iPhone 7 Plus Cover, Etui Og Taske

Din splinternye iPhone 7 plus er endelig blevet lanceret, og vi har selvfølgelig også fået en masse fede covers, etuier og tasker hjem til den helt nye iPhone 7 plus. Lige meget hvad du er til er der sikkert noget der vil falde i din smag. Vores store udvalg af covers, etuier og tasker er af meget stor kvalitet og derfor også blevet anbefalet af...

Din splinternye iPhone 7 plus er endelig blevet lanceret, og vi har selvfølgelig også fået en masse fede covers, etuier og tasker hjem til den helt nye iPhone 7 plus. Lige meget hvad du er til er der sikkert noget der vil falde i din smag. Vores store udvalg af covers, etuier og tasker er af meget stor kvalitet og derfor også blevet anbefalet af mange iPhone brugere. Og vores meget laver priser gør os til noget helt særligt. Her hos Coverbutik.dk er service vores første prioritet, det betyder også at vi tilbyder fri fragt til alle vore kunder, så du modtager den absolut bedst mulige service.

Stilrene læder cover til iPhone 7 plus

Apple har lanceret den helt nye iPhone 7 plus. De har igen smidt en masse nye effekter ind, men vi har selvfølgelig fået lavet en masse fede læder covers til den nye telefon. Vi anbefaler læder covers frem for normale gummi/silikone covers fordi de generelt er mere praktiske. Din telefons skærm holder længere fordi klappen på coveret redder den. Med de nye læder covers kan du også have ting i såsom, kredit kort, kontanter, og bare generelt alle former for kort og papir. Dette gør også at den er mere effektiv en normale silikone/gummi covers. Og vi betaler for fragten på alt i butikken, så du brude slå til før det er forsent. Det eneste du skal sørge for er prisen på varen du vil købe.

Læs mere

iPhone 7 Plus Cover, Etui Og Taske  10 produkter.

Viser 1 - 10 af 10 produkter
Viser 1 - 10 af 10 produkter