iPhone 4S Tilbehør

Kategorien her til dig, som leder efter udstyr, gadgets eller bare noget fint til at pynte din iPhone 4S med. Vi har en sektion for covers, etuier og task / kortholder til at putte din iPhone 4S i. En hel masser forskellige varianter og materialer, såsom læder, gummi, hardcases og mange andre venter dig, så du kan udsmykke din iPhone 4S lige som...

Kategorien her til dig, som leder efter udstyr, gadgets eller bare noget fint til at pynte din iPhone 4S med. Vi har en sektion for covers, etuier og task / kortholder til at putte din iPhone 4S i. En hel masser forskellige varianter og materialer, såsom læder, gummi, hardcases og mange andre venter dig, så du kan udsmykke din iPhone 4S lige som du ønsker, efter dine personlige præferencer. Hvis du leder efter lyd-udstyr til din iPhone 4S som f.eks et headset eller en højtaler kan du finde det her, vi har en bred variant af diverse højtaler / høretelefoner som sikrer dig en god og kvalitetsfuld lyd. Tilføj sikkerhed til din iPhone 4S ved enten at smække beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm på, som holder din iPhone 4S sikker uden at fylde for meget.
Søger du tilbehør til bilen, så tilbyder vi udstyr som en bilholder / iPhone holder til din iPhone 4S så kan du finde en masse opladere samt andet udstyr til din bil og iPhone 4S og til sidst hvis du bare leder efter diverse udstyr til din iPhone 4S så kan du finde tilbehør som et fitness armbånd til træningen, et opladerkabel  eller ekstra batteri / mobilbank / batteribank hvis nu du er løbet tør eller vil være ekstra sikker, i forskellige varianter. Alt sælges til din iPhone 4S til billige priser samt alt er i høj kvalitet som vil give dig en god oplevelse for en pris du ikke vil kunne mærke.

Læs mere

iPhone 4S Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 4S Cover

  iPhone 4S cover beskytter din iPhone 4S og holder en stilfuld, vi har cover og etui i mange forskellige farver, designs og materialer, bla. gummi, metal, bling, TPU, hardcase, blød og listen bliver ved i mange forskellige mærker, fra de verdenskendte Puro, til ukendte men kvalitetsrige cover og etui. Vores cover og etui garantere at holde din iPhone 4S sikker og elegant, uanset hvad du ønsker at fremhæve om det er iPhone 4S smukke udseende, eller bare cover / etui fremhævningen eller looket. Vi dækker dit behov til en billig pris og med fri fragt. 

 • iPhone 4S Læder Cover, Etui Og Taske

  iPhone 4S læder cover / Etui / Taske er til dig, som ønsker alt kompakt, sammen og med stil. Vi giver dig et luksuriøst lækkert design med høj kvalitet, til billige penge. Du kan samle alle dine kort og kontanter et sted sammen med din telefon med et cover / etui med kortholder. Alt det vigtige i din hverdag samlet et sted, som ikke er bare føles kvalitetsrigt, men giver en luksuriøst fremtoning, til din iPhone 4S. 
  Spar besværet ved at have alt liggende rundt omkring og saml det i en cover / taske på din iPhone 4S fra Apple. 

 • iPhone 4S Beskyttelsesfilm

  Beskyttelse til din iPhone 4S er vigtigt, da det er en meget skrøbelig telefon, den er elegant, men meget skrøbelig med dets glas, men hvad hvis man kunne fjerne den skrøbelige faktorer og efterlade den sikker og robust samt beholde dens elegance, billigt? Hos Coverbutik.dk kan du uden at betale fragt, billigt få et sikkert beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm til din telefon, som sikrer dig høj tolerence til din iPhone 4S. Hvis du er den klodsede type eller bevæger dig tit i et usikkert område, så er hærdet glas det rette udstyr til dig, men hvis du er perfektionist typen, der ønsker at din iPhone 4S holder mod ridser og små skræmmer, så er et beskyttelsesfilm eller hærdet glas perfekt til dig, billigt og fri fragt kun hos Coverbutik.dk

 • iPhone 4S Høretelefoner

  Savner du at høre musik på farten, så er vores iPhone 4S headset og høretelefoner perfekte til dig, kvalitets rig god lyd giver vores headset og høretelefoner dig sød musik i dine ører, når du trænger til det på din iPhone 4S. En god og frydefuld oplevelse er hvad vores iPhone 4S headset og høretelefoner vil give dig, til en billig pris og helt fri fragt.

