iPad Tilbehør

Nok er iPad fra Apple ret så funktionel og kan tages med overalt og blandt andet glæde dig med flere timers fornøjelse og spare dig for en masse kedsomhed. Men det bliver ihvertfald ikke uden det rette tilbehør til din iPad. Uanset om din iPad er en iPad 2/3 eller iPad 4, iPad Pro, iPad Air eller iPad Air 2 og ikke for at glemme den mindste, en ...

Nok er iPad fra Apple ret så funktionel og kan tages med overalt og blandt andet glæde dig med flere timers fornøjelse og spare dig for en masse kedsomhed. Men det bliver ihvertfald ikke uden det rette tilbehør til din iPad. Uanset om din iPad er en iPad 2/3 eller iPad 4, iPad Pro, iPad Air eller iPad Air 2 og ikke for at glemme den mindste, en iPad mini 2/3 eller iPad mini 4. Så er det rette tilbehør / udstyr påkrævet. Har du din iPad med dig overalt så kommer du ikke udenom beskyttelse til din iPad, som fås i mange udgaver. Beskyttelse kan opnås i forskellige designs, farver, materiale. Eksempelvis et cover / taske til iPad 2/3 eller 4 fås blandt andet i læder, PU læder og TPU, mulighederne er der, nu skal du bare vælge hvad der passer dig og din iPad bedst. Eller hvad med et vores mest solgte covers i PU læder til blandt andet iPad air eller iPad Air2, et 360 grader cover, som giver dig flere vinkler når du benytter din íPad og dermed har du et yderst brugervenlig samt funktionel cover / taske til din iPad i PU læder. Et cover / etui til din iPad fra Apple giver dig solid beskyttelse, men hvorfor stoppe der. Opnå yderligere beskyttelse til din iPad eller iPad Pro med gennemsigtig skærmbeskyttelse enten som folie eller PanzerGlass, som er med til at holde fedtpletter samt ridser væk fra skærmen på din iPad Pro fra Apple. Original lightning kabler, tilbehør til bilen, opladere, høretelefoner, powerbank / backup batteri. Jamen, alt det tilbehør du lige står og mangler til din tablet fra Apple finder du samlet et sted, coverbutik.dk. Mærker som USAMS, ROCK, KLD, PURO, GUESS og mange mange flere mærker er med til, at sætte sit præg på netop din iPad om det er en iPad Air 2 eller iPad Pro, så hjælp den med at skille sig ud fra mængden. 

Se f.eks. Læder taske til iPad Mini 4Dansk tastatur til iPad Air

Læs mere

iPad Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Mini Tilbehør

  Her finder du et bredt udvalg af unikke produkter til den originale og brugbare iPad mini. Om du har brug for de simple nødvendigheder som; Beskyttelsesfilm, oplader, cover og etui eller leder efter specifikke og handy produkter som; touch pens eller holdere til at montere i bilen, kan det findes i denne sektion. iPad minien er let at forbinde med andre enheder med vores adaptere og SD-kort læsere, mens musik kan nydes med både vores høretelefoner / headsets fra mærker som; SMS audio, og med trådløse højtalere. Tag din iPad med dig på rejse, samtidigt med at holde batteriet fuldt ladet, ved hjælp af vores nyttige powerbanks og mobile opladere. Udnyt hele iPad miniens potentiale, med vores høj kvalitetsprodukter til lave priser. Selvfølgelig altid med fri fragt

 • iPad Mini 2 Tilbehør

  Den forbedrede model af den populære iPad mini, nu kaldet iPad mini 2, er lettere tilgængelig end deres første model, og du kan nu gøre din brugeroplevelse endnu bedre med vores store udvalg af tilbehør til din iPad mini 2. Opgrader din iPad's evne til at spille musik og videoer med god og høj lydkvalitet med vores bærbare bluetooth højtalere, eller fyld dine ører og dit sind med god musik, ved hjælp af vores højkvalitets høretelefoner, inklusiv mærker som; Urbanista samt SMS Audio, som er grundlagt af den amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson. Find stillede covers / tasker til din iPad mini 2 og beskyt din skærm med beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm. For at optimere din iPad mini 2's levetid, har vi stillige lightning kabler og powerbanks der sikrer dig et godt og konstant strømniveau på din enhed. Hvis din iPad mini 2 har kompatibilitets-problemer, har vi også en række forskellige adaptere til din enhed. Altid til lave priser og altid med fri fragt.  

