iPhone 6S Plus Tilbehør

iPhone 6S Plus tilbehør, side op og side ned, hvilket giver dig rig mulighed for netop at vælge det tilbehør du mangler eller noget som du bare må have. Med det rette tilbehør til din iPhone 6S Plus forlænger du levetiden på denne, yderligere undgår du grimme ridser, fedtpletter, samt en flækket skærm. Cover i læder i flere forskellige farver el...

iPhone 6S Plus tilbehør, side op og side ned, hvilket giver dig rig mulighed for netop at vælge det tilbehør du mangler eller noget som du bare må have. Med det rette tilbehør til din iPhone 6S Plus forlænger du levetiden på denne, yderligere undgår du grimme ridser, fedtpletter, samt en flækket skærm. Cover i læder i flere forskellige farver eller PU læder også i flere forskellige farver. Fælles for begge er, at de findes i en masse forskellige design, som både dækker din Phone 6S Plus komplet eller kun bagsiden samt kanter og hjørner. Cover / etui lige efter din smag til yderst konkurrence dygtige priser og hvis dette ikke er nok, så er der fri fragt på uanset, hvor meget eller hvor lidt du køber. Backup batteri i flere forskellige styrker samt design, tilbehør til bilen, højtalere med eller uden bluetooth / trådløs funktion, kabler og adapter. Mærker som PURO, APPLE, ROCK, USAMS, TOTU designs og mange mange flere mærker er til at finde hos Coverbutik.dk. Skab det perfekte look til din Phone 6S Plus fra Apple med det rette tilbehør.    

Læs mere

iPhone 6S Plus Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 6S Plus Cover, Etui Og Taske

  Selvom designet på din iPhone 6S Plus i sig selv er elegant og stilrent så kan et cover / etui i enten læder, imiteret læder eller plastik gøre en del ved designet på iPhone 6S Plus. Med et cover / hard case eller etui opnår du beskyttelse i forskellige former, som enten giver dig komplet beskyttelse eller delvist. Uanset hvilken beskyttelsesform du vælger, så vil du stadigvæk have fri adgang til diverse justeringsknapper. Læder cover i flere forskellige farver eller andre etuier findes her på siden og sendes til dig med fri fragt. Med et cover/taske på din iPhone 6S Plus forlænger du levetiden på din Apple enhed, da du gøre den bedre modstandsdygtig overfor mindre stød/slag samt ridser. Cover/tasker i sort læder, rosaguld, gennemsigtig eller nogle lidt mere skrigende farver. Alt er til at finde hos coverbutik.dk. Etuier/covers til iPhone 6S Plus hos coverbutik.dk kendetegnes ved kvalitet og konkurrence dygtige priser.       

 • iPhone 6S Plus Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm til din iPhone 6S Plus fås som almindelig gennemsigtig folie eller hærdet glas, som begge har det til formål, at beskytte skærmen på din iPhone 6S plus. Beskyttelsesglas kan dog tåle lidt mere end almindelig skærmbeskyttelse. Nem monterings metode, dog skal man være lidt mere omhyggelig ved montering af almindelig skærmbeskyttelse da der kan være risiko for luftbobbler, hvorimod Panzer Tempered Glass er bobblefri. Rens skærmen med medfølgende klude og klistre beskyttelsesfilmen på skærmen og undgår ridser fra spidse genstande og bevar glansen på skærmen. Med Beskyttelsesglas minimere du også risikoen for en flækket skærm på din iPhone 6S Plus.    

 • iPhone 6S Plus Høretelefoner

  Headset til udendørs brug, i skolen, i hjemmet eller i dagligdagen så er der flere modeller samt farver, at vælge imellem. Blandt andet mærker fra Apple EarPods, JVC, Urbanista, Jabees, Beats by dre, Puro og mange flere. Ear-plugs, hørebøffere eller headset både med og uden mic. Derfor mener vi hos coverbutik.dk at vi kan dække de flestes behov indenfor katagorien høretelefoner til iPhone 6S Plus. Med valget indenfor farve samt design kan du netop kombinere det headset/høretelefoner, der matcher dit og din iPhone 6S Plus look.      

 • iPhone 6S Plus Højtalere

  iPhone 6S Plus Højtalere med AUX kabel eller bluetooth / trådløs funktion haves i flere forskellige designs samt farver. Sort højtalere, rosaguld højtalere, hvid højtalere og mange flere. Om de skal være runde, kantede eller et helt unikt design, som passer godt ind i indretningen derhjemme. Mærker som Puro, Rock, JVC og mange flere på lager til yderst konkurrence dygtige priser og med fri fragt. Lille og smart handy højtalere med bluetooth funktion, hvilket giver dig mulighed for at tage højtaleren med overalt. Skulle du modtage et opkald mens du lytter til musikken så kan du bruge din bluetooth højtalere som et headset og musikken vil forsætte der hvor den slap, efter endt samtale. Lækre designs på bluetooth / trådløse højtalere til billige penge. 

