iPhone 7 Tilbehør

I denne kategori finder du alt udstyr og tilbehør til din iPhone 7. Det kan være tilbehør, som beskytter din iPhone 7 mod ridser eller udstyr, som bare gør din iPhone 7 nemmere at benytte i sammenhæng med f.eks din bil. Et cover, etui eller et taskecover beskytter ikke bare din iPhone 7, men din iPhone bliver også lækre at se på og at benytte. H...

I denne kategori finder du alt udstyr og tilbehør til din iPhone 7. Det kan være tilbehør, som beskytter din iPhone 7 mod ridser eller udstyr, som bare gør din iPhone 7 nemmere at benytte i sammenhæng med f.eks din bil. Et cover, etui eller et taskecover beskytter ikke bare din iPhone 7, men din iPhone bliver også lækre at se på og at benytte. Hvis du ønsker at din skærm bliver beskyttet, så er et PanzerGlass eller et beskyttelsesfilm det perfekte udstyr til dig. Indenfor lyd siden af din iPhone 7 kan du stadig høre en masse god musik, med lightning EarPods og uden en AUX indgang. Herunder AirPods, høretelefoner og højtaler som kan tilsluttes igennem bluetooth og gennem lightning porten. Der er rig mulighed hvis nu du skulle være så uheldig at miste din oplader eller løbe tør for strøm, til det har vi hylder af powerbanks, oplader og original lightning ledninger. Til sidst finder du alt muligt ekstra udstyr, som tilbehør til bilen, løbearmbånd til træningen, en selfie stang til de gode billader, en touch pen eller stylus til når du skal være kreativ og til sidst værktøj til din iPhone 7 fra Apple, så du kan fixe din iPhone 7 helt selv. På siden her finder du alt tilbehør til din iPhone 7 til de billigste priser, samt med fri fragt.

Læs mere

iPhone 7 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 7 Cover, Etui Og Taske

  Den nye iPhone 7 fra Apple er endelig blevet lanceret. Vi har selvfølgeligt også en masse covers, etuier og tasker klar til den helt nye iPhone. Her hos Coverbutik.dk har vi alle de nye former for covers, etuier og tasker som trender for tiden. Vores læder cover, transparent cover, pung, cover med kortholder, gennemsigtig cover, etuier og tasker er i høj kvalitet så du ikke skal ligge og rode rundt med dårligt materiale. Lige meget hvad du er til, er vi sikre på vi har noget som vil falde i din smag, vores store engagement for det vi laver påvirker også vores udvalg en hel del, samt kvaliteten. Vi har formået at lave diverse covers praktiske, og ikke mindst billige og med fri fragt. Hos Coverbutik.dk vil vi gøre alt for at give vores kunder den bedste service.

 • iPhone 7 Beskyttelsesfilm

  Er du også glad for din nye iPhone 7? Hvorfor så smadre den? Med vores PanzerGlass og beskyttelsesfilm kan vi garantere din iPhone 7 for mange flere år på bagen. Her hos Coverbutik.dk har vi noget af det bedste beskyttelsesfilm du kan få på markedet. Og du kan selvfølgelig få det til en god pris. Din iPhone skal selvfølgelig ikke ridses, derfor anbefaler vi stærkt vores suveræne beskyttelsesfilm / folie. Filmen gør at skærmen ikke så let bliver ridset og får en masser skrammer, vores fri fragt gør at du netop kun skal betale for filmen, som oven i købet er meget billig. Her hos Coverbutik.dk vil vi give vores kunder den bedste service.

 • iPhone 7 Høretelefoner

  Vores nye høretelefoner til iPhone 7 er de absolut bedste på markedet for tiden. Du skal selvfølgelig ikke snydes for en af de bedste måder at høre musik på. Vores original EarPods, AirPods og høretelefoner er af stor kvalitet og til en fornuftig pris. Vi har nogle af de billigste høretelefon på markedet, så hvorfor ikke slå til før det er for sent, du vil ikke fortryde det, en af grundene til vi matcher absolut laveste netpris er fordi vores fragt er kvit og frit, endnu en god grund til at vælge Coverbutik.dk. Hos os vil vi gøre alt for at gøre vores kunder tilfredse. Du vil ikke fortryde et køb af vores ekstrem lækre høretelefoner.

 • iPhone 7 Højtalere

  Vi har også nogle utrolige fornuftige højtalere til igen meget fine priser som du selvfølgelig ikke vil gå glip af. Vores iPhone 7 højtalere er af meget fin kvalitet, så du skal ikke tro du bliver snydt. Vi har lagt mange kræfter i at få dem billigt, så vi kan sælge dem videre til jer endnu billigere og med fri fragt. Bluetooth / trådløs højtaleren spiller meget rent og bliver tit set på gaden og er meget populær især blandt vores yngre kunder da den er meget praktisk og populær. Vi vil varmt anbefaler den til alle der mangle en smart højtaler til den nye iPhone 7, da den har anderledes AUX stik i sig.

