iPad Pro 10.5" Beskyttelsesfilm

iPad Pro 10.5" er én af ​​de mest fantastiske iPad, der er ude på markedet. Apple har opgraderet og opdateret iPad Pro lineupet. Beskyttelse af sådan en kan dog være en udfordring, men her hjælper vi dig lidt på vej både med et cover til iPad Pro 10.5 og skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5. Panzer Tempered Glass kan være i form af hærdet glas som...

iPad Pro 10.5" er én af ​​de mest fantastiske iPad, der er ude på markedet. Apple har opgraderet og opdateret iPad Pro lineupet. Beskyttelse af sådan en kan dog være en udfordring, men her hjælper vi dig lidt på vej både med et cover til iPad Pro 10.5 og skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5. Panzer Tempered Glass kan være i form af hærdet glas som klistres nemt og hurtigt på skærmen og giver dig forsat fuldt synlighed samt følsomhed af skærmen. Ridser og skader vises på skærmen, når du holder din enhed ubeskyttet i et cover til iPad Pro eller, hvis du er typen som ikke ønsker at benytte et cover til din iPad. Ønsker du en mere simpel form for skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5, så kan du benytte beskyttelsesfilm, der ligger som en tynd hinde på skærmen.

Skærmbeskyttelse til iPad Pro 10.5" er nem at anvende og fjerne. Du behøver ikke være ekspert til udføre denne opgave. Sid derhjemme i ro og mag og montere skærmbeskyttelse på din iPad. Rengøre skærmen med en fiberdug for at sikre, at der ikke er snavs eller støv på skærmen. Når skærmen er ren kan du enten benytte hærdet glas til din iPad Pro 10.5 eller beskyttelsesfilm. Benyt Panzer Tempered Glass og undgå en flækket skærm samt en dyr værksted regning.

Læs mere

iPad Pro 10.5" Beskyttelsesfilm  Der er 1 produkt.