iPad Pro 12.9 Tilbehør

Den helt nye iPad Pro 12.9 model, er den mest brugervenlige iPad indtil nu. Flere funktioner betyder også mere behov for god kvalitets tilbehør. Vi tilbyder touch pen til at hjælpe dig til at udtrykke dig, eller lade dit barn tegne billeder. Eller tag din musik med i baglommen ved hjælp af vores trådløse letvægts højtalere, eller med høretelefon...

Den helt nye iPad Pro 12.9 model, er den mest brugervenlige iPad indtil nu. Flere funktioner betyder også mere behov for god kvalitets tilbehør. Vi tilbyder touch pen til at hjælpe dig til at udtrykke dig, eller lade dit barn tegne billeder. Eller tag din musik med i baglommen ved hjælp af vores trådløse letvægts højtalere, eller med høretelefoner af anerkendte producenter som SMS Audio, grundlagt af den amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson. Du kan nu tage din iPad Pro med overalt og beskytte den mod vind og vejr, som følge af vores omfattende lager af covers, etuier, beskyttelsesglas, beskyttelsesfilm og forskellige tasker. Men hvad godt er en iPad uden strøm? Det har vi overvejet og har derfor gjort produkter som simple og pålidelige opladere og powerbanks til rådighed, til dig der er på farten, eller bare er træt af lavt batteri. Hvis du vil dele dit barns tegning, eller uploade musik til din PC, kan du nu gøre det enkelt og uden forbindelses problemer, ved hjælp af vores stilfulde lightning kabler og adaptere. Og selvfølgelig er dine køb med fri fragt.

Læs mere

iPad Pro 12.9 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Pro Cover, Etui Og Taske

  iPad Pro cover er et tilbehør, som efterhånden er en nødvendighed og kræver ikke det store at montere fast omkring din iPad Pro 12.9. Et cover giver dig tryghed når du benytter din Apple enhed. Med et cover til iPad Pro beskytter du din iPad Pro mod mindre stød, slag samt ridser og vælger du et etui, der dækker din enhed komplet, så er skærmen også dækket godt til. Med et etui til iPad Pro blokere du ikke for de nødvendige justeringsknapper, udgange eller kameraet alle disse egenskaber på din iPad Pro er fuldt funktionelle og kan bruges uforhindret med et etui på din iPad Pro. Et cover til iPad Pro findes i mange forskellige farver samt modeller, hvor blandt andet smart cover, roterende cover eller et bagcover kan nævens. Læder cover, PU læder, TPU cover, gummi cover osv. er det materiale, som benyttes når et cover eller etui fremstilles til netop din iPad Pro fra Apple. Hjemme brug, i skolen, på arbejdet eller hvor end du benytter din iPad Pro så er der et cover der dækker dit behov. Få mere nytte fra din iPad Pro med det perfekte cover som både giver dig beskyttelse og fungere som et stativ og dermed bedre vinkel når du benytter din iPad Pro. Etui eller taske i læder til iPad Pro findes i flere farver og dermed er muligheden for, at skabe det perfekte look lige et par klik væk.      

 • iPad Pro Beskyttelsesfilm

  Beskyttelsesfilm eller Panzer Tempered Glass til iPad Pro 12.9 er de to førende produkter, hvis du ønsker at beskytte skærmen mod fedtpletter, ridser samt andre ting som skærmen på din iPad Pro 12.9 udsættes for. Dog skal det nævnes, at der er forskel på folie og beskyttelsesglas, hensigten for begge er, at beskytte skærmen, men på hver deres måde. Beskyttelsesfilm kilstres på skærmen og ligger som en tynd gennemsigtig hinde på skærmen og giver dig forsat fuld følsomhed samt udsyn til skærmen, som hvis der ikke var monteret beskyttelsesfilm / folie på din iPad Pro. Hærdet glas eller original Panzer Tempered glass klistres også på skærmen og fylder ikke mere end 0,33mm og med dens hårdhed på 9H er hærdet glas til iPad Pro mere ridsfri end stål og kan faktisk forhindre skærmen på din iPad Pro i at flække, hvis skærmen på din iPad Pro skulle blive ramt af et minde slag eller en spids genstand. Følsomheden samt sigtbarheden på skærmen er forsat uændret og det ekstra glas på din iPad Pro bemærkes ikke og ligge som et tyndt lag og med forsat mulighed for at komme et cover omkring din iPad Pro. Nem og bobbelfri montering af hærdet glas til din iPad Pro.     

 • iPad Pro Høretelefoner

  Høretelefoner til iPad Pro 12.9 med den perfekte pasform og den perfekte lyd giver dig en oplevelse, som er alle pengene værd. Headset eller hørebøffere til iPad Pro 12.9 findes i mange forskellige modeller samt farver, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge netop det sæt, der passer dig og din iPad Pro bedst. Blandt de mange producenter af høretelefoner til iPad Pro kan der nævnes JVC, Urbanista, USAMS, Rock, Apple EarPods, Puro, Beats by dre og mange flere og i alle prisklasser så tilbehøret ikke bliver for dyrt eller for billigt. Da mennesker er forskellige så er der også brug for forskellige øretelefoner med forskellige propper, da pasformen i øret skal være perfekte, for netop at give dig den maksimale oplevelse med dit nye headset til iPad Pro. Høretelefoner til træning, derhjemme, på arbejdet eller hvor end du benytter dine høretelefoner så findes de helt rigtige høretelefoner til din iPad Pro her på siden. Vil du isolere lyden mere så er hørebøffere lige noget for dig og med JVC´s klapsammenlige hørebøffere kan du hurtigt pakke dem væk.       

