iPhone 6S Tilbehør

Tilbehør til iPhone 6S fra Apple kan variere meget i, hvad du ønsker der skal dække dit behov. Hos Coverbutik.dk har vi gjort det ekstra det kræver, at samle det bedste af det bedste tilbehør til din iPhone 6S på en side og dermed har vi gjort det så nemt som muligt for dig, at vælge netop det tilbehør du står og mangler. Du kan i ro mag vælge n...

Tilbehør til iPhone 6S fra Apple kan variere meget i, hvad du ønsker der skal dække dit behov. Hos Coverbutik.dk har vi gjort det ekstra det kræver, at samle det bedste af det bedste tilbehør til din iPhone 6S på en side og dermed har vi gjort det så nemt som muligt for dig, at vælge netop det tilbehør du står og mangler. Du kan i ro mag vælge netop det tilbehør du har behov for eller du kan finde den perfekte gave her på siden. Priser starter helt fra 49 kr. så der er noget for alle. Cover i læder, etui i PU læder, PanzerGlass, skærmbeskyttelse alt dette samt mere til at dække dit mest basale behov for at få din iPhone 6S fra Apple beskyttet fra mindre slag / stød samt ridser. Bruger du din Apple enhed til mere end kun at tale i, så vil du helt sikkert komme til at mangle ekstra strøm og til det har vi flere udgaver af backup batterier, nødbatterier både i design samt i styrke og på denne måde kan alle få dækket deres behov. Hos Coverbutik.dk føre vi blandt andet mærker som Apple, Rock, Puro, Belkin, Urbanista, Jabra, Usams og mange mange flere. Ønsker du at være mere trendsættende så har vi farver og designs på tilbehør, som du ikke finder andre steder. Tilbehør til bilen, cyklen eller til din løbetur så er der masser, at finde blandt alt det tilbehør, som Coverbutik.dk har her på side.

Læs mere

iPhone 6S Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 6S Cover

  iPhone 6S Cover i blødt gummi, også kaldet TPU, findes i mange forskellige udgaver, som vil klæde din iPhone 6S til værende det perfekte cover til din Apple enhed. TPU cover / gummi / transparent cover er med sin fleksibilitet nemt at få på og af igen og giver dig forsat fri adgang til diverse knapper samt udgange. Er du ikke til disse bløde gummi cover iPhone 6S så kan du også bevæge dig rundt i cover, der er fremstillet i hårdt plastik, som ligesom med et TPU cover giver dig fri adgang til diverse justeringsknapper samt udgang. Med cover / cases som disse har du bagsiden, kanterne og de mere følsomme hjørner beskyttet. Cover / cases i sort, guld, hvid og mange andre farver, som vil klæde din iPhone 6S til enhver tid. Cover / cases fra blandt andet USAMS, ROCK, TOTU og mange andre, hvor især iPhone 6S rosaguld cover samt iPhone 6S guld cover hitter.     

 • iPhone 6S Læder Cover, Etui Og Taske

  Eksklusivt iPhone 6S læder cover / tasker / etuier i flere forskellige farver, som passer perfekt til din iPhone 6S fra Apple. Læder cover med plads kreditkort, læder cover med magnet lukning eller uden. Masser af kombinations muligheder på dit næste læder cover til din iPhone 6S. Med Læder får du kvalitet ned til den mindste detalje og et detaljeret design, som er med at skabe det helt perfekte look til din iPhone 6S. Cover / etui / tasker fra PURO, USAMS, ROCK, TOTU og mange flere mærker, som giver din iPhone 6S hvad den fortjener. iPhone 6S læder cover beskytter din Apple enhed på bagsiden, forsiden, kanterne samt de mere følsomme hjørner. Netop derfor er et læder cover en sikker investering til din iPhone 6S.