 • iPhone 6S Plus Lightning Kabel

  Lightning kabel til din Phone 6S Plus i flere farver samt længder gøre det nemt for dig, at vælge netop det lightning kabel som passer dig bedst og dækker dit behov. Lightning kabler pakket ind i nylon istedet for gummi, gøre dem mere modstandsdygtig overfor slidtage. Eller det sidste nye indenfor Lightning kabler er med magnetisk hoved, hvilket giver dig en bedre sikkerhed for at lightning kablet til din iPhone 6S Plus ikke går i stykker i det øjeblik, hvor du står og skal bruge den mest. Original Lightning kabel med MFI chip gør dem kompitabel overfor Apples opdateringer. Oplad din iPhone 6S Plus med kvalitet og undgår at batteriet til din iPhone 6S Plus går i stykker.     

 • iPhone 6S Plus Oplader

  Oplader / adapter med en eller flere udgange fra Apple, Rock, HOCO eller Usams, vælg selv hos coverbutik.dk og betal ikke mere end højst nødvendigt. Med flere oplader samt opladningskabel i besiddelse slipper du for at stresse rundt når din iPhone 6S Plus er ved at løbe tør for strøm. Er der andre, som venter i kø for at få opladt deres enhed, så er oplader med flere udgange ideelt til dig/jer. Vælg den orginale hvide farve fra Apple eller vælg en af de mere trendy farver og skab lidt unikt omkring din iPhone 6S Plus.    

 • iPhone 6S Plus Powerbank

  Powerbank/backupbatteri til din iPhone 6S Plus forsyner din Apple enhed med den fornødende strøm, når batteriet på din iPhone 6S Plus ikke kan mere. Nødbatteri er genopladeligt og kan derfor forsyne din iPhone 6S Plus med strøm op til flere gange. Nogle har et større behov for batteri end andre og dette er der taget højde for hos coverbutik.dk med powerbanks forskellige størrelser. Med de de små størrelser på backupbatteri til din iPhone 6S Plus kan du have dem med overalt da de ikke fylder mere end højst nødvendigt. Det er ikke altid lige nemt, at komme til en stikkontakt og der kan nødbatteri til din iPhone 6S Plus være ret så handy og da brugen af smartphones er steget er backupbatteri ret så ideelt.        

 • iPhone 6S Plus Biltilbehør

  Biltilbehør kan være ret så brugbart når man eksempelvis skal navigere sig rundt i de snævre gader og bruge sin iPhone 6S Plus som navigation. Med den rigtige placering bliver det hele meget mere overskueligt. Mangler du strøm til din iPhone 6S Plus, mens du er ude at køre, så kan en billader være ret så hjælpsom og er der andre i bilen, som mangler strøm så haves der også billader med flere USB udgange. Kort sagt, med det rette biltilbehør til din iPhone 6S Plus bliver det hele meget nemmere. 

 • iPhone 6S Plus Løbearmbånd

  Med det rette løbearmbånd, som disse, bliver trænings sessionen langt bedre og nemmere. Med Neopren kvalitet og velcro luk er disse løbearmbånd til iPhone 6S Plus yderest velgenet til dem, som ønsker sig kvalitet og sikkerhed af sin iPhone 6S Plus under fysisk krævende aktivitet. Undgå at din iPhone 6S Plus ikke kommer i vejen under træning. Luk den til på armen og kom afsted. Med løbearmbåndets velcro luk kan løbearmbåndet tilpasses de fleste. Et nødvendigt tilbehør til dig, som ønsker lidt ekstra motivation under træning.     

 • iPhone 6S Plus Touch Pen

  Touch pen i mange former samt farver, som kan bruges af alle aldre såvel som børn, unge, ældre og i erhvervslivet. Størrelserne på Touch penne variere meget og dækker derfor forskellige behov, så det kommet helt an på hvad du vil med din touch pen. Med en tocuh pen til din iPhone 6S Plus undgår du ridser samt fedtpletter på din iPhone 6S Plus og det bliver lang nemmere, at navigere dig mellem menuerne eller, hvis du skal arbejde på din iPhone 6S Plus.  

 • iPhone 6S Plus Værktøj

  Med det rette tilbehør til din iPhone 6S Plus, i dette tilfælde værktøj, så kan du klare det hele selv. Om du skal have skiftet skærmen, batteriet eller noget helt tredje, så kan du klare det hele selv, hvis du da har skruet hænderne rigtigt på. Coverbutik klare værktøjet det eneste du skal er, at bruge værktøjet til din iPhone 6S Plus. For at gøre det hele lidt nemmere, så skal du hellere ikke tænke på fragten, da coverbutik levere gratis.