 • iPad Mini 3 Tilbehør

  Den stilfulde og komplette iPad mini 3, hjælper dig i hverdagen eller på arbejdet med de simple opgaver mm. Nu kan du ved hjælp af vores tilbehørs produkter udnytte hvad Apple har designet i fuld kraft. Alt hvad du har brug for kan du finde hos os, om det så er oplader eller powerbanks, eller til det kreative aspekt af dig, i form af produkter som touch pens eller værktøj. Du kan ved hjælp af vores store udvalg nu høre til musik både i bilen, på farten, eller hjemme i stuen. Valget er op til dig. Vi tilbyder kvalitetsvarer og anerkendte mærker som SMS audio, til lave priser med fri fragt. De mest basale produkter som covers, findes også i et udvalg af forskellige farver og design, som f. eks vores kvalitets læder cover lavet i ægte PU læder. Altid gode priser, altid fri fragt.

 • iPad Mini 4 Tilbehør

  Hjælp din iPad mini 4 på vej, med hjælp fra vores utallige tilbehørsprodukter til lave priser. Har din iPad kompatibilitets-problemer? Gør din oplevelse bedre ved hjælp af vores adaptere og lightning kabler. Vil du beskytte din iPad mod vind og vejr? I så fald har vi en bred vifte af unikke produkter, som iPad Mini 4 læder cover, forskellige etuier og tasker, samt beskyttelsesglas og beskyttelsesfilm til din iPad mini 4. Tag fuld udnytte af iPad mini 4's fantastiske evne til at underholde, ved hjælp af vores kvalitets høretelefoner, af f.eks, Urbanista, JVC eller SMS Audio som er grundlagt af den amerikanske rapper og skuespiller, Curtis Jackson. Eller tag festen med dig, ved at samle en af vores trådløse højtalere op. Hvis du er til den kreative side tilbyder vi også touch pen i samtlige farver og udstyr / værktøj til at reparere din iPad mini 4 i hjemmet uden besvær. Eller hold din iPad mini 4 opladet 24/7 ved hjælp af vores opladere og powerbanks. Alt sammen leveres selvfølgelig med fri fragt. 

 • iPad 2 Tilbehør

  Det verdensomspændende fænomen iPad 2, har efterhånden brug for tilbehør til at interagere med andre enheder og virke korrekt. Heldigvis behøver du ikke at bruge en formue på den nyeste model, i stedet kan samle et par forskellige essentielle produkter op, direkte fra vores hjemmeside. Helt fragtfrit. Adaptere er et must for enhver der vil have deres filer overført, eller fremlægge deres arbejde på de større skærme. For at holde din iPad 2 i fin stand, kan du tage et kig på vores brede udvalg af ikke alene covers i mange forskellige farver, men også, beskyttelsesfilm, tastatur, etuier, tasker og beskyttelsesglas. Touch pen og højtalere kan også hjælpe dig med at optimere din oplevelse med din iPad. Altid til lave priser og altid fragtfrit.

 • iPad 3 Tilbehør

  De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier og covers til iPad 3, samt touch pen der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Tag din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette højtalere, eller i form af vores kvalitets høretelefoner af anerkendte mærker så som Apple EarPods, Urbanista, samt SMS Audio, som er grundlagt af den populære amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson (50 cent). Husk dog at få din iPad 3 opladet ved hjælp af vores enkelte og pålidelige opladere, eller den smarte powerbank. Alle varer leveres med fri fragt.

 • iPad 4 Tilbehør

  De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier, covers og cases til iPad 4, samt touch pens der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Du kan også tage din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette højtalere, eller i form af vores kvalitets høretelefoner af anerkendte mærker så som Urbanista, samt SMS Audio, som er grundlagt af den populære amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson (50 cent). Husk dog at få din iPad 3 opladet ved hjælp af vores enkelte og pålidelige opladere, eller den smarte powerbank. Adaptere og lightning kabler er også tilgængelige, hvis du har brug for at overføre dine filer, billeder og videoer. Alle varer leveres med gratis fragt.