 • iPhone 6S Beskyttelsesfilm

  Skærmbeskyttelse kommer i to typer. Hvor den ene er gennemsigtigt folie, der klistres på skærmen og den anden type er PanzerGlass, som dog også klistres på skærmen. Med skærmbeskyttelse i klar film skal man være omhyggelig med monteringen da man ikke kan montere og afmontere efter behag, da det ikke tager mere end to sekunder for skærmen på din iPhone 6S, at tiltrække støv og dermed vil der komme luftbobbler når skærmbeskyttelsen monteres. PanzerGlass derimod er hærdet glas, faktisk hele 9 gange hårdere end almindelig glas (9H) og op til 150% mere ridsfri end almindelig stål. Med hærdet glas kan man montere og afmontere som det passer en og lykkes det ikke første gang så kan man tage det af og rense skærmen og derefter forsøge igen. Fælles for begge typer skærmbeskyttelse er, at de giver dig forsat 99% klarhed samt følsomhed af skærmen og hjælper dig med at bevare den originale glans på din iPhone 6S og holder ridser samt fedtpletter væk fra skærmen på din Apple enhed.      

 • iPhone 6S Høretelefoner

  Høretelefoner fra blandt andet Apple EarPods, Puro, JVC, Urbanista, Jabees og mange flere kendte mærker samt høretelefoner fra de lidt mindre kendte mærker, som passer og giver dig den perfekte lyd til din iPhone 6S fra Apple. Headset med og uden mic. så du kan tale i telefon mens du laver andre ting og dermed undgå en eventuel bøde. Flere design og endnu flere farver, hvilket giver dig mulighed for netop at finde de høretelefoner / headset, som passer dig bedst. Høretelefoner med krog til ørene så de ikke falder ud mens du laver en fysisk krævende aktivitet eller hørebøffer så du bedre kan isolere dig fra lyden omkring dig. Uanset hvad dine behov skulle være så kan de garanteret dækkes af høretelefoner / headset købt fra Coverbutik.dk.

 • iPhone 6S Højtalere

  iPhone 6S Højtalere inden for flere genre. Om det skal være med bluetooth / trådløs forbindelse eller med AUX indgang /udgang. Så er det hele til at finde her på siden og endda med fri fragt, hvilket er gældende på alle vores produkter. Ønsker du et unikt design, som passer ind i indretningen derhjemme og falder ind overalt så er dette heller ingen forhindring. Vores højtalere kendetegnes ved kvalitet og design i særklasse. Mange af vores højtalere er med samtaleanlæg, hvilket betyder at hvis din iPhone 6S ringer så afbrydes musikken og du kan modtage opkaldet, lidt ligesom at aktivere højtaleren på din iPhone 6S. Højtalerene har størrelser, som er lige tilpas, at de kan være i tasken og kan derfor tages med overalt.

 • iPhone 6S Lightning Kabel

  Lightning kabel i flere længder samt farver til din iPhone 6S fra Apple, som er MFI godkendte, hvilket betyder at disse lightning kabler kan følge med de sidste nye opdateringer fra Apple. Lightning kabel fra blandt andet Apple, Rock og Puro leveret til dig uden fragtomkostninger. Flere af vores lightning kabler er pakket ind i nylon og ikke plastik, hvilket giver en bede holdbarhed ved brug. Ellers er der vores lightning kabel med magnet hoved, hvilket giver en langt bedre holdbarhed i forhold til almindelige lightning kabel fra Apple. Med original Lightning kable i flere længder til din iPhone 6S kan du få en bedre rækkevide fra stikkontakten og hen til foreksempel natbordet, arbejdspladsen eller hvor du nu vil have din iPhone 6S mens den oplades.   

