightning kabel omtrukket i stof.

Billig Original lightning kabel til iPhone 8 samt fra andre producenter er til at finde her på siden og endda med fri fragt.  

Læs mere

iPhone 8 Lightning Kabel  14 produkter.

Viser 1 - 14 af 14 produkter
Viser 1 - 14 af 14 produkter

Brug altid original lightning kabel til iPhone 8

Hvorfor skal man bruge et originalt Apple lightning kabel til sin iPhone 8? Udover Apple er der faktisk ikke så mange der siger, at man skal bruge deres kabler til deres produkter.  Umiddelbart giver det jo mening, men er dog ikke en nødvendighed. Der findes flere producenter der fremstiller lightning kabler til iPhone 8 i en ligeså god kvalitet som Apple´s, hvis ikke bedre. 

Lightning kabler findes i flere længder og du kan derfor vælge en længde der passer dig. Vi har både 1 meter lightning kabel og 2 meter.