iPhone 5S Tilbehør

Er du på udkig efter udstyr eller et fint cover til din iPhone 5S så er du ankommet til det rigtige sted. I cover sektionen har vi en masse covers og etuier til en billig pris og af høj kvalitet alle sammen. For eksempel kan du finde covers i mange forskellige varianter og materialer, som læder covers, hardcases eller bare et bling bling cover, ...

Er du på udkig efter udstyr eller et fint cover til din iPhone 5S så er du ankommet til det rigtige sted. I cover sektionen har vi en masse covers og etuier til en billig pris og af høj kvalitet alle sammen. For eksempel kan du finde covers i mange forskellige varianter og materialer, som læder covers, hardcases eller bare et bling bling cover, vi har en bred kollektion til at dække lige dit behov. I den anden afdeling af cover og etui har vi en masse sammensmeltninger af etui og tasker, samt kortholder som sikrer alle dine vigtige ting et sted samlet, alle til en billig pris og i høj kvalitet. Hvis du ønsker sikkerhed til din iPhone 5S så kan du sætte et PanzerGlass eller beskyttelsesfilm på skærmen og beskytte mod potientielle ridser og skræmmer. Savner du sød musik kan du få en højtaler eller et par høretelefoner til din iPhone 5S som vil give dig den gode lyd du står og savner. Hvis du også hader at løbe tør for batteri til din iPhone 5S kan du investere i en mobilbank / strømbank eller bare en normal oplader / lightning kabel som vil give dig en kæmpe pote i strøm og batteri afdelingen som du ikke vil fortryde. Til din bil er der en bred samling af udstyr og værktøj til at sammensmelte din bil og din iPhone 5S så de begge kan komplimentere hinanden, som en mobilholder eller bil oplader til din iPhone 5S.
Til slut finder du en masse udstyr og værktøj til din hverdag eller dine interesser som f.eks et løbearmbånd / fitnessarmbånd som kombinerer iPhone 5S og træning, eller en selfiestang, touch pen / stylus til når du bare føler dig kreativ eller aktiv, altsammen finder du til en billig pris samt med høj kvalitet som ikke vil skuffe dig, selvfølgelig med fri fragt på alle dine bestillinger.

Læs mere

iPhone 5S Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 5S Cover

  iPhone 5S cover er vigtigt at have, da et hjælper med at holde din iPhone 5S sikker og på samme tid se meget stilfuld og godt ud. Din iPhone 5S modtager den ultimative kompliment, som du selv kan designe. Du styrer selv de 2 vigtige faktorer, sikkerhed og design. Du kan selv vælge et cover hvor sikkerheden spiller godt ind, som et hard case, som øger sikkerheden eller et blødt cover som forøger den dejlige følelse mellem fingrene, samt for coveret til at se pragtfuld ud. Vi tilbyder covers i diverse materialer, som gummi, hard case, TPU, bling, metal, blødt, gennemsigtigt, speck og mange andre, alle sammen til utrolige billige lave priser.
  Så uanset hvilket cover du ønsker af de følgende materialer gummi / hard case / TPU / bling / metal / blødt / gennemsigtigt / speck og en del andre, så er det her stedet for dig og din iPhone 5S

 • iPhone 5S Læder Cover, Etui Og Taske

  Apple iPhone 5S læder cover / Etui / Taske finder du her, vi har en bred samling af diverse læder covers i høj kvalitet, som med garanti vil give dig en fornem udspejling. Er du på udkig efter en smart pung som du også kan bruge som kortholder, så har vi en kortholder / pung lige til dig som du kan kombinere med din iPhone 5S. 
  Vi har også flip covers hvor der er plads til kort som du så kan klappe sammen igen med en magnet flip. Til din iPhone 5S kan du også få et etui som passer lige til dig. Alt sammen med sikrer dig en kvalitets fuld oplevelse til en billig pris.

 • iPhone 5S Beskyttelsesfilm

  Beskyt din iPhone 5S med et beskyttelsesfilm eller et PanzerGlass, som med garanti holder din iPhone 5S sikker. Beskyttelsesfilm holder dig sikker mod de små ridser og skræmmer, og kan være meget effektiv. Vi har også beskyttelsesglas som holder dig helt sikker, hvis du taber din telefon eller andre uheld er ude. Panzer Tempered Glass er lidt tykkere og dermed sikre sig, at der ikke sker din iPhone 5S noget som helst. En iPhone 5 med hærdet glas gør glasset mere tykt, udover det betyder det ingen anden forskel, men hvis du vil blive ved med at beundre din iPhone 5S mest muligt, så hold den sikker med mindst muligt, nemlig et beskyttelsesfilm / folie, som vil forlænge din iPhone 5S levetid, uden for at sætte for meget på.

