iPad Pro 10.5" Tilbehør

Med introduktionen af den nye iPad Pro 10.5 fra Apple har de forskellige tilbehørs producenter rettet deres opmærksomhed mod den og fremlagt flere former for tilbehør til denne model, som ikke går på kompromis med kvalitet og vi levere dernæst varen til den bedste pris. Fra kvalitets læder cover til skærmbeskyttelse og alt tilbehør til iPad Pro ...

Med introduktionen af den nye iPad Pro 10.5 fra Apple har de forskellige tilbehørs producenter rettet deres opmærksomhed mod den og fremlagt flere former for tilbehør til denne model, som ikke går på kompromis med kvalitet og vi levere dernæst varen til den bedste pris. Fra kvalitets læder cover til skærmbeskyttelse og alt tilbehør til iPad Pro 10.5 derimellem er sat op på hylderne. Da iPad Pro 10.5" er let og stor i størrelse, skal du sørge for, at den ikke bliver beskadiget eller ridset. Sæt den i et cover eller etui og den vil sørger for, at din enhed forbliver ny og væk fra enhver skade. Dækslet vil tilføje et beskyttelseslag til din iPad Pro 10.5. De fleste iPad Pro 10.5" covers beskytter både din tablet og giver dig mulighed for at stille den i en mere behagelig stilling, ved enten arbejde eller når du streamer på den. Mange er lavet af læder eller imiteret læder til et professionelt udseende. Bluetooth-kompatible trådløse højttalere er også tilgængelige på markedet for din iPad Pro 10.5. De er lavet til de mennesker, der kan lide at tage deres musik med dem. Vil man ikke ud og brugere flere hundrede kroner, så har andre producenter end Apple lanceret billigere og meget bedre alternativer til rådighed for iPad 10.5. Biloplader, bilstativer, bilholder er også tilgængelige til iPad Pro 10.5. Når du ejer en iPad, er en stylus et must køb tilbehør til iPad, da det giver præcision og giver dig mulighed for at trække let på din iPad Pro 10.5. Powerbanks til iPad Pro 10.5" er også et ret vigtigt tilbehør på listen. Nødbatteri er det vigtigste tilbehør til de mennesker, der rejser, så du altid kan holde din iPad opladt. Power bank giver dig mulighed for at oplade din iPad undervejs og holde den opladet hele tiden. Lightning kabler, høretelefoner, hørebøffer, skærmbeskyttelse, hærdet glas og meget mere tilbehør til dig, der ønsker det perfekte tilbehør til din enhed.

Læs mere

iPad Pro 10.5" Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Pro 10.5" Cover, Etui Og Taske

  Med den nye iPad Pro 10.5” har du behov for det helt rigtige tilbehør. Uanset om det er kabler, skærmbeskyttelse, cover, hørtelefoner eller noget helt andet. Inden købet af din iPad Pro 10.5” fra Apple har du garanteret gjort dig en del overvejelser inden samt efter købet af denne iPad Pro 10.5. Hvad er den bedste beskyttelse? hvad koster det? er der flere muligheder? Kvalitet? Cover til iPad Pro 10.5” er den ultimative beskyttelsesform og koster ikke alverdens. Et læder cover til iPad Pro 10.5” sikrer ikke blot din enhed mod skader og ridser, dit unikke cover gør dig også i stand til at skille sig ud af mængden og definere din personlighed. Omslag er den bedste måde at holde din enhed ny på. En anden grund til at investere i et cover til iPad 10.5 er, at du kan arbejde eller streame mere behageligt og effektivt på din iPad med det helt rigtige cover. Som eksempelvis kan være et 360 graders cover, smart cover eller et bare klassisk og stilrent læder cover. Der er forskellige former for omslag, der kan hjælpe dig med at beskytte din iPad mod grimme ridser samt skader. Nogle covers til iPad Pro 10.5” er lavet af fremragende kvalitetsmaterialer, andre er designet til at være mere komfortable. Der er et stort udvalg af billige covers til rådighed for alle derude, som er fremstillet til at beskytte din iPad Pro 10.5” mod enhver form for skader samt ridser. Der er mange covers og tasker at vælge imellem til din iPad Pro 10.5". Læder cover, smart cover, læder omslag, roterende taske mv. Så det er en rigtig god ide, at investere i et cover til din iPad Pro 10.5.