 • iPad Air Tilbehør

  Ikke alene har vi mange covers til den første iPad Air, men vi fører også varer som Panzer Tempered Glass, beskyttelsesfilm, høretelefoner, tasker, værktøj til reparation og forskellige etuier, alt sammen til gode priser. Samtidig kan du også finde hvad du har brug for inden for kategorier som original opladere, lightning kabler og forskellige adaptere. Kort sagt alt hvad der skal bruges til at få din lækre iPad Air til at synkronisere med alle dine andre enheder. For at du kan få mest ud af din iPad Air, har vi også tilføjet kvalitets produkter som inkluderer, bluetooth højtalere, høretelefoner af populære producenter som SMS Audio, og touch pen til de mere kreative aspekter af din enhed. Altid fragtfrit.

 • iPad Air 2 Tilbehør

  Den ultra lette og ultra tynde iPad Air 2, er et perfekt værktøj. Men at holde den kørende uden problemer og uden ridser og skrammer kan tit være svært. Derfor tilbyder vi en bred vifte af varer der kan hjælpe dig til at optimere din bruger oplevelse med din iPad. Lad f. eks din iPad op med en af vores enkle og effektive opladere, eller med en portabel og handy powerbank. Eller vær kreativ med dit barn, og skab billeder med hjælp fra vores touch pen, som fås i et udvalg af forskellige farver. Alle elsker musik, og alle elsker at høre det i god kvalitet, og vi har derfor sikret at vores udvalg af høretelefoner og bærbare, trådløse højtalere kan fungere i hverdagen. Beskyt hvad du bruger så tit med f. eks vores beskyttelsesfilm, cover, hærdet glas samt et antal tasker og etuier. Altid til lave og priser og altid fragtfrit.

 • iPad Pro 9.7 Tilbehør

  Du kan finde et hav af tilbehør til din iPad Pro 9.7, om end du leder efter et fedt cover at vise frem til vennerne eller bare er begyndt at være mere opmærksom på ridser og skrammer og hvilke andre katastrofale ting, som hvem ved hvad kan ske ved din iPad Pro 9.7 skærm, så har vi også Panzer Tempered Glass og beskyttelsesfilm her på siden. Udover det finder du en masse ledninger og opladere/adapterer, som du frit kan vælge imellem, til at matche din stil og din iPad Pro 9.7. Du får et hav af muligheder, om end du ønsker at lytte til musik i headset / høretelefoner eller gå hardcore mode, med en ordentlig speaker, hvis bass kan ryste flere planeter med, så kan du finde det her på siden. Du vil i denne sektion også falde over en del ekstra udstyr, som powerbanks, biltilbehør og værktøj til din iPad Pro 9.7. Du kan vælge frit på alle hylder, som alle er med de 2 regelmæssige faste principper her på siden. At kvaliteten er i top og priserne er i bund. Her på coverbutik.dk finder du fri fragt på alle varer på hele siden til dig, din iPad Pro 9.7 og alle andre enheder du ejer.

  Nu har vi også covers til iPad Pro 9.7

  Går du og mangler beskyttelse til din nye iPad Pro 9.7? så er du havnet det helt rigtige sted! Vi har alle mulige former for covers til netop iPad Pro 9.7. Vi har også endelig fået de mest populære læder covers på banen. De er lavet af meget høj kvalitet, og vi sælger dem til en meget lav pris her på siden. De læder covers vi køre med er de bedste på markedet for tiden. Gode og langtids holdbare. Læderet er ægte og dejligt at røre ved. Man også her ligge vigtige sedler eller andet inde i coveret. Det er igen smag og behag. Vi vælger her hos Coverbutik.dk at køre med helt gratis fragt på alle vores vare. Så hvorfor ikke slå til før det er forsent? Se alle iPad Pro 9.7 covers her

 • iPad Pro 12.9 Tilbehør

  Den helt nye iPad Pro 12.9 model, er den mest brugervenlige iPad indtil nu. Flere funktioner betyder også mere behov for god kvalitets tilbehør. Vi tilbyder touch pen til at hjælpe dig til at udtrykke dig, eller lade dit barn tegne billeder. Eller tag din musik med i baglommen ved hjælp af vores trådløse letvægts højtalere, eller med høretelefoner af anerkendte producenter som SMS Audio, grundlagt af den amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson. Du kan nu tage din iPad Pro med overalt og beskytte den mod vind og vejr, som følge af vores omfattende lager af covers, etuier, beskyttelsesglas, beskyttelsesfilm og forskellige tasker. Men hvad godt er en iPad uden strøm? Det har vi overvejet og har derfor gjort produkter som simple og pålidelige opladere og powerbanks til rådighed, til dig der er på farten, eller bare er træt af lavt batteri. Hvis du vil dele dit barns tegning, eller uploade musik til din PC, kan du nu gøre det enkelt og uden forbindelses problemer, ved hjælp af vores stilfulde lightning kabler og adaptere. Og selvfølgelig er dine køb med fri fragt.