 • iPhone 5S Høretelefoner

  Går du og savner at høre musik med din iPhone 5S? Så burde du få et headset / EarPods eller et par høretelefoner, som du kan lytte til musik med, vi har masser af forskellige høretelefoner og headset alle sammen som giver sød musik i ørene. Vælg mellem nogle af de kendte og store brands indenfor høretelefoner afdeling, som med garanti giver dig god lyd til din iPhone 5S
  Alle sammen til en lav og billig pris med kvalitet som højeste prioritet, som stensikkert vil give dig en lang og holdbar oplevelse du ikke vil fortryde, kun til din iPhone 5S

 • iPhone 5S Højtalere

  Hvis du er typen der elsker at høre høj musik, med enten dine venner eller når du er alene, så er vores højtalere perfekte til dig og din iPhone 5S med en fantastisk lyd og god bas, der vil sikre dig en god oplevelse. Savner du en feststarter? Så hav en med dig hvor end du går hen. Så længe du har din lille bærebare bluetooth, helt ledning fri højtaler med og din iPhone 5S
  Du finder nogle af de kendte og mest respekterede brands indenfor lysteknologi, som vil sikrer dig en lyd du ikke vil fortryde med din højtaler og din iPhone 5S alt sammen til en billig pris samt en mærkværdig høj kvalitet

 • iPhone 5S Lightning Kabel

  En lightning kabel til din iPhone 5S til at sikkerhedskopiere din iPhone 5S og oplade den samtidig. Tilslut din iPhone 5S til en Computer via. dit lightning kabel og overfør alle dine billeder, så hvis uheldet skulle være ude, så har du dem altid liggende som en backup fra din iPhone 5S. Lightning kabel kan fås i mange forskellige varianter samt diverse materialer som vil sikre dig en lang levetid, du vil få glæde af. Vores original lightning kabler er af højeste kvalitet samt en billig og lav pris, som både du og din iPhone 5S vil få glæde af. 

 • iPhone 5S Oplader

  En oplader til din iPhone 5S er vigtigt at have, så vær forberedt og hav en ekstra hvis uheldet skulle være ude. Vi har en bred samling af Apple iPhone 5S oplader samt ekstra lader som kan lade dg tilslutte 2 port på en gang via USB. Vi har også vægoplader som du kan sætte fast på n stikkontakt og oplade din iPhone 5S samtidigt uden at være i fare for at nogen kan træde på dem. Vi har en masse iPhone 5S oplader som vil sikre dig en god mulighed til at få strøm på din iPhone 5S samt er alle vores oplader til en lav og billig pris, i allerhøjeste kvalitet, som ikke vil skuffe dig alt sammen perfekt lavet til din iPhone 5S fra Apple.

 • iPhone 5S Powerbank

  En powerbank er altid god at have som backup da man aldrig ved hvornår din iPhone 5S løber tør for batteri. Derfor er det altid en god idé at have en ekstra mobil bank / powerbank til at opbevare strøm på. Vær sikker på at være godt udrustet, hvis uheldet nu skulle være ude, med en kompakt, nem og opladelig powerbank / strømbank i høj kvalitet samt til en billig pris.

 • iPhone 5S Biltilbehør

  Sammensæt to ting som gør dit liv lettere og oplev det bedste af begge verdener. Nemlig din bil og din iPhone 5S sammen et ultimativt redskab som gør dit liv lettere. Med en mobilholder til din bil og en oplader og selvfølgelig din iPhone 5S kan du sammensætte et redskab som kun gør det hele mere overskueligt og nemmere at køre bil. Din mobilholder hvor fin iPhone 5S placeres på har alt fokus og kan fungere som en audio enhed, en GPS og meget mere, hvor kun du sætter grænser. Du kan finde vores biltilbehør alt sammen til en billig pris samt i allerhøjeste prioritet.

 • iPhone 5S Løbearmbånd

  Hvis du elsker at motionere og bevæge dig, så tag din iPhone 5S med dig og træn bedre end nogensinde før. Med et løbearmbånd / fitnessarmbånd kan du bruge din iPhone 5S til at give dig overblik over diverse faktorer f.eks hvor langt du har løbet, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvad du lytter til osv. Alt sammen nemt og overskueligt, lige på din arm. Selvfølgelig i høj kvalitet, som giver en lang levetid til de lange løbeture eller træningssessioner kun med et løbearmbånd / fitnessarmbånd billigt.

 • iPhone 5S Touch Pen

  En stylus eller touch pen er til den kreative side af dig, som er spontan og ønsker at slippe ideerne løs uanset hvor end du befinder dig. Slip fantasien løs og tegn hvad end du har i tankerne når end den gode idé popper op. Med en stylus / touch pen til din iPhone 5S kan kun fantasien sætte grænser. Sæt dine idéer fri og tegn løs som det passer dig hvor det passer dig, med en kvalitetsrig stylus / touch pen af det fineste materiale til en billig pris. 

 • iPhone 5S Værktøj

  Er der en handyman gemt i dig et sted, så slip den side fri og fix løs. Åben din iPhone 5S op og oplev hvad der befinder sig i din iPhone 5S. Gå på opdagelse i din iPhone 5S og se hvad der er derinde. Du kan f.eks også skifte skærmen på din iPhone 5S helt selv, billigt med kvalitetsrigt udstyr som bliver brugt af enhver Apple-tekniker i Danmark.