iPad Pro 12.9" (2. generation) Tilbehør

Smartphones og tablets er blevet en af ​​de mest afgørende køb af personlige teknologier i 2017 og garanteret også fremad. Er du en af dem, som har investeret i iPad Pro 12.9" (2017) og ikke helt har overskuet det store udvalg af tilbehør til netop denne model. Så skal vi nok guide dig igennem det, bare rolig. Bluetooth headset, Apple eapord, Ap...

Smartphones og tablets er blevet en af ​​de mest afgørende køb af personlige teknologier i 2017 og garanteret også fremad. Er du en af dem, som har investeret i iPad Pro 12.9" (2017) og ikke helt har overskuet det store udvalg af tilbehør til netop denne model. Så skal vi nok guide dig igennem det, bare rolig. Bluetooth headset, Apple eapord, Appel lightning kabler og meget tilbehør er til at finde blandt de forskellige kategorier. I iPad Pro 12.9" (2017) tilbehør har du mulighed for at vælge mellem mærker som Jabra, Apple, JVC, Sony, Puro, Panzer Tempered Glass, Trend powerstone og mange flere er til at finde blandt de forskellige produkter. 

Coverbutik er den perfekte one-stop shop til iPad Pro 12.9" (2. generation) tilbehør, covers til iPad Pro 12.9" (2017), opladere, powerbank, bluetooth højtalere, høretelefoner, holdere til iPad Pro 12.9" (2017) og læder cover til iPad Pro 12.9" (2017) er kun et lille udpluk af hvad du kan finde her på siden. Uanset om du leder efter cover til at holde din iPad Pro 12.9" beskyttet mod skader eller ridser eller du er på udkig efter den bedste form for skærmbeskyttelse til iPad Pro 12.9" model A1670 og A1671. Så er CoverButik.dk lige noget for dig og for at det ikke skal være løgn, så har vi faktisk fri fragt på alt. Enhver form for omslag eller Hærdet glas til iPad Pro 12.9" (2017). Vi har en enorm samling af trådløse hovedtelefoner og højttalere at vælge imellem også. Vi er opmærksomme på, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige tilbehør til din nye iPad Pro 12.9" (2. generation). Derfor tilbyder vi det brede udvalg af tilbehør til iPad Pro 12.9" (2017) til billige priser og endda med fri fragt.  

Læs mere

iPad Pro 12.9" (2. generation) Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Pro 12.9" (2. generation) Cover, Etui Og...

  Hold din iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation sikker og godt beskyttet ved at købe et læder cover til iPad Pro 12.9" (2017.) Cover til iPad Pro 12.9 holder ikke kun din iPad sikker fra ridser og skader, men det giver dig også mulighed for at skille sig ud af mængden. Efterhånden er der flere og flere der investere i et cover samt  hærdet glas til iPad Pro 12.9 da man har fundet ud af, at denne kombination er den bedste beskyttelseform der overhovdet findes på markedet.

  Med et etui til iPad Pro 12.9" (2017) kan du udover beskyttelse også opnå en form for status, der udstråler hvem du er, da alle etuier er anderledes og fortæller hver især sin historie. Der er mange typer af cover til iPad Pro 12.9” (2017) tilgængelige på vores webshop at vælge imellem. Uanset om du har brug for et silikone cover, et hårdt omslag, et bogomslag, et dæksel, 360 grader cover, roterende cover, et rustfrit dæksel og mange flere cover er der at vælge imellem. De hårde etuier til iPad Pro 12.9 (2. generation) model A1670 og A1671 er gode, hvis man eksempelvis har sin iPad med udendørs og den dermed udsættes for lidt mere end det normale. Så er der læder cover der udstråler klasse og stil, roterende cover der er mere funktionel hvis du skal arbejde eller streame på din iPad og ønsker en bedre vinkel. smart cover der jurtigt kan foldes sammen og blive til et stativ. Der er cover og etuier til alle formål til en pris, der er til at betale.  

