iPhone 7 Plus Tilbehør

Her på siden finder du lige det ekstraudstyr og tilbehør, som du søger til din iPhone 7 plus. Du kan finde covers eller etuier i alle mulige forskellige farver og materialer, samt kan du finde taskecovers hvor du kan gemme dine kort og sedler. Indenfor beskyttelse finder du her på siden Panzer Full Fit Glass og beskyttelsesfilm så din skærm forb...

Her på siden finder du lige det ekstraudstyr og tilbehør, som du søger til din iPhone 7 plus. Du kan finde covers eller etuier i alle mulige forskellige farver og materialer, samt kan du finde taskecovers hvor du kan gemme dine kort og sedler. Indenfor beskyttelse finder du her på siden Panzer Full Fit Glass og beskyttelsesfilm så din skærm forbliver sikker og ridsefri. Selvom din iPhone 7 plus ikke har noget jackstick skal det ikke holde dig tilbage fra at høre musik, om end det er højtalere eller høretelefoner, så er der altid mulighed for at høre musik. Din iPhone 7 plus skal også lades op og på siden her tilbydes der oplader lightning kabler og powerbanks så strøm aldrig bliver et problem på din iPhone 7 plus. Du finder også selfie stang, løbearmbånd, værktøj, touch pen og endda biltilbehør til din iPhone 7 og alt finder du til de billigste priser, samt med helt fri fragt.

Læs mere

iPhone 7 Plus Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 7 Plus Cover, Etui Og Taske

  Din splinternye iPhone 7 plus er endelig blevet lanceret, og vi har selvfølgelig også fået en masse fede covers, etuier og tasker hjem til den helt nye iPhone 7 plus. Lige meget hvad du er til er der sikkert noget der vil falde i din smag. Vores store udvalg af covers, etuier og tasker er af meget stor kvalitet og derfor også blevet anbefalet af mange iPhone brugere. Og vores meget laver priser gør os til noget helt særligt. Her hos Coverbutik.dk er service vores første prioritet, det betyder også at vi tilbyder fri fragt til alle vore kunder, så du modtager den absolut bedst mulige service.

  Stilrene læder cover til iPhone 7 plus

  Apple har lanceret den helt nye iPhone 7 plus. De har igen smidt en masse nye effekter ind, men vi har selvfølgelig fået lavet en masse fede læder covers til den nye telefon. Vi anbefaler læder covers frem for normale gummi/silikone covers fordi de generelt er mere praktiske. Din telefons skærm holder længere fordi klappen på coveret redder den. Med de nye læder covers kan du også have ting i såsom, kredit kort, kontanter, og bare generelt alle former for kort og papir. Dette gør også at den er mere effektiv en normale silikone/gummi covers. Og vi betaler for fragten på alt i butikken, så du brude slå til før det er forsent. Det eneste du skal sørge for er prisen på varen du vil købe.

 • iPhone 7 Plus Beskyttelsesfilm

  Er vi enige om at en ridset iPhone ikke er et pænt syn? Så er det godt at vi her hos Coverbutik.dk sælger beskyttelsesfilm til den nye stilfulde iPhone 7 plus meget billigt. Den er også super nem at montere, og efterlader ingen former for ridser når du engang føler for den skal af. Ligeledes er det med vores meget effektive beskyttelsesglas. Utrolig smart og meget sikkert. Hvis du en dag taber din telefon er det kun beskyttelsesglasset der efterlades med skrammer og ridser, så kan du blot tager det ekstra lag glas af og din telefon er så god som ny. Panzer Full Fit Glass koster en smule mere end beskyttelsesfilmen men er også derimod meget praktisk. Coverbutik.dk giver fri fragt til alle kunder der køber i butikken.

 • iPhone 7 Plus Høretelefoner

  Du skal selvfølgelig ikke snydes for dårlig lyd i din nye iPhone 7 plus, derfor har vi fået de splinternye høretelefoner, EarPods til iPhone 7 plus, med noget af det bedste lyd på markedet. Det er selvfølgelig også meget billigt og fragten den er gratis, så hvorfor ikke slå til? Høretelefonerne er af meget høj kvalitet og går ikke let i stykker. Høretelefonerne passer perfekt i en iPhone 7 plus og virker præcis som de skal. De kan købes i forskellige varianter og i stort udvalg. Coverbutik.dk betaler for fragten til alle kunder, så hvorfor ikke slå til?

 • iPhone 7 Plus Højtalere

  Mangler du en god højtaler som skal kunne fungere med din iPhone 7 Plus? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et udvalg af gode kvalitets højtalere, både store og små. Du kan selvfølgelig også vælge en af vores smarte bluetooth / trådløs højtalere, så er det nemlig slut med masser af sammenkrøllede ledninger. Med Bluetooth højtaler til din iPhone 7 Plus kan du bare logge på bluetooth og spille alt det musik du vil uden at tænke yderligere på ledninger. Med højtaleren følger der et USB kabel med, hvilket bruges til at oplade højtaleren med. Coverbutik.dk betaler fragten, så hvorfor ikke slå til og nyde af den gode musik du har på din Spotify eller Apple Music.