 • iPad (2017) Tilbehør

  Den nye iPad 2017 er døbt som den mest overkommelige iPad nogensinde lanceret af Apple. Apples nye iPad 9,7” leverer hurtigere ydeevne og en lysere skærm end den model, den erstatter, til en pris, der er omkring halvt så meget som iPad Pro. Tæt integration mellem hardware, software og App Store gør den nem at bruge. Når en person køber en ny gadget, i dette tilfælde en iPad, så er deres første instinkt at søge efter tilbehør til netop sin nye gadget, fra hovedtelefoner til opladere til kabler og meget meget mere. Efter at have købt sin iPad (2017), så skal man begynde at tænke på formålet med sit køb, da tilbehøret kan afhænge af brugen. Man kan google sig frem til hvad der findes af tilbehør, hvilke priser og hvem der forhandler Apple tilbehør. Er du igang med at læse dette, så er du kommet til det rigtige sted. Hvis man kan lave en rækkefølge over, hvilket tilbehør der først skal købes, så kunne den se således ud: Cover, skærmbeskyttelse, kabel / oplader, høretelefoner, powerbank, trådløst tastatur osv. Den første vigtigste ting er bagsiden af iPad´en hvortil der kan købes cover, som kan fungere som standere. Ønsker man ikke at ens iPad (2017) ikke skal bære rundt på løs vægt er der mulighed for silikone covers, robuste cover, bogomslag. Med et cover til iPad (2017) er den beskyttet mod støv, ridser og andre sådanne skader. Med et cover til iPad skal beskyttelsesglas da kombineres. Panzer Tempered Glass til iPad beskytter skærmen mod ridser, spidse genstande og kan i flere tilfælde spare dig for en flækket skærm. Beskyttelsesformer er der flere af, men din iPad 9,7” skal også have strøm enten fra en fast strømkilde og hvis dette ikke er muligt, så skal du have fingrene i en powerbank til iPad (2017). Power bank til din enhed er i disse dage obligatorisk at eje uanset hvilken form for tablet eller smartphone du har. Du ved nemlig aldrig, hvornår du løber tør for batteri og med en powerbank i nærheden ville du hurtigt kunne lade din iPad 2017 op. Powerbanks kapacitet spænder fra 2000mAh til 20,000mAh. For iPad 2017, foreslår vi at du købe en powerbank i intervallet 10.000 til 20.000 for at sikre, at den kan oplades mere end to gange fra 0-100%. iPad (2017) er både egnet til hjemmet samt arbejdsmæssigt. Uanset hvilket brug, så er et trådløst tastatur et tilbehør man burde eje til sin iPad. De trådløse tastaturer gør det nemt for brugeren at skrive lange essays og opgaver på farten. Da vi er klar over, at brugerne ikke kan skrive let på skærmtasterne. Det er grunden til, at vi anbefalder vores kunder til at købe de trådløse tastaturer til deres iPad 2017 og dermed gøre fuldt brug af hardware og software. En lille ting som man kan have ved siden af sit bluetooth tastatur er en lille og smart Apple pen til iPad 9.7". De touch-penne eller stylus penne, andre end Apples, gør det nemt at tegne og kommunikere med din iPad 2017 på en lidt nemmere måde.