 • iPad Pro 10.5" Beskyttelsesfilm

  iPad Pro 10.5" er én af ​​de mest fantastiske iPad, der er ude på markedet. Apple har opgraderet og opdateret iPad Pro lineupet. Beskyttelse af sådan en kan dog være en udfordring, men her hjælper vi dig lidt på vej både med et cover til iPad Pro 10.5 og skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5. Panzer Tempered Glass kan være i form af hærdet glas som klistres nemt og hurtigt på skærmen og giver dig forsat fuldt synlighed samt følsomhed af skærmen. Ridser og skader vises på skærmen, når du holder din enhed ubeskyttet i et cover til iPad Pro eller, hvis du er typen som ikke ønsker at benytte et cover til din iPad. Ønsker du en mere simpel form for skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5, så kan du benytte beskyttelsesfilm, der ligger som en tynd hinde på skærmen.

  Skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5" er nem at anvende og fjerne. Du behøver ikke være ekspert til udføre denne opgave. Sid derhjemme i ro og mag og montere skærmbeskyttelse på din iPad. Rengøre skærmen med en fiberdug for at sikre, at der ikke er snavs eller støv på skærmen. Når skærmen er ren kan du enten benytte hærdet glas til din iPad Pro 10.5 eller beskyttelsesfilm. Benyt Panzer Tempered Glass og undgå en flækket skærm samt en dyr værksted regning.

 • iPad Pro 10.5" Lightning Kabel

  De fleste Apple-produkter der ryger ud til forbrugeren, bliver leveret med et Apple lightning kabel. Men med hverdagens slid, så vil du på et tidspunkt begynde at se ledningen falde fra hinanden, hvilket er en indikation på at man nok skal investere i et original lightning kabel. Står du i den situation og mangler et lightning kabel til din iPad Pro 10.5, så er du på rette spor. Der er et stort udvalg af kabler, der er kompatible med din iPad Pro 10.5. Original Apple lightning kabler, der er specielt fremstillet til iPad Pro 10.5 og andre Appel produkter, er tilgængelige på markedet sammen med andre mærker. Apple levere kabler i forskellige længder, så du kan få et 1 meter kabel eller et 2 meters og dermed gøre opladningen af din enhed nemmere. Syntes du at Apple´s kabler er for dyre? Så er der et overflod af alternativer, billige lightning kabler med MFI, korte lightning kabler, lange lightning kabler - dybest set for mange. Andre mærkevirksomheder gøre sig også i lightning kabler til iPad Pro 10.5. De kommer i forskellige længder såvel som er lavet af forskellige slags materiale i modsætning til Apple-kablet. Vi har set og oplevet en masse slid i Apple-kablerne. Men for at tackle dette slid i kablet har mange virksomheder brugt andre materialer til at gøre kablet mere pålideligt. De bruger forskellige materialer som fjedre på begge ender af ledningen for at give materialet lindring fra konstant belastning og forhindrer det ellers splittede kabel fra at briste. Nogle har også brugt slange tekstur for at sikre, at der ikke er slitage, andre virksomheder bruger strækbart materiale, så slid er mindst. Kablerne forvrænges, når de opbevares i en taske eller lomme under rejsen.

 • iPad Pro 10.5" Oplader

  Opladere er det afgørende tilbehør til den nye iPad Pro 10.5. Opladere spiller en stor rolle i at holde mobiltelefoner samt tablets i gang. Uden en oplader vil batteriet i din iPad Pro dø og enheden bliver ubrugelig. De fleste mennesker forventes at oplade deres iPad Pro en gang hver 24. time. Leder du efter et billig oplader til iPad Pro 10.5" er du landet på den rigtige side. Hos CoverButik.dk har vi forskellige slags opladere til iPad Pro 10.5. iPad Pro 10.5 bruger den standard 2a / 5v oplader. Apple-vægladere er tilgængelige til iPad Pro 10.5 med en enkelt mund, der opladere en enhed ad gangen. Men er du på udkig efter oplader, der kan oplade din iPad såvel som en anden enhed samtidig, så klare vi også denne opgave. Opladere, som giver dig mulighed for at oplade to enheder på samme tid. Er den perfekte løsning til dig der ønsker, at det skal gå stærkt med flere af din enheder. Bil opladere, væg opladere, bærbare opladere eller original Apple opladere er tilgængelige til iPad Pro 10.5 enten med en udgang eller flere.