 • iPhone 4S Højtalere

  Savner du en kompakt god lyd i din lomme? Så har vi lige det du mangler. iPhone 4S Bluetooth, trådløs højtaler, som er kompakt og lige til at have i lommen hvor end du går. Du kan din feststarter på dig hvor end du går hen. Kræver intet andet end din iPhone 4S, nemt, hurtig opsætning og kvalitets rig oplevelser er hvad du har i vente. En god bass, der markerer sig hvor end du går, høj lyd uden for meget tumult helt trådløst.

 • iPhone 4S USB Kabel

  Et USB kabel til din iPhone 4S, som sikrer dig en god oplevelse når du skal oplade eller overføre og gemme de gamle billeder eller de nye. Giver dig mulighed for at gemme sikkerhedskopier af din iPhone 4S hvis nu uheldet skulle være ude og du mister data fra din iPhone 4S. USB kabelet er broen mellem din computer og din telefon, USB kabel giver muligheder til at kunne opdatere din iPhone 4S hvis du ønsker det nyeste nye, eller hvis du føler dig eksperimentel og vil udforske din iPhone 4S

 • iPhone 4S Oplader

  Mangler du en oplader for at kunne holde din iPhone 4S kørende, skal du have fingrene i en af Coverbutik.dk oplader / lader som sikrer dig en kvalitetsrig oplevelse billigt. Vores oplader er af høj kvalitet og har lang levetid. Din iPhone 4S for en oplader som er garanteret ikke at brænde sammen, pga. dets høje kvalitet, nøje udvalgt for at du kan få en billig, men topklasse og original oplader til iPhone 4S i forskellige længder bla. 1M oplader og 3M Oplader uanset hvad dine præferencer er, dækker vores lader dem.

 • iPhone 4S Powerbank

  Powerbank til iPhone 4S til når du er løbet tør for strøm, men vil forlænge din iPhone 4S levetid. Uanset om du bare ikke havde tid til at sætte din iPhone 4S på en oplader, eller om du bare glemte det, så sikrer vores holdbare nemme Powerbank at fungere som nødbank til dit strømforbrug. Om du har regnet med det eller ej, er det altid smart at have en Powerbank med sig, man ved aldrig når uheldet er ude og du står uden batteri, lad det være sidste gang du står i den situation og invester i en Powerbank / Strømbank / Nødbank nu.

 • iPhone 4S Biltilbehør

  iPhone 4S bilholder, nemt og funktionelt at placere din telefon, som giver dig et godt overblik over hvem der ringer, eller hvilken sang der spiller. Samtidig med din mobil oplader står den klar til at benytte, som f.eks GPS. iPhone 4S biltilbehør er til dig som altid er på farten i bilen og som prioritere både bil og mobil højt, i dette tilfælde iPhone 4S. Så hvis du ønsker at din iPhone 4S og din bil skal være midtpunktet, så er denne kategori lige til dig.

 • iPhone 4S Løbearmbånd

  Elsker du at dyrke Fitness eller at løbe, men vil ikke betale en formue for at have din mobil handy eller købe et nyt udstyr til f.eks musik? Så behold din iPhone 4S i midtpunktet med et løbearmbånd og fortsæt med at træne hårdt med din mobil tæt på dig på et løbearmbånd nemt til enhver tid at justere i høj kvalitet, som giver dig en behagelig og god træning med din iPhone 4S på et løbearmbånd

 • iPhone 4S Touch Pen

  En Stylus / Touch Pen / Pen er til den kreative, som kan få idéer når som helst, men må få dem skrevet ned eller tegnet det før det gode idé løber bort. Fang alt du ser med ren perfektion overalt på din iPhone 4S. I alle mulige forskellige farver til at matche lige din personlighed, i højeste kvalitet, Touch pen eller Stylus garanterer ren præcision, et nemt og billigt tilbehør til din iPhone 4S uden for meget besvær. Ikke bare et tilbehør til din idé fulde side, men tilbehøret; Stylus / Touch Pen

 • iPhone 4S Værktøj

  Luk din iPhone 4S op og se hvad der er i den, om det er af ren nysgerrighed, eller om du er en handyman, som kan et trick eller to når det kommer til fixe ting, passer vores værktøj sæt perfekt til dig. iPhone 4S værktøj kit er af høj kvalitet, og Apple godkendt værktøj, samme brugt af mange reparatører verden rundt, til at fixe din iPhone 4S