iPhone 8 Biltilbehør

Det er aldrig nemt at holde sin iPhone 8 i hånden mens du køre i bil, selvom Apple har haft i tankerne at det skulle være en et hånds smartphone og det anbefales hellere ikke at du gøre det. Men hvad skal du gøre, når du skal bruge GoogleMap, lytte til musik eller være tilsluttet Bluetooth? Og som iPhone ejere så vil man gerne have sin iPhone fy...

Det er aldrig nemt at holde sin iPhone 8 i hånden mens du køre i bil, selvom Apple har haft i tankerne at det skulle være en et hånds smartphone og det anbefales hellere ikke at du gøre det. Men hvad skal du gøre, når du skal bruge GoogleMap, lytte til musik eller være tilsluttet Bluetooth? Og som iPhone ejere så vil man gerne have sin iPhone fyldt op med en masse musik, spil og andet til den lange køretur og derfor er iPhone 8 biltilbehør en nødvendighed.

Der er en del biltilbehør til iPhone 8, som blandt andet omfatter bilstativer, iPhone 8 biloplader, billadere med en eller flere udgange, Lightning kabel i 2 meter, headset til iPhone 8 eller bare Apple høretelefoner til iPhone 8 er også en nødvendighed. Bilholdere er beregnet til at docke din iPhone 8 i den kørende bil. Med en bilholder til iPhone 8 giver det dig mulighed for nemt at se kortene på din iPhone 8, ændre musik og udføre andre handlinger. Ikke alle biler har indbygget navigationssystem og derfor er din iPhone 8 ret så praktisk på turen.

Bluetooth-forbindelsen mellem din iPhone og bilens gøre det muligt for brugeren at forbinde iPhone 8 med bilens højttalere og deltage i et opkald eller lytte til musik, mens de kører. Vil man ikke have at andre skal lytte med på samtalen, så kan du roligt benytte dig af headset til bilen eller bare Apple høretelefoner til iPhone 8. 

Læs mere

iPhone 8 Biltilbehør  7 produkter.

Viser 1 - 7 af 7 produkter
Viser 1 - 7 af 7 produkter