 • iPad Pro 10.5" Høretelefoner

  iPad Pro 10.5 fra Apple leveres med en 3,5 mm lydstik, hvilket betyder, at den understøtter de konventionelle kablede hovedtelefoner fra Apple samt andre producenter, der er tilgængelige på markedet for andre tablet fra iPad serien. Efter at have købt en ny iPad Pro 10.5 kan brugere være på udkig efter et nyt par hovedtelefoner. Hovedtelefoner er et af de mest brugte og mest købte tilbehør sammen med opladere fra Apple og Apple lightning kabler. Der findes både kablede samt trådløse høretelefoner på markedet, der understøtter iPad Pro 10.5. Original Apple-hovedtelefoner er tilgængelige til iPad Pro 10.5, da den understøtter lydstikket. Der er andre virksomheder som JVC, Jabra, Sony og flere, som levere kvalitets hovedtelefoner / høretelefoner til iPad Pro 10.5.

  Ikke en fan af ledninger der hænger og leder du efter noget trådløst med Bluetooth-forbindelse? Så har vi dig dækket på den front. Flere forskellige trådløse hovedtelefoner til iPad Pro. Trådløse hovedtelefoner har en funktion, der hedder støjafbrydelse, som giver den ultimative lytteoplevelse til brugeren. De er tilgængelige på hvert marked i næsten alle mærker. Investering i et par gode hovedtelefoner er et klogt valg. Musik skal lyttes som den produceres.

 • iPad Pro 10.5" Højtalere

  At lytte til enhver form for lyd kan være svært, især når du sidder med flere og stemningen er høj og det eneste du har er en højtalere til iPad Pro 10.5" der ikke spiller højere end hvad du selv kan råbe. Under denne situation er kvalitets højtalere til iPad Pro 10.5" yderst nyttefuld. Kvalitets højtalere til iPad Pro 10.5" forstærker lyden, hvilket gør det lettere for hele gruppen at lytte og sætte pris på god musik. Der er masser af højtalere på markedet at vælge imellem. Uanset om du leder efter bærbare højtalere til iPad Pro 10.5" eller stationære højtalere til iPad Pro, er de tilgængelige i forskellige prisklasser. Bluetooth højtalere til iPad Pro 10.5" er til de musik entusiaster, der kan lide at bære deres musik overalt med dem. De trådløse højtalere leveres med genopladeligt batteri, der varer op til 7-8 timer med kontinuerlig brug. iPad Pro 10.5 trødløs højtaler er ofte lavet af vandtæt materiale, så enhver form for væskespredning beskadiger ikke højtalerne. Trådløse højtalere har dobbelt forbindelse, hvor forbrugeren har mulighed for aux-kabel forbindelse samt bluetooth forbindelse til iPad Pro 10.5".

 • iPad Pro 10.5" Powerbank

  Alle hader lavt batteri tegn, der popper op på deres iPad Pro 10.5" eller en anden enhed. Lavt batteri tegn gør at du faktisk vil skynde dig til den nærmeste stikkontakt og oplade din enhed. Men hvad nu hvis der ikke er strømforsyninger, der hvor du er? Eller måske er du på vej i bilen og har glemt din oplader eller Apple lightning kabel til din iPad Pro 10.5"? Løsningen på dette problem er Powerbank til din iPad Pro 10.5" eller anden iPad fra Apple. Strømforsyningen eller power bank hjælper med at holde din iPad Pro 10.5" opladet, mens du er på farten. Den indeholder en betydelig opladning, der oplader din iPad Pro 10.5" og holder den i live i længere tid. Powerbanks er den bedste rejsekammerat man kan bede om. Powerbank eller backup batteri kommer i mange forskellige former, størrelser og kapaciteter. Mange virksomheder har lavet powerbanks eksklusive til iPad Pro 10.5" med høj kapacitet og hurtig opladnings muligheder. Med en fuldt opladning på din powerbank an du oplade din iPad Pro 10.5" eller anden enhed flere gange, afhængig af hvilken kapacitets powerbank du er i besiddelse af.