 • Beskyttelsesfilm til iPad Pro 12.9" (2....

  Beskyt din iPad Pro 12.9" (2017) model A1670 og A1671 skærmbeskyttelse fra alle mulige skader og ridser ved at købe almindelig skærmebeskyttelse eller hærdet glas, som er ligesom et ekstra lag glas der klistres på den eksisterende skærm. Skærmbeskyttelse er meget nem at anvende og bruge. Almindelige beskyttelsesfilm til iPad Pro 12.9" (2017) beskytter din Apple enhed mod grimme ridser samt fedtpletter, hvis du nu skulle finde på at opbevare din iPad i en pose eller på et skrivebord, hvor børn er tilstede.

  Hærdet glas til iPad Pro 12.9" (2017) er tilgængæld den bedste beskyttelsesform mod kraftige ridser samt slag. Det er lettere og billigere at udskifte skærmbeskyttelse end at skifte skærmen, når den bliver beskadiget. Panzer Tempered Glass til iPad Pro 12.9" (2017) er lavet af glas, der beskytter skærmen mod at splitte i to dele. Hvis enheden falder på jorden med skærmen først så vil det ekstra lag glas tage stødet og dermed kan du undå en flækket skærm. Panzer Tempered Glass / beskyttelses glas til iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation er et af de mest købte beskyttelsesudstyr til iPad Pro 12.9". Så tag en klog beslutning og køb det nu. 

 • iPad Pro 12.9" (2. generation) Lightning Kabel

  Du kan aldrig gå galt med at have mere end en lightning kabel til iPad Pro 12.9" (2017) liggende i skuffen. Kablerne benyttes næsten overalt, uanset om du er på farten eller derhjemme. Man kan vel sige at et lightning kabel er en livskilde til din iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation. Uden den kan du ikke oplade eller synkronisere din iPad med din eller en anden computerenhed. Lightning kabel til iPad Pro 12.9" (2017) findes fra flere producenter, som har benyttet sig af en MFI chip, hvilket gøre at du kan oplade din Apple enhed gang på gang.

  Original lightning kabel til iPad pro 12.9" (2017) er 100% geuniune og fra selve Apple. Lightning kabel fås i forskellige mærker, lavet af forskellige materiale. Hver producent bruger deres eget materiale for at sikre, at de er unikke fra andre mærker. Nogle producenter har brugt sådant materiale til, at gøre iPad pro 12,9 "(2017) lightning kabel, at de ikke går i stykker, uanset hvor meget tryk de går igennem. Lightning kabler til iPad Pro 12.9” fås i flere længder og giver dig dermed mere frihed. Da alle ikke lige har en stikontakt ved siden af sengen.

 • Oplader til iPad Pro 12.9" (2. generation)

  Leder du efter en ekstra oplader til din iPad Pro 12.9" (2017)? Så har vi lidt forskelligt du kan vælge imellem. Vi har de bedste opladere, der er tilgængelige på markedet til de bedste og laveste priser. Uanset om du har brug for en biloplader til iPad Pro 12.9 - 2017. Eller leder du efter en vægoplader, der skal bruges derhjemme, på kontoret eller anden steds hvor der er en stikkontakt. Webshop med alt det bedste til iPad Pro 12.9” (2017) samlet et sted og kan leveres til dig med fri fragt. Original Appel oplader til iPad Pro 12.9" (2017) enten som bulk eller i original æske, sælges til skarpe priser.  

  Der er to type opladere til rådighed på vores webshop, enkelt mund opladere og dobbelt mund opladere. Med en udgang har du kun mulighed for at oplade en enhed ad gangen, men med en opladere til iPad Pro 12.9” (2017) der har flere udgange, så går det lidt stærkere med flere enheder på gang. Begge opladere er nyttige og kan oplade din iPad Pro 12.9” (2017). Bil opladere er også tilgængelige, der har et ekstra kabel forbundet til opladning af tre enheder ad gangen. Laderne er et af de mest købte tilbehør hele tiden. En enhed kan ikke overleve uden opladeren. Skynd dig og køb en oplader til iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation.

