iPhone 6 Lightning Kabel

Et lightning kabel er det der giver forbindelsen mellem din computer og din iPhone 6. Et lightning kabel giver dig mulighed for at oplade din iPhone 6 eller overføre vigtige dokumenter og billeder, eller bare en sikkerhedskopiering af de vigtigste elementer på din iPhone 6, det er altid smart at have et original lightning kabel på dig, nu kan du...

Et lightning kabel er det der giver forbindelsen mellem din computer og din iPhone 6. Et lightning kabel giver dig mulighed for at oplade din iPhone 6 eller overføre vigtige dokumenter og billeder, eller bare en sikkerhedskopiering af de vigtigste elementer på din iPhone 6, det er altid smart at have et original lightning kabel på dig, nu kan du få et billigt i lige den længde og farve du ønsker på denne side med en høj kvalitet samt en lang levetid. 

Læs mere

iPhone 6 Lightning Kabel  15 produkter.

Viser 1 - 15 af 15 produkter
Viser 1 - 15 af 15 produkter

Original Apple lightning kabel

Den bedste måde at holde dine Apple-enheder opladet og i en sund tilstand er ved at købe originalt Apple lightning kabel. Opladning af Apple enheder med det originale Apple lightning kabel vil aldrig skade din Apple-enhed. Brug af billige kabler kan blive en meget dårlig beslutning. Det billige lightning kabel kan muligvis skade din tablet eller smartphone sammen med den elektriske sikring i huset. Derfor foreslår vi kun at købe originale Apple Lightning kabler, så din enhed og dit hus begge er sikre fra enhver form for elektrisk fare.


Lightning kabel 1 meter eller 2 meter.

Lightning kabel til alle Apple-enheder findes i forskellige længder, farver og materiale. Hvert firma bruger forskellige slags materiale til at gøre deres lightning kabel mere holdbare end andres. Lightning kabel i 1 meter eller 2 meters længde, alt afhængigt af brugernes behov. Nogle brugere foretrækker lightning kabel, der er lidt lange, da deres stikkontakter er væk fra deres bord. Med et lightning kabel i 2 meters længde opnår du lidt mere fleksibilitet, mens du oplader din enhed.