iPhone 4 Tilbehør

Denne kategori er til dig, som enten står og mangler tilbehør til din iPhone 4 eller bare gerne vil tilføje noget tilbehør. Apples iPhone 4 er en enestående elegant mobiltelefon, her på siden finder du cover og etuier i alle mulige varianter, fra cover og etuier med punge, tasker og kortholdere til alle mulige forskellige kvaliteter og farver, s...

Denne kategori er til dig, som enten står og mangler tilbehør til din iPhone 4 eller bare gerne vil tilføje noget tilbehør. Apples iPhone 4 er en enestående elegant mobiltelefon, her på siden finder du cover og etuier i alle mulige varianter, fra cover og etuier med punge, tasker og kortholdere til alle mulige forskellige kvaliteter og farver, som læder eller standard farver, som hvid. Det er alt sammen op til dig om du ønsker et handy, luxuriøst eller farverigt tilbehør alt sammen til billige priser. I denne kategori finder du også tilbehør som komplimentere og tilføjer sikkerhed til din telefon, redskaber som beskyttelsesglas og beskyttelsesfilm giver din iPhone 4 et sikkert og stilrigt design. Udstyr og andre accessories til din iPhone 4, som giver mere og nemmere brugbarhed, såsom opladere, høretelefoner, en pen også kaldt Stylus eller bare et løbearmbånd til når du er på farten. Alt sammen billigt udstyr til din mobiltelefon finder du i denne kategori.

Læs mere

iPhone 4 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone 4 Cover

  Denne afdeling tilbyder dig iPhone 4 covers i diverse materialer, gummi, metal, TPU, gennemsigtig. Et bling-bling cover til din iPhone 4 hvis du føler dig dristig, eller bare et plastikcover som tilføjer sikkerhed mod fald og ridser, og samtidig ikke fylder for meget, samt bibeholder det pæne naturlige look på din iPhone 4. Gennemsigtige covers er meget populær hos brugerne der bare ønsker at fremhæve det pæne udseende iPhone 4 giver. Du kan også få billige covers til din iPhone 6 her.
  Priserne er billige på covers hos os på Coverbutik.dk

 • iPhone 4 Læder Cover, Etui Og Taske

  Kig her, vi har et bredt udvalg af lædercovers, etuier og tasker til din iPhone 4.
  Vores læder cover er hyppigt med kortholder, som sikrer dig et luksuriøst udsende samt funktionelt. Vores læder cover / taske findes både i ægte læder og PU læder, som garantere dig god kvalitet uanset hvad du pynter din iPhone 4 med fra Coverbutik.dk.
  Er du typen der hader at fylde lommerne op med kort og/eller kontanter, så spar besværet og saml alt et sted, og gør din iPhone 4 med Coverbutik.dk's billige læder cover / etui eller pung til alt du har brug for i din hverdag. Nemt, kvalitetsrigt, praktisk og vigtigst af alt billigt, alt samen på din iPhone 4.
  Køb for eksempel vores cover med magnet klap eller flip cover til din iPhone 4.

 • iPhone 4 Beskyttelsesfilm

  Hvorfor skal du investere i beskyttelsesglas? Kender du nogen eller har du selv oplevet at tabe din iPhone 4? Så ved du selv hvor dyrt det kan være at få skiftet skærm på din iPhone 4. Derfor er det vigtigt at få rustet din iPhone 4 op med et billigt men beskyttende beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm. Hærdet glas er din sikreste valgmulighed med højst garanti på at din iPhone 4 ikke får så meget, som en skræmme, hvorimod beskyttelsesfilm beskytter din iPhone 4 imod ridser, samtidig holder den din iPhone 4 elegant. Så hvis du ønsker sikkerhed til din iPhone 4 er enten hærdet glas eller beskyttelsesfilm vejen frem. samt dit billigste alternativ sammenlignet med at betale for en hel ny skærm.

 • iPhone 4 Høretelefoner

  Leder du efter et headset eller et par høretelefoner til iPhone 4, så kig her. 
  Vi har stor udvalg af headset og høretelefoner til billige penge. Vi har massere af forskellige mærker i mange forskellige kvaliteter og farver.
  Vores iphone høretelefoner og headset garanterer god lyd til lave priser.
  Så hvis du står og savner sød musik i dine ører nemt fra din iPhone 4. Så køb en af vores mange høretelefoner eller headset billigt. Husk vi har Fri Fragt på alt!

 • iPhone 4 Højtalere

  Savner du god høj musik med en fremragende bass lige ved hånden. Så kig her.
  Vi har mange forskellige former for tradløse bluetooth speaker / højtaler både til hjemmet eller ude. Hav en feststemmning i lommen med dig hvor end du går. Helt trådløst, fri fra ledninger, som sætter begrænsinger. Alt fungerer over Bluetooth trådløst, hvilket gør det nemt for dig.
  Alt du har brug for er din højtaler / speaker og din iPhone 4, så er du klar.
  Vi sikrer dig en god lyd til en billig pris, alt sammen med fri fragt. 
  Vores speaker er sikker på ikke at skuffe dig eller din iPhone 4, trådløst og billigt kun på Coverbutik.dk.

