iPhone 6 Plus Tilbehør

Alt bliver lidt større med din iPhone 6 Plus så derfor skal du da have et cover eller et etui som beskytter den store skærm eller bare hvis du ønsker at samle alle dine vigtige ting et sted i en pung / taske på din iPhone 6 Plus. Find lige den farve eller det materiale der afspejler din personlighed og sammensæt det med din iPhone 6 Plus, måske ...

Alt bliver lidt større med din iPhone 6 Plus så derfor skal du da have et cover eller et etui som beskytter den store skærm eller bare hvis du ønsker at samle alle dine vigtige ting et sted i en pung / taske på din iPhone 6 Plus. Find lige den farve eller det materiale der afspejler din personlighed og sammensæt det med din iPhone 6 Plus, måske er læder lige dig? I så fald har vi en række af det fineste PU læder fra topproducenter. Med en større skærm, er der en større chance for at din iPhone 6 Plus skærm går i stykker. Derfor er det meget billigere at sætte et panserglas eller en beskyttelsesfilm oven på og derved gøre den stærkere. Hvis du elsker musik, kan du se frem til at se igennem vores sortiment af højtalere som virkelig ved hvordan man starter en fest, eller bare et par headset / høretelefoner til dig selv. Hvis du mangler en original lightning ledning / oplader / kabel til din iPhone 6 Plus kan du se frem til vores samling af opladere i forskellige længder, farver og endda materialer, når man taler om strøm så er det vigtigt at få en powerbank eller mobil strøm bank med hvor end man gå da det kan være nødvendigt. Udover det kan du finde f.eks en touch pen / stylus, iPhone 6 Plus godkendt værktøj, et løbearmbånd / Fitness armbånd eller bare biltilbehør til din bil som en mobilstand til din iPhone 6 Plus. Alt sammen kan du finde billigt og af høj kvalitet, som vi nøje har udvalgt samt professionelt  arbejde i form af cover og cases fra topproducenter. Det hele er selvfølgelig med fri fragt.

Læs mere

iPhone 6 Plus Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 6 Plus Cover

  Et cover med er et vigtigt udstyr til din iPhone 6 Plus, den er stor og derfor er der mere at beskytte, du kan f.eks. bibeholde dets naturlige aluminium finish og det så smukke look med et gennemsigtigt plastik cover eller bare dække bagsiden med et sikkert TPU, transparent eller gummi cover i lige din yndlings farve eller med det design du elsker mest til din iPhone 6 Plus. Uanset hvad er vi her på coverbutik.dk sikre på at du finder lige det rette cover til din Apple iPhone 6 Plus, alle vores cover og etuier er af høj kvalitet samt til en lav pris.

 • iPhone 6 Plus Læder Cover, Etui Og Taske

  Hvis et helt standard cover ikke lige er dit match, så prøv med et læder cover / etui eller en cover pung / kortholder som kan flippes ud. Cover med pung / kortholder giver ikke bare et pænere look men holder den også mere sikker ved at dække alle sider, udover det giver coveret din iPhone 6 Plus plads til lidt mere som f.eks. kort eller sedler. Så prøv dig frem med enten et lækkert lædercover eller en cover pung / kortholder allesammen nøje valgt med kvalitet for øje samt har vi sørget for at skrue prisen helt ned, i håb om at din iPhone 6 Plus finder det rette match.

 • iPhone 6 Plus Beskyttelsesfilm

  iPhone 6 Plus har en stor skærm, det vil sige at der er mere at beskytte, så snup dig et panserglas eller et beskyttelsesfilm / folie til din iPhone 6 Plus og føl dig sikker. Et panser er højt modtageligt mod alle skader mod skærmen hvorimod et beskyttelsesfilm / folie fylder mindre men fantastisk til at holde ridser og skræmmer af skærmen på din Apple iPhone 6 Plus.
  Beskyt mere, beskyt billigere og beskyt med god kvalitet og til sidst beskyt billigt med et panserglas eller et beskyttelsesfilm til din iPhone 6 Plus fra denne kategori

 • iPhone 6 Plus Høretelefoner

  Din musiksmag er fantastisk for dig selv, men måske deler alle ikke den intention, så hold din musik høj, men uden at forstyrre andre med et simpelt headset eller høretelefoner. Du kan finde nogle af de støreste mærker som SMS audio eller bare Urbanista, JVC eller Jabra men hvis du søger de billige men stadig kvalitetsfulde høretelefoner så har vi også nogle i forskellige farver og længder lige det du står og tænker på til din iPhone 6 Plus.
  Du finder også en bred kollektion af trådløse høretelefoner / headset til din iPhone 6 Plus som er tilregnet til bil eller sport. Uanset hvad du søger så længe du ønsker det billigt samt til af en god kvalitet så finder du det her på siden.