 • iPad Pro Højtalere

  iPad Pro Højtalere findes i flere udgaver, såvel som små og store, vandtætte og trådløse. Hver højtalere kendetegner sig med deres unikke og lækkert design og selvfølgelig kvalitets lyd, som bare spiller som den skal. Det unikke design passer godt ind i indretningen derhjemme, så dette er ikke en højtaler du skal skjule langt væk. iPad Pro trådløse / bluetooth højtaler kan du forbinde med din trådløse enhed uanset om den er fra iPhone eller Samsung, når som helst og hvor som helst med op til 10 meters rækkevide. Højtaler i et eksklusivt design med indbygget subwoofer, som både giver mere bass til lyden og også en væsentlig renere lyd. Ringer din smartphone mens denne trådløse højtaler afspilles så kan du roligt tale, da der er håndfri telefon funktion i højtaleren / indbygget mikrofon. Højtaleren fungere også uden trådløs / bluetooth funktion med dens AUX indgang.

 • iPad Pro Lightning Kabel

  Original Lightning kabel fra Apple, USAMS, ROCK, PURO og mange andre producenter giver dig den bedste opladning af din iPad Pro 12.9 uden, at du skal bekymre dig om batteriet på din iPad Pro tager skade af opladningen. Lightnig kabel overtrukket med gummi, nylon eller plastik giver dig mulighed for, at vælge materiale, design samt farve der passer netop din iPad Pro. Lightning kabel fra Apple giver dig en "orginal" opladning eller med et lightning kabel til iPad Pro der er pakket ind i nylon får du bedre holdbarhed. Lightning kabel til iPad Pro i flere længder giver dig bedre mulighed for opladning af din iPad Pro mens du benytter dig af din Apple enhed.   

 • iPad Pro Oplader

  Billig oplader eller adapter til iPad Pro 12.9 giver dig mulighed for at have nogle ekstra liggende og dermed minimere du risikoen for at mangle strøm på din iPad Pro og det samme gælder med billig lightning kabel dem kan man også sagtens investere i. Er i flere der skal have opladt deres enhed så er en oplader med flere USB udgange til iPad Pro lige noget for dig. Eller en Travel adapter til iPad Pro, der er pakket ind i gummi for bedre beskyttelse af denne. Original Apple oplader eller adapter til din iPad Pro 12.9 giver dig en sikker opladning af din enhed, hvilket de andre oplader selvfølgelig også giver dig. Få din næste oplader, adapter eller andet tilbehør til din iPad Pro leveret fragtfrit med CoverButik.dk    

 • iPad Pro Powerbank

  Powerbank til iPad Pro 12.9 er nok et af det mest solgte tilbehør til tablets og smartphones. Med en Powerbank til iPad Pro har du ekstra strøm til din enhed uanset hvor du befinder dig. Genopladeligt batteri til iPad Pro giver dig strøm når batteriet på din iPad Pro ikke kan mere, man skal dog lige huske at oplade nødbatteriet. Powerbank til iPad Pro er et yderst brugbart supplement på rejsen eller hvis du befinder dig et sted, hvor der ikke lige er mulighed for at få din iPad Pro opladt. Flere modeller med forskellig kapacitet giver dig mulighed for, at vælge netop den powerbank der dækker dit behov, da de forskellige Aplikations på din iPad Pro bruger forskellige strøm mængder eller hvis du streamer eller spiller spil på din iPad Pro, så er det meget rart, at have et nødbatteri der kan noget. Ekstern batteri til din iPad Pro kobles til et USB kabel og så er du igang med at få strøm til din iPad Pro. 

 • iPad Pro Biltilbehør

  Skal du på en længere køretur så er biltilbehør lige noget for dig der tager din iPad Pro 12.9 med overalt. Opladere med flere udgange så både du og dine passagere kan få opladt deres enheder eller hvis du bruger din iPad Pro til at navigere rundt. Lightning kabel i flere længder så din iPad Pro ikke begrænses. Med det rette biltilbehør til din iPad Pro kan du få mere nytte af din Apple enhed.    

 • iPad Pro Touch Pen

  Touch Pen i flere farve, længder, design giver dig den unikke mulighed for at kombinere det bedste med det bedste. Touch pen til børn, touch pen til det mere proff. brug eller det almene brug så findes der en touch pen til alle. Med en touch pen til iPad Pro 12.9 undgår du ridser samt fedtpletter på din Apple enhed samtidig med, at det bliver nemmere samt hurtigere at kunne navigere mellem menuerne på din iPad Pro. Find den touch pen til din iPad Pro, der passer dig bedst da alle hænder ikke ens.       

 • iPad Pro Værktøj

  Er der gemt en lille gør det selv mand eller kvinde i dig, så skal du da helt klart kaste dig ud med, at fikse din iPad Pro selv. Med det rette værktøj til iPad Pro 12.9 kan du hurtigt komme igang med at fikse problemet, uanset om det er skærmen, batteriet eller andet så er det rigtige værktøj til iPad Pro essentielt. Nå langt med det rette værktøj til iPad Pro og fuldføre opgaven. Alt det du skal bruge af værktøj til din iPad Pro samlet i en lille pose til billige penge.