iPad Pro Cover, Etui Og Taske

iPad Pro cover er et tilbehør, som efterhånden er en nødvendighed og kræver ikke det store at montere fast omkring din iPad Pro 12.9. Et cover giver dig tryghed når du benytter din Apple enhed. Med et cover til iPad Pro beskytter du din iPad Pro mod mindre stød, slag samt ridser og vælger du et etui, der dækker din enhed komplet, så er skærmen o...

iPad Pro cover er et tilbehør, som efterhånden er en nødvendighed og kræver ikke det store at montere fast omkring din iPad Pro 12.9. Et cover giver dig tryghed når du benytter din Apple enhed. Med et cover til iPad Pro beskytter du din iPad Pro mod mindre stød, slag samt ridser og vælger du et etui, der dækker din enhed komplet, så er skærmen også dækket godt til. Med et etui til iPad Pro blokere du ikke for de nødvendige justeringsknapper, udgange eller kameraet alle disse egenskaber på din iPad Pro er fuldt funktionelle og kan bruges uforhindret med et etui på din iPad Pro. Et cover til iPad Pro findes i mange forskellige farver samt modeller, hvor blandt andet smart cover, roterende cover eller et bagcover kan nævens. Læder cover, PU læder, TPU cover, gummi cover osv. er det materiale, som benyttes når et cover eller etui fremstilles til netop din iPad Pro fra Apple. Hjemme brug, i skolen, på arbejdet eller hvor end du benytter din iPad Pro så er der et cover der dækker dit behov. Få mere nytte fra din iPad Pro med det perfekte cover som både giver dig beskyttelse og fungere som et stativ og dermed bedre vinkel når du benytter din iPad Pro. Etui eller taske i læder til iPad Pro findes i flere farver og dermed er muligheden for, at skabe det perfekte look lige et par klik væk.      

Læs mere

iPad Pro Cover, Etui Og Taske  8 produkter.

Viser 1 - 8 af 8 produkter
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Smart cover til iPad Pro 12.9"

Din iPad Pro 12.9 er en kæmpe stor enhed, som fyldes af masser af spas. Denne store og majestatiske enhed er ikke bare en legeplads hvor du kan spille løs og nyde øjeblikket med massevis af spil, du kan også få masser af underholdning i form af e-bøger eller endda tv og videoer på din iPad Pro 12.9. Din 12.9 tommer store skærm på din iPad er perfekt til morskab, men også en vinder når det kommer til en arbejdsplads. Din kæmpe store iPad Pro 12.9 er perfekt til at skrive på og arbejde på. Derudover er den også så smart at den nemt kan komme under din arm og du kan tage den med dig hvor end du skal hen. Derfor er et smart cover helt perfekt til din iPad Pro 12.9. Du kan benytte dette smartcover til at både beskytte din iPad 12.9 og samtidig give den en del af din personlighed ved at vælge en fed farve der passer til dig.

Du kan nemt benytte dette smart cover til iPad Pro 12.9 og du vil kun få gavn af dette smarte cover. Du får på coverbutik.dk fri fragt på alle de varer du bestiller på hele siden. Det betyder at du bare shopper løs på hele siden og de skal ikke en eneste gang tænke på fragten, for den ordner vi, så du får den bedste kundeservice som kan tilbydes.