 • iPhone 6S Oplader

  Opladere til hjemmet eller til bilen med flere udgange så flere kan få opladet deres enhed og dermed ingen kø. Original Opladere til iPhone 6S i dens oprigtige design eller et andet. Vælg den opladere der passer dig bedst både i design samt til det formål du skal bruge en oplader til. Priserne hos coverbutik.dk er så minimal, at du sagtens kan have flere opladere liggende på de steder du opholder dig mest og dermed aldrig stå og mange strøm til din iPhone 6S fra Apple. Oplader fra blandt Apple, HOCO, ROCK, USAMS og mange andre, hvilket sikret dig kvalitet til enhver tid.  

 • iPhone 6S Powerbank

  Med powerbank / nødstrøm i tasken løber du aldrig tør for strøm. På ferie eller steder hvor der ikke lige er en strømkilde i nærheden og det er ret så typisk, at det er på disse tidspunkter at man mister strømmen på sin iPhone 6S fra Apple, men med en powerbank / nødbatteri i tasken skal du ikke kæmpe med det problem. Størrelserne på powerbanks er blevet formindset en del, uden at miste kapacitet og derfor kan du vælge det batteri, som netop dækker dit behov. Om det er i taksen, i lommen eller i pungen, så kan du have et backup batteri til din iPhone 6S med overalt. Powerbanks fra blandt andet DOCA og andre mærker som kan dække de flestes behov indenfor begrebet strømmangel.     

 • iPhone 6S Biltilbehør

  Med det rette biltilbehør kan en lang køretur gå hen og virke, som en kort. Holdere til ruden eller instrumentbrættet, som holder din iPhone 6S på plads. Så du i ro og mag kan navigere dig rundt og dermed koncentrere dig om trafikken og yderligere kan du supplere din trafik sikkerhed med et headset og dermed have din fuld koncentration i trafikken. Opladere til cigarettænderen med en eller flere udgange så flere kan få opladt deres enheder samtidig og yderligere med kabler, som kan nå helt tilbage til bagsædet og dermed kan du / i få ro på bagsædet også. Tilbehør til bilen i flere genre, som gøre det hele lidt nemmere at have din iPhone 6S med i bilen.  

 • iPhone 6S Løbearmbånd

  iPhone 6S Løbearmbånd med velcro luk, for bedre tilpasning til de forskellige størrelser. Med et løbearmbånd fra coverbutik.dk, som iøvrigt tilbyder fri fragt på alle forsendelser uanset mængde, så kan du have det hele samlet et sted til når du skal ud og løbe, træne i fitness centret eller bare udføre noget fysisk, hvor du ikke har tid til at rette på din iPhone 6S eller headset til denne. Løbearmbåndet har udskæringer således, at det hele passer og intet forhindre dig i at bevæge dig. Mulighed for flere farver, så vælg netop den farve, som passer dig bedst og opnå dermed en perfekt træning uden de store forstyrrelser.   

 • iPhone 6S Touch Pen

  Med en touch pen undgår du ridser samt fedtpletter på skærmen på din iPhone 6S fra Apple og dermed ville du kunne bevare glansen på denne. Touch pen fås i mange modeller samt farver. Der er touch penne til børn, de ældre samt til de mere professionelle. Med en touch pen / stylus pen undgår du, at trykke hårdere end højst nødvendigt og få også lettere bevægelighed mellem menuerne. Små, tynde, lange, korte, robuste ja der er mange forskelige touch penne at finde her på side så find præcis den touch pen, som dækker dit behov til en yderst fordelagtig pris, med fri fragt. 

     

 • iPhone 6S Værktøj

  Er du gør det selv typen, så kan du spare dig selv for en del penge ved eksempelvis udskiftning af skærmen, batteriet eller hvad du nu har behov for at skifte på din iPhone 6S. Udskiftning af diverse dele på din iPhone 6S kan hurtigt løbe over 1500 kr. Så hvorfor ikke bruge dem på noget mere fornuftigt. Vi har værktøjet samt de udskiftelige dele på din iPhone 6S fra Apple. Så kan du selv gøre det, så kom godt igang med materiale samt værktøj til din iPhone 6S fra coverbutik.dk.