 • iPad Pro 10.5" Tilbehør

  Med introduktionen af den nye iPad Pro 10.5 fra Apple har de forskellige tilbehørs producenter rettet deres opmærksomhed mod den og fremlagt flere former for tilbehør til denne model, som ikke går på kompromis med kvalitet og vi levere dernæst varen til den bedste pris. Fra kvalitets læder cover til skærmbeskyttelse og alt tilbehør til iPad Pro 10.5 derimellem er sat op på hylderne. Da iPad Pro 10.5" er let og stor i størrelse, skal du sørge for, at den ikke bliver beskadiget eller ridset. Sæt den i et cover eller etui og den vil sørger for, at din enhed forbliver ny og væk fra enhver skade. Dækslet vil tilføje et beskyttelseslag til din iPad Pro 10.5. De fleste iPad Pro 10.5" covers beskytter både din tablet og giver dig mulighed for at stille den i en mere behagelig stilling, ved enten arbejde eller når du streamer på den. Mange er lavet af læder eller imiteret læder til et professionelt udseende. Bluetooth-kompatible trådløse højttalere er også tilgængelige på markedet for din iPad Pro 10.5. De er lavet til de mennesker, der kan lide at tage deres musik med dem. Vil man ikke ud og brugere flere hundrede kroner, så har andre producenter end Apple lanceret billigere og meget bedre alternativer til rådighed for iPad 10.5. Biloplader, bilstativer, bilholder er også tilgængelige til iPad Pro 10.5. Når du ejer en iPad, er en stylus et must køb tilbehør til iPad, da det giver præcision og giver dig mulighed for at trække let på din iPad Pro 10.5. Powerbanks til iPad Pro 10.5" er også et ret vigtigt tilbehør på listen. Nødbatteri er det vigtigste tilbehør til de mennesker, der rejser, så du altid kan holde din iPad opladt. Power bank giver dig mulighed for at oplade din iPad undervejs og holde den opladet hele tiden. Lightning kabler, høretelefoner, hørebøffer, skærmbeskyttelse, hærdet glas og meget mere tilbehør til dig, der ønsker det perfekte tilbehør til din enhed.

 • iPad Pro 12.9" (2. generation) Tilbehør

  Smartphones og tablets er blevet en af ​​de mest afgørende køb af personlige teknologier i 2017 og garanteret også fremad. Er du en af dem, som har investeret i iPad Pro 12.9" (2017) og ikke helt har overskuet det store udvalg af tilbehør til netop denne model. Så skal vi nok guide dig igennem det, bare rolig. Bluetooth headset, Apple eapord, Appel lightning kabler og meget tilbehør er til at finde blandt de forskellige kategorier. I iPad Pro 12.9" (2017) tilbehør har du mulighed for at vælge mellem mærker som Jabra, Apple, JVC, Sony, Puro, Panzer Tempered Glass, Trend powerstone og mange flere er til at finde blandt de forskellige produkter. 

  Coverbutik er den perfekte one-stop shop til iPad Pro 12.9" (2. generation) tilbehør, covers til iPad Pro 12.9" (2017), opladere, powerbank, bluetooth højtalere, høretelefoner, holdere til iPad Pro 12.9" (2017) og læder cover til iPad Pro 12.9" (2017) er kun et lille udpluk af hvad du kan finde her på siden. Uanset om du leder efter cover til at holde din iPad Pro 12.9" beskyttet mod skader eller ridser eller du er på udkig efter den bedste form for skærmbeskyttelse til iPad Pro 12.9" model A1670 og A1671. Så er CoverButik.dk lige noget for dig og for at det ikke skal være løgn, så har vi faktisk fri fragt på alt. Enhver form for omslag eller Hærdet glas til iPad Pro 12.9" (2017). Vi har en enorm samling af trådløse hovedtelefoner og højttalere at vælge imellem også. Vi er opmærksomme på, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige tilbehør til din nye iPad Pro 12.9" (2. generation). Derfor tilbyder vi det brede udvalg af tilbehør til iPad Pro 12.9" (2017) til billige priser og endda med fri fragt.  

 • Tilbehør til iPad 9.7" (2018)

  Om du mangler et læder cover til iPad 2018, lightning kabel, Panzer Tempered Glass til iPad 2018 eller andet tilbehør til din Apple enhed, så har vi et hav af muligheder til dig samlet et sted. Med et cover til din enhed så beskytter du ikke kun din enhed mod ridser, mindre stød/slag men du giver også din enhed et nyt og lidt anderledes look og ikke for at nævne alle de forskellige farver som et iPad 2018 cover kan købes i. iPad cover er nok det mest solgte tilbehør, men glem ikke de andre ting du skal bruge til din enhed. Såsom powerbank, Apple høretelefoner eller almindelige høretelefoner til iPad, skærmbeskyttelse, højtaler med AUX kabel eller bluetooth højtaler, biltilbehør så køretuen blive lang sjovere og nemmere især på de lange køreture.

  Med det rette tilbehør vil du også kunne drage mere nytte af din iPad 2018 6. generation og brugen af denne vil også blive mere behaglig, især med et roterende 360 grader cover. Så hvorfor vente med at få indkøbt dit tilbehør. Køb nu og få leveret fragtfrit til en valgfri pakkeshop, indenfor 1-2 hverdage.        

iPad Tilbehør

Information

Tags