 • iPhone 7 Lightning Kabel

  Vores original lightning kabel til iPhone er ligesom alle de andre, bare meget billigere. Derfor vil vi gøre alt hvad vi kan for at du for det billigst. Lightning kablerne virker som sagt kun til iPhone 7 fra Apple. Og da iPhones opladnings kabler går rimelig hurtigt i stykker, så står vi klar med en til dig for meget billige penge, og da fragten er gratis er det jo endnu billigere. Mange har anbefalet opladnings kablerne på baggrund af kvaliteten af dem og den gode pris. Vores fri fragt lokker også mange kunder til. Derfor syntes vi i skal vælge os som jeres leverandør af iPhone 7 udstyr.

 • iPhone 7 Oplader

  Oplader til iPhone 7 fra flere producenter med 1 eller 2 udgange. Om du står og mangler en oplade til derhjemme, kontoret, til rejsen eller i bilen så er dette til at finde på siden her. Original oplader fra Apple, HOCO, USAMS, PURO og mange flere til priser, som er til at betale. Kvalitets oplader leveret lige til dig uden ekstra omkostninger. Et køb hos coverbutik sikre dig hurtig levering med fri fragt. iPhone 7 oplader skal bare være iorden, da du ellers vil stå uden strøm til din iPhone derfor er vores mål er at give jer det bedste udstyr til de billigste penge.  

 • iPhone 7 Powerbank

  Vi har selvfølgelig også et udvalg af powerbanks. Er du også træt af at du konstant skal lade din iPhone 7 op? Så er det godt vi har skaffet den helt nye powerbank / nødbatteri som er speciel lavet til iPhone 7. Nu har du aldrig mere brug for at lade din telefon op. Du kan blot købe en af vores powerbanks og du er good to go. Vi har flere varianter, både store og små. Jo større jo mere batteri har den, men jo mindre jo mere praktisk, det går meget an på hvad man har brug for. Her hos Coverbutik.dk vil vi vores kunder det bedste vare, til den bedste pris.

 • iPhone 7 Biltilbehør

  Vil du gerne snakke i telefon i bilen med din nye iPhone 7? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et udvalg af vare som egner sig perfekt til en køretur. Hvis du har brug for at snakke i telefon imens du køre passer vores produkt perfekt for det. For der kan du lovligt snakke med andre på din telefon uden virkeligt at sidde med telefonen. Holderen passer også perfekt til en GPS på din nye iPhone 7, så slipper du for at gå ud og købe en GPS, ved bare at købe en bilholder til din iPhone 7.

 • iPhone 7 Løbearmbånd

  Vil du også gerne ud og løbe samtidig med at høre musik? Så er vores løbearmbånd lige noget for dig. Vi har fået produceret en masse løbearmbånd som passer lige til din iPhone 7. Vores løbearmbånd er af stor kvalitet og meget billig. Så hvis du meget gerne vil have kvalitet men ikke har pengene til det er dette løbearmbånd lige noget for dig.

 • iPhone 7 Selfie Stang

  Hvem kunne ikke bruge en selfie stang? Vi har skaffet en selfiestang med speciel adgang for iPhone 7 brugere. Alle kender vidst når man stor i en stor gruppe og ens arme ikke er lange nok til at få alle med på billedet. Derfor passer vores selfiestang perfekt til sådanne situationer. Det er slut med ikke at få alle med på billederne, for med vores selfiestang som er af meget høj kvalitet kan du endelig få alle med. Ikke mindst er den af høj kvalitet, den er også meget billig, så det er bare med at slå til.

 • iPhone 7 Touch Pen

  Den nye Touch Pen til iPhone 7 er helt vildt god til folk med lidt mere klodsede fingre. Derfor har vi lanceret den helt nye Touch Pen som også er blevet anbefalet af en masse snapchat brugere. Den er af meget høj kvalitet, og den er meget billig. Kan bruges i mange situationer hvor der kræves mere præcision eller mere finesse. Ikke flere fedtede fingre på din fine iPhone 7 skærm. Meget billig hvis man ser ud fra hvor høj kvalitet den er af, fragten er gratis, så det er med at slå til. Coverbutik.dk vil gøre alt for at gøre deres kunder tilfredse med priser og service.

 • iPhone 7 Værktøj

  Træt af at sende din nye iPhone 7 til reparation hele tiden? Så er det godt du nu kan købe et værktøjs sæt til din iPhone 7. nu er det slut med dyre regninger når du bare selv kan slå dig ud i at prøve at fixe din iPhone. Især ved små problemer er det en meget god ting at have et værktøjs sæt af så høj kvalitet som det nu engang har. Mange kunder er meget tilfredse fordi de har kunne slippe for alt for dyre regninger hos diverse butikker. Og fragten er gratis, så det er bare at slå til. Coverbutik.dk vil gøre alt for at få høje kvalitets vare til billige penge.