 • iPhone 7 Plus Lightning Kabel

  Lightning kabel til iPhone 7 Plus er essentielt for, at din iPhone overhovedet kan fungere. Uden strøm til din iPhone 7 Plus er der ikke så meget at bruge denne til. Original Lightning kabel fra Apple til yderst fordelagtige priser. Faktisk er vores priser så tilpasset, at du ikke har behov for at købe andre kabler end Apple lightning kabel til din iPhone 7 Plus. Skulle du dog alligevel blive fristet af vores andre lightning kabler, så er disse med MFI- chip og dermed klar til at fungere selv efter de nye opdateringer fra Apple. Og med vores frie fragt bliver det jo endnu billigere. Her hos Coverbutik.dk går vi meget op i at give vores kunder høj kvalitet til billige penge.

 • iPhone 7 Plus Oplader

  Er i flere der gerne vil have opladet jeres nye iPhone 7 plus? Så skal i vidst have fingre i vores oplader adapter. Vores adapter gør at i kan lade jeres telefoner op flere af gangen, så man ikke behøves at vente på at en anden er færdig. Vores adaptere er af meget høj kvalitet, og vi tør næsten at sige at det er noget af det billigste (og bedste) på det danske marked for tiden. Og vi giver selvfølgelig den bedste pris vi kan til vores kunder, det er også en af grundene til at vi køre med fri fragt på alle vores iPhone 7 plus vare. Her hos Coverbutik.dk går vi meget op i at give vores kunder den bedste service de kan drømme om.

 • iPhone 7 Plus Powerbank

  Træt af ikke at kunne bruge ens iPhone 7 plus fordi den er død, eller konstant tage den i opladeren? Så burde du få fingrene i en af vores dejlige powerbanks som er lavet specielt til iPhone 7 plus. Vi kender alle det med at være ude i byen med vennerne, eller bare bruge sin telefon så meget at den mister hurtigt strøm, derfor sælger vi vores kvalitets powerbanks til en meget lav pris. Vores powerbanks er utrolige effektive, og kan lade din telefon helt fra 0%, til 100%! Vores frie fragt gør at den blive endnu billigere, så hvorfor ikke slå til? Her hos Coverbutik.dk vil vi gøre alt for at give vores kunder den bedste service.

 • iPhone 7 Plus Biltilbehør

  Træt af bøder for at snakke telefon mens du køre? Vores biltilbehør til den nye iPhone 7 plus må være lige noget for dig! Nu kan du nemlig snakke, bruge GPS, høre musik, og meget mere imens du køre bil! Vores smarte bilholder til iPhone 7 plus kan fås i mange farver og størrelser, så vi har sikkert også noget til din smag. Samtidig med det er af stor kvalitet, kan det fås til en meget lav pris her hos Coverbutik.dk. Fragten er gratis, dermed bliver det endnu mere billigt.

 • iPhone 7 Plus Løbearmbånd

  Vores splinternye løbearmbånd til iPhone 7 plus er endelige kommet på markedet. Nu kan du igen høre musik på dine lange løbeture, eller såmænd tælle hvor mange kilometer du har løbet. Løbearmbåndet er af stor kvalitet, men det kan dog ikke ses på den utrolig lave pris. Coverbutik.dk betaler for fragten, så det bare med at slå til. Her hos Coverbutik.dk gør vi alt for at give vores kunder den bedste service.

 • iPhone 7 Plus Selfie Stang

  Gruppebillede? Så er vores selfie stang et sikkert valg. Vores selfiestang kan folde sig langt ud, så du kan tage det perfekte gruppebillede. Den er af meget høj kvalitet, og ikke mindst meget billig. En selfiestang hos os er et sikkert valg. Og fragten er på vores regning, så bliver det jo endnu billigere. Coverbutik.dk er en af de billigste leverandører i Danmark inden for iPhone 7 plus udstyr.

 • iPhone 7 Plus Touch Pen

  Gider du heller ikke fedte din nye iPhone 7 plus skærm til? Så er vores Touch Pen lige noget for dig. Den passer perfekt til snapchat og til folk med større fingre. Du kan endelig vise verden dine fantastiske tegnings finesser. Vores Touch Pen matcher absolut laveste netpris i Danmark. Det gør den nemlig fordi vores fragt er på vores regning. Coverbutik.dk giver dig den absolut bedste mulighed for at få billige iPhone 7 plus udstyr til maksimalt billigste netpris. Her hos Coverbutik.dk vil vi gør alt for at gøre vores kunder glade.

 • iPhone 7 Plus Værktøj

  Irriteret over konstant at sende din nye iPhone 7 plus til reparation? Så skal du vidst have fingrene i vores værktøj som er special designet til iPhone 7 plus. Nu kan du selv ligge og rode med de små problemer ved in iPhone 7 plus. Det er slut med dyre regninger fra butikkerne der fixer dem. Og igen, det er absolut noget af det billigste på markedet. Fragten er på vores regning, så slå til før det er forsent. Coverbutik.dk kan garantere høj kvalitet på værktøjs sættet, det er perfekt til folk som ikke gider regninger mere, og som ved de sagtens selv kan fikse problemet men ikke har materialerne til det. Her hos Coverbutik.dk er vores mål at give vores kunder den bedste service.