 • iPhone 6 Plus Højtalere

  En højtaler til iPhone 6 Plus er ideal til dig som elsker at lytte til høj musik samt elsker lyden af en god bass og som altid har sin iPhone 6 Plus med sig. Så snup en bluetooth trådløs højtaler og din iPhone 6 Plus og sæt gang i festen til en billig pris. Vælg mellem vores kvalitetsrige højtalere som er godt igennem testet samt godkendt for at kunne rykke videre til din lomme. 

 • iPhone 6 Plus Lightning Kabel

  En lightning ledning er et stykke fantastisk teknologi som giver dig en bro mellem din computer og din iPhone 6 Plus. Et original lightning kabel kan forsørge din iPhone 6 Plus med strøm samt forbundet med en computer kan intet sætte grænser for hvad der er muligt. Lightning kabel sammen med din iPhone 6 Plus forbundet til din computer er et vigtigt led som kan have vigtig betydning hvis du ønsker f.eks. at overføre data fra iPhone 6 Plus til computer eller sikkerhedskopiere din iPhone 6 Plus. Så snup et billigt lightning kabel i den længde du ønsker alt fra 1 m til 3 m af høj kvalitet som giver en længere levetid fra Coverbutik.dk 

 • iPhone 6 Plus Oplader

  En oplader er nok det vigtigste led, ja lige efter din iPhone 6 Plus men dermed er din en oplader det der holder din iPhone 6 Plus kørende. Her kan du finde usb opladere med f.eks 2 port hvilket giver dig mulighed for at oplade flere apparater på en gang. Du kan også investere i en smart væg oplader som holder din iPhone 6 Plus og oplader uopnåelig for uheld til at finde sted. Så køb en ny oplader som kan byde på lige de funktioner du står og mangler nu til en billig pris og selvfølgelig af høj kvalitet til din iPhone 6 Plus

 • iPhone 6 Plus Powerbank

  En powerbank er smart at have til typen der altid er på farten eller bare vedkommende som er bange for at sin iPhone 6 Plus løber tør for strøm. En powerbank / strømbank / mobilbank fungerer som et nødbatteri til når du har brug for det til din iPhone 6 Plus. Det er derfor altid smart at have en powerbank / strømbank / mobilbank på dig og nu kan du finde den rette til din iPhone 6 Plus med det batteri / strøm - kapacitet som du står og mangler samt matcher din iPhone 6 Plus til en billig pris samt af god kvalitet som giver en lettelse på den lange tur.

 • iPhone 6 Plus Biltilbehør

  Forbind din iPhone 6 Plus med din bil med en smart bilholder / iPhoneholder hvor du nemt kan stille din iPhone 6 Plus og på samme tid få et godt overblik over hvad der foregår på din iPhone 6 Plus. GPS på din iPhone 6 Plus har aldrig været så nemt og overskueligt som med en bilholder / iPhoneholder. Samme gælder det at styre musikken nemt og simpelt et sted fra, nemlig foran dig. Hvis batteriet er ved at løbe tør så snup en biloplader med din bilholder / iPhoneholder og skab den perfekte kombi til din bil og din iPhone 6 Plus billigt og af høj kvalitet.

 • iPhone 6 Plus Løbearmbånd

  Et løbearmbånd eller fitnessarmbånd er perfekt til dig som elsker at træne eller smutte ud på en lækker løbetur. Snup din iPhone 6 Plus med dig få forbrændt nogle kalorier sammen samt få nemt overblik over hvem der ringer eller hvilken sang der spiller eller bare dine fitness data nemt på din arm. Et løbearmbånd eller fitnessarmbånd kan fås til billige penge til din iPhone 6 Plus som sikrer dig en god trænings session.

 • iPhone 6 Plus Touch Pen

  Touch pen er perfekt til de kreative mennesker, små samt store. Få den spontante kreativitet ud på en snap og send den afsted og del den med resten af verden hurtigt og nemt på din iPhone 6 Plus. Stylus eller touch pen er idealt til din som prøver at undgå en fedtet skærm samt bare ønsker at lade kreativiteten flyde ud til en billig pris med en fin og smuk stylus eller touch pen til din iPhone 6 Plus.

 • iPhone 6 Plus Værktøj

  Du kan være uheldig at få skadet din iPhone 6 Plus men spar de dyre penge, istedet for at få den fixet så tag det billige og mest lærerige alternativ og fix selv den ødelagte del på din iPhone 6 Plus. Vi tilbyder en hel masse forskellige værktøjer til din iPhone 6 Plus af høj kvalitet, nemlig de samme som alle Apple reparatører bruger verden over, samt til en billig pris så din iPhone 6 Plus kan komme på benene igen.