 • iPad Pro 10.5" Biltilbehør

  iPads er kendt for deres bærbarhed. Brug og arbejd på din iPad Pro 10.5" på farten. Men hvad skal du gøre, når du er i din bil, kører til dit hus eller arbejde og har brug for hurtig kontrol af en e-mail eller noget andet? Biltilbehør til iPad Pro 10.5" er løsningen på dit problem. Masser af biltilbehør til din iPad Pro 10.5" at vælge imellem. Bilopladere, bilholdere, iPad beslag er et af de få tilbehør, der er tilgængelige på markedet for iPad Pro. Biloplader er tilgængelige for at holde din enhed opladet, mens du kører din bil. Nogle har to udgange, hvorigennem brugerne kan oplade to enheder ad gangen. Mens de konventionelle bilopladere kun kan oplade en enhed ad gangen. Bilholder til iPad Pro 10.5" kommer også i forskellige størrelser og former. Nogle er knyttet til bilens instrumentbræt, mens andre kan fastgøres til ventilens vifter. Nogle har skummende sider til at beskytte siderne på din iPad Pro 10.5". Apple Lightning kabler til 10.5", trådløse høretelefoner eller EarPods fra Apple til 10.5". Biltilbehør er der meget, du skal bare vælge det du står og mangler. 

 • iPad Pro 10.5" Touch Pen

  Touch pen til iPad Pro 10.5" er en af de små nødvendigheder man burde eje. Før Vi anbefaler hvorfor en touch pen er et produkt man må eje, så skal du vide, hvad en berøringspen eller stylus pen er. Kort fortalt er touch pen til iPad Pro 10.5 et skriveværktøj, der virker ved tryk snarere end med blæk. En berøringspen til en tablet ser normalt ud som en pen (dermed navnet), og kan bruges til at vælge indstillinger, skrive eller tegne på en berøringsskærm. Man kan vel godt undre sig over, hvorfor det egentlig er nødvendigt at investere i en stylus pen, når man kan benytte sin finger til en touchskærm? Der er mange grunde til at købe en touch pen til din iPad Pro 10.5. Tabletter som iPad Pro er lavet til bærbarhed, deres største fordel er, at de er bærbare og kan flyttes fra sted til sted. Menneskelige fingre er naturligt olieagtige, selv når de er helt rene, og hænderne bliver beskidte i løbet af det daglige, hvoraf der kan være snavs på fingrene og det er netop denne snavs type, som man bevæger over skærmen ergo kan der forekomme ridser på skærmen. At skrive med hånden eller bruge fingrene til at tage noter er vanskelig, men ved hjælp af berøringspen kan brugerne nemt skrive eller tage notater på iPad Pro. Selvfølgelig er der altid papir, men at tage noter på en computer-tablet gør det lettere at gemme, redigere eller e-maile noterne senere. Nogle mennesker kan lide at bære deres negle lange og skarpe, hvilket er fint, men lange negle kan nogle gange ridse tabletskærme, hvis brugeren ikke er forsigtig. Gummipipen på en stylus pen iPad Pro 10.5 vil ikke ridse skærmen.

 • iPad Pro 10.5" Værktøj

  Værktøj til iPad Pro 10.5" kommer i en lille praktisk æske, hvor det vigtigste værktøj er samlet til din iPad, hvor blandt andet Small Phillips skruetrækker bruges til at åbne små skruer med. iPad Adhesive Strip og en Spudger er også tilgængelige, hvis du leder efter sådanne værktøjer. IOpener er en isoleret, varmebærende taske, der kan opvarmes i en mikrobølgeovn og bruges til at overføre varme til klæbemidlet langs kanten af en iPad eller lignende enhed. Alt i alt er der mange type værktøjer at vælge imellem, når det kommer til at reparere din iPad Pro 10.5 selv, enten derhjemme eller på dit værksted. Alt du behøver er at følge instruktionerne på en smartphone / tablet-reparationswebsted, inden du går igang med gør det selv projektet.