 • Høretelefoner til iPad Pro 12.9" (2. generation)

  Nyd lydkvaliteten i høj kvalitet med stilfulde hørebøffer til iPad Pro 12.9" (2017) efter eget valg fra vores webshop. Vælg mellem en række hovedtelefoner fra førende mærker som Sony, JVC, Apple EarPods, Puro, HOCO, Beats og meget mere. Muligheden med forskellige typer, farver og design giver dig mulighed for at kombinere de perfekte høretelefoner til din iPad Pro 12.9”. Dog skal du lige gøre dig nogle overvejelser inden du vælger dine høretelfoner til din iPad. Når du leder efter headset eller høretelefoner er det vigtigt at overveje lydkvaliteten, komfortniveauet og de omgivende støjreducerende funktioner. Du kan finde iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation hovedtelefoner i en række attraktive farver som rød, blå, gul, grøn, sort, hvid og mere.

  Uanset om du er på udkig efter foldbare øretelefoner eller slidstærke sportshovedtelefoner online, er vores webshop lige hvor du skal være. Blandt alle de mange farver samt design, så er der også mulighed for at vælge trådløse høretelefoner til iPad Pro 12.9 2017 eller de mere almindelige, som er med et AUX kabel. Som Standard vil alle Appe brugere investere i Originale Apple Earpods, men der er faktisk mange flere høretelefoner på lager, som er i stærk konkurrence til Apple´s EarPods 

 • Højtalere til iPad Pro 12.9" (2. generation)

  At vælge den rigtige højtalere til din enhed, uanset hviken model, så er det ikke nemt, da man skal gøre sig nogle tanker inden købet. Uanset om du vil have en trådløs højtalere til iPad Pro 12.9" (2017) 2. generation eller en højtaler der er lille nok til at bære med dig uanset hvor du skal hen, så kan du nemt finde dem på vores webshop. Find de perfekte iPad Pro 12.9" (2017) højtalere, der passer til dine behov og dit budget. Vi har et stort udvalg af trådløse højtalere til iPad Pro 12.9" (2017). Om du har brug for bluetooth forbundne højtalere, eller du er fan af de konventionelle kablede højtalere, så er de til at finde her på siden. til rimelige priser. Kvaliteten af ​​alle højtalere er garanteret. Uanset om du leder efter et vejrbestandigt udendørs højtalersystem. Sørg for at gennemse og vælge den bedste højttaler, der passer til dine behov.

 • Powerbank til iPad Pro 12.9" (2. generation)

  At være socialt aktiv mens du er på farten eller bare være aktiv på sin tablet eller smartphone er blevet en del af hverdagen. Og for at man kan være aktiv med sin enhed i længere tid, så kræver det også at batteriet på din iPad Pro 12.9 (2017) også kan klare mere. Denne problemstilling har Apple dog forsøgt at løse, men er ikke desværre ikke kommet den til livs. Og derfor skal du benytte dig af en powerbank til iPad Pro 12.9” (2017) 2. generation, som kan levere en vis mængde øjeblikkelig strøm til dig, uanset hvor du befinder dig. Plus, hvis du er en hyppig rejsende, så er en Powerbank en nødvendighed for dig, da den sikrer dig, at du aldrig løber tør for batteri på din iPad eller iPhone, skulle du have en Samsung så vil den samme poweerbank også fungere perfekt. Powerbank enheden leveres i stærke varianter, specielt for at passe brugerens behov.

  Mobile Power Bank til iPad Pro 12.9” (2017) har høj kapacitet, faktisk helt op til 1000mAh eller 20000mAh eller til tider endnu mere. Disse enheder kommer i en lille og kompakt struktur, som ikke kun er attraktiv, men også nem at bære. Powerbank vil bringe din Apple tablet, uanset model, tilbage til livet øjeblikkeligt. Baseret på dine behov kan du tjekke powerbank fra forskellige betroede mærker som DOCA, Trend Powerstone, Puro og mange flere på vores webshop. Tag et hurtigt kig gennem produkterne og lav en smart køb i dag. 