 • iPhone 4 USB Kabel

  Brug for at tilslutte din iPhone 4 til din computer, importere billeder eller bare sikkerhedskopi hvis dine data går tabt? Så kig her.
  Her finder du alle former for kabler til din iPhone 4, som giver dig en kvalitetfyldt oplevelse.
  USB kabler er vejen frem til at forbinde din iPhone 4 og din Computer, du kan gøre alt fra overføre billeder og oprette en sikkerhedskopi af din iPhone 4, i nødstilfælde.
  Så hvis du står og mangler en måde at transportere data frem og tilbage mellem din iPhone 4 og computer over et USB kabel / datakabel med fri fragt, så er Coverbutik.dk lige noget for dig.
  Vi har billige kabler i diverse længder, alt fra 1m USB kabler til 3m USB kabler / ledninger billigt til iPhone 4

 • iPhone 4 Oplader

  iPhone 4 oplader er nødvendig for at din iPhone 4 kan være brugbar. Mangler du en billig oplader til din iPhone 4, så kig her.
  Vi har mange forskellige iPhone 4 oplader til billige priser. Vores lader kommer i forkellige typer, med LED og uden hvis du bare vil holde det simpelt og i mange forskellige farver. Mangler din iPhone 4 strøm, så er du kommet til den rette side. Coverbutik.dk er den rette side til dig der ønsker en billige lader / oplader til at få strøm på din iPhone 4 fra Apple.

 • iPhone 4 Powerbank

  Til dig, som tit er på farten og er storforbruger af din iPhone 4, men ikke har tiden til at oplade din iPhone 4 hele tiden, er en powerbank løsningen til dig. Coverbutik.dk giver dig ikke bare fri fragt og en billig pris, men samtidig også mærkevarer af kvalitets powerbank, som f.eks Doca til dem som har brug for et nødbatteri hvor du oplader din iPhone 4 på. Denne ekstra bank kaldet Powerbank fungerer sådan at man oplader den og så holder den på batteriet til når du har brug for nødbatteri eller bare en ekstra bank til strøm til din iPhone 4.
  Så hvis du leder efter en billig powerbank af f.eks Doca, som er et verdenskendt førende powerbank firma til billige penge, så er Coverbutik.dk lige til dig, samt vi giver dig FRI FRAGT. Kun her på Coverbutik.dk.

 • iPhone 4 Biltilbehør

  Er du en storforbruger af både iPhone 4 og af din bil, så hvorfor ikke kombinere de to ting?
  Vil du have et smart styrestystem til din bil, hvilket kan give dig en GPS, som er handy at bruge og som ligger et fast sted, hvor du har overblik? Så kan du sætte din iPhone 4 på en stand og gøre lige netop dette. Du for samtidig mulighed for at kunne snakke i telefon uden at skulle tænke på at fiske din iPhone 4 op af lommen og samtidig køre bil. Du får også mulighed for at kunne oplade din iPhone 4 på farten. Du kan bare sætte din iPhone 4 på holderen og så lader. 
  Hos Coverbutik.dk får du billigt udstyr til din iPhone 4 og kvalitet fra kendte mærker som Hoco, Rock, Puro, Griffin og flere,alt sammen til en billig pris og fri fragt. Kun på Coverbutik.dk.

 • iPhone 4 Løbearmbånd

  Er du typen der elsker at motionere? Elsker at løbe eller elsker at dyrke Fitness? Eller bare godt kan lide at have din iPhone 4 på dig konstant? Så er vores iPhone 4 løbearmbånd lige til dig, vi giver dig det nødvendige udstyr til at have en fornøjelig træning med din mobil tæt på dig, til en billig pris. Coverbutik.dk giver dig det bedste kvalitets løbearmbånd samt billige træningsudstyr, som ruster dig til en god træning med din iPhone 4 handy, inklusiv fri fragt. 

 • iPhone 4 Touch Pen

  Træt af at bruge din finger hver gang du skal sende en kreativ snap eller hvergang du føler dig i et opfindsomt humør?  Men en touch pen også kaldet en stylus pen, for du mere præcision og nøjagtighed til billige penge. Dette værktøj forbedrer din oplevelse når du skriver noter eller for dine kreative handlinger. Din iPhone 4 har aldrig været så nøjagtig, som den er med en touch pen eller stylus. Vi garanter at dine skitser bliver bedre end nogensinde før, med Coverbutik.dk nye billige fri Fragt fantastiske touch pen / Stylus 

 • iPhone 4 Værktøj

  Er der en handyman gemt i dig? Om du bare er facineret af din iPhone 4 eller om du vil reparere den, så giver vi dig værktøjerne til at operere på din iPhone 4 til en billig pris. Med vores værktøj kan du fixe din iPhone når du vil. Vi giver dig alle værktøjerne og lader den kreative del til dig, så du kan opdage en ny side af din iPhone 4. Billigt, nemt og uden at betale fragt, kan du åbne din telefon og gå på opdagelse, kun med hjælp fra Coverbutik.dk