 • Biltilbehør til iPad Pro 12.9" (2. generation)

  Brug af din iPad Pro 12,9" (2017) i bilen kan være ret så besværeligt, hvis man ikke er i besiddelse af det korrekte bil-tilbehør til iPad Pro 12,9" (2017). Man kan kæmpe med at bruge Apple maps på iPad pro 12.9" (2017) under kørslen. Man kan endda få problemer med opladningen hvis man ikke har en bil oplader i bilen. Manglende høretelefoner og Apple lightning kabel er kun noget af det tilbehør du burde have liggende i bilen. For at tackle alle disse problemer har vi introduceret en kategori specielt relateret til disse problemer, mærket iPad Pro 12.9" (2017) biltilbehør på webshop. I denne kategori finder du alt det nødvendige biltilbehør til iPad Pro 12.9" (2017,) som spænder fra bilholdere, Bluetooth-aktiverede enheder, bilopladere, trådløst høretelefoner og meget mere. Og det sidst nævnte, bluetooth høretelefoner til iPad Pro 12,9" (2017), er et krav at benytte mend du færdes i trafikken.   

  Bilholder til iPad Pro 12,9" (2017) 2. generation sikrer, at enheden er placeret på et sted og ikke falder, hvis din bil går over en bump eller lignende. Biloplader giver brugerne mulighed for at oplade deres iPad pro 12.9" (2017) undervejs og vores Apple lightning kabel til iPad Pro 12.9 på 2 meter giver passagerene også mulighed for opladning af deres enhed. Kvalitet er vores yderste prioritet til rimelige priser. 

 • iPad Pro 12.9" (2. generation) Touch Pen

  Touch Pen til iPad Pro 12.9" 2. generation er det nu noget man skal bruge penge på. Ja, hvis man da vil have en skærm fri for ridser samt andre fedtpletter, så burde du investere i en Touch Pen til din iPad og en Touch Pen koster faktisk ikke så meget, faktisk kan du få dem til under 99kr. INKL. fri fragt. Med en Touch Pen til iPad Pro 12.9" bliver det nemmere at navigere mellem menuerne og desuden bliver det også hurtigere og mere præcist, hvis du skal skrive eller tegne noget på din iPad Pro 12.9". Touch Pen findes til alle i alle aldre og derfor er der også flere design at vælge imellem. Et tilbehør til din iPad Pro 12.9 som ikke fylder mere end du lige kan have det i lommen. Har du monteret hærdet glas på din iPad Pro 12.9, så vil en Touch Pen forsat virke på din enhed. Og det fedeste med en Touch Pen er, at én Tocuh Pen virker på alle dine enheder med en berøringsskærm. 

 • iPad Pro 12.9" (2. generation) Værktøj

  Hvis du leder efter værktøjer til at reparere din iPad Pro 12.9" (2017) eller har du med din egenskab bragt en virksomhed til verden, så kan vi hjælpe dig med det rette værktøj til din iPad Pro 12.9. Vi har et stort udvalg af værktøj til iPad Pro 12,9" (2017). Selvom der på markedet er flere forskellige iPads og iPhones, så skal du kun bruge et sæt værktøj der kan klare opgaven. De små skruetrækkere til at åbne iPad´en med eller, hvis du leder efter værktøj til at tilslutte ledningerne på printkortet. Alle de nødvendige værktøjer til reparation af iPad Pro 12.9" (2017) er tilgængelige her på siden. iPad Pro 12.9" (2017) værktøj serien er meget nem at bruge og leveres også med en manual til at vise, hvordan hvert værktøj kan bruges. Værktøjssæt kan bruges af fagfolk såvel som begyndere til at reparere deres iPad Pro 12.9" (2017). Hos CoverButik tror vi på kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Og derfor vil du blive tilfreds med dit køb af dit reperationskit til iPad Pro 12.9" (2017.)