iPad Mini Tilbehør

Her finder du et bredt udvalg af unikke produkter til den originale og brugbare iPad mini. Om du har brug for de simple nødvendigheder som; Beskyttelsesfilm, oplader, cover og etui eller leder efter specifikke og handy produkter som; touch pens eller holdere til at montere i bilen, kan det findes i denne sektion. iPad minien er let at forbinde m...

Her finder du et bredt udvalg af unikke produkter til den originale og brugbare iPad mini. Om du har brug for de simple nødvendigheder som; Beskyttelsesfilm, oplader, cover og etui eller leder efter specifikke og handy produkter som; touch pens eller holdere til at montere i bilen, kan det findes i denne sektion. iPad minien er let at forbinde med andre enheder med vores adaptere og SD-kort læsere, mens musik kan nydes med både vores høretelefoner / headsets fra mærker som; SMS audio, og med trådløse højtalere. Tag din iPad med dig på rejse, samtidigt med at holde batteriet fuldt ladet, ved hjælp af vores nyttige powerbanks og mobile opladere. Udnyt hele iPad miniens potentiale, med vores høj kvalitetsprodukter til lave priser. Selvfølgelig altid med fri fragt

Læs mere

iPad Mini Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Mini Cover, Etui Og Taske

  Et bredt udvalg af cover / etui samt tasker til din iPad Mini. Om det er din iPad Mini 1/2/3 eller iPad mini 4 du søger til så er det hele til, at finde et sted. Vi tilbyder Cover til børn med sjove figure, som er lavet af kvalitets materiale enten i form af læder eller PU læder. Endvidere har vi Cover og etuier til de unge i mange farver og kvaliteter, især coverbutik.dk´s mest solgte cover nemlig et 360 grader cover også kaldet roterbar cover / taske / case. Vi har også Cover til dem, som søger lidt mere end det sædvanlige. Eksklusiv iPad Mini Cover i lækker læder eller andet materiale. Som du nok har læst indtil videre så er udvalget af tilbehør, deriblandt cover / etuier, til iPad Mini fra Apple stort, og derfor kan du i ro mag vælge lige præcis det cover, som passer din stil bedst. Efterhånden er det ikke nok med kun beskyttelse af ens iPad Mini, det skal også se godt, hvilket et cover / taske fra coverbutik.dk hjælper dig med.  

 • iPad Mini Beskyttelsesfilm

  Er du en person som værdsætter sin iPad Mini? Så har vi det helt rigtig beskyttelses tilbehør til din iPad Mini, som kan købes i form af klar skærmbeskyttelse / beskyttelsesfilm eller gennemsigtig Panzer Tempered Glass, der begge har nogle fælles træk. Blandt andet undgår du fedtpletter på skærmen samt ridser og du bevare følsomheden af skærmen. Beskyttelsesfilm eller beskyttelsesglas til din iPad Mini fra forskellige producenter eksempelvis PANZER Tempered Glass, USAMS, NILLKIN og flere. Hærdet glas eller klar folie vælg, køb og monter. Nemmere bliver det ikke. 

 • iPad Mini Høretelefoner

  Er du typen som bruger sin iPad Mini til lidt af hvert? Lytter du til musik på din iPad Mini? Streamer du serier på din iPad Mini? Så har vi de helt rigtige høretelefoner til din iPad mini. Coverbutik.dk har høretelefoner / headset i flere design samt farver til netop dig og din iPad mini fra Apple. Høretelefoner i både den dyre samt billige ende fra blandt andet JVC, PURO, EarPods, JABRA, USAMS, 50 CENT, JABEES, URBANISTA og mange mange flere. Synes du ikke om høretelefoner med indbygget mikrofon så findes der også hørebøffer, som isolere lyden til din øre lidt mere end almindelige høretelefoner. Forkæl dig selv med nogle høretelefoner som dine øre vil elske. Billige høretelefoner til din iPad mini eller eksklusive høretelefoner til din iPad mini, find det hele på coverbutik.dk.

 • iPad Mini Højtalere

  Din iPad Mini er ikke bare en forlængelse af dig og din mobilitet. Mange gange har man brug for, at være stationær og lytte til musik eller se sin favorit serie med den bedste lyd. Til dette har vi de helt rigtige højtalere til din iPad Mini. Vi har billige højtaler, dyre højtaler, eksklusive højtaler, waterspeakers til din iPad Mini. Kort sagt, så har vi højtaler til de helt små og op til de ældste og i mange modeller. Nogle af vores højtalere er set med indretnings øjne og er derfor perfekt til hjemmet. Med eller uden bluetooth / trådløs funktion, du bestemmer.    

 • iPad Mini Lightning Kabel

  Med flere Lightning kabler liggende er du sikker på at kunne komme til, at oplade din iPad Mini. Med MFI chip i de fleste Lightning kabler er du sikker på, at Lightning kablet også vil fungere næste gang Apple foretager en opdatering til din Apple enhed. 1 meter eller flere længder og endda i flere farver, så vælg præcis det Lightning kabel, som dækker dit behov. Original Lightning kabel kan ligesom cover og etuier til iPad Mini også købes i flere forskellig udgaver, så du netop selv kan lave den perfekte kombination.

 • iPad Mini Oplader

  Oplader eller adapter til din iPad Mini, kald det hvad du vil, men formålet er den sammen nemlig opladning af din Apple enhed. Oplad din iPad mini med en adapter kombineret med et Lightning kabel og undgå strøm mangel til din iPad Mini. Skal du bruge en original oplader til hjemmet eller i bilen med en eller flere udgange så finder du det hele i forskellige farver samt design hos coverbutik.dk og til priser, som er yderst konkurrencedygtige. Undgå strøm mangel og hav derfor altid mere end 1 opladere liggende, som også kan bruges som reserve opladere til din iPad Mini.     

 • iPad Mini Powerbank

  Er du typen som er meget mobil og bliver frustreret, når din iPad Mini er ved at løbe tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i nærheden? Med powerbank / backup batteri / nødbatteri kan du undgå denne frustration. Coverbutik.dk tilbyder flere forskellige udgaver af powerbank samt nødbatterier til din iPad Mini. Både i design samt styrke, så vælg netop den, som dækker dit behov. Fra kompakte powerbanks, som du kan have i lommen, til dem du kan tage med i tasken. Vores powerbanks er velafprøvet og er i alle prisklasser, fra den billige til de dyre powerbank til iPad Mini.

 • iPad Mini Adapter

  Vi lever i en tid hvor vi forventer at alt er synkroniseret, men mange gange har man ikke det helt rigtige tilbehør/ udstyr til sin iPad Mini. Vi tilbyder de essentielle ledninger samt adapter for, at alle dine filer er synkroniseret, og ledninger så du kan overføre billeder videoer mm til din smarttv, computer eller hardisk fra din iPad Mini. Desuden har vi også kortlæser og SD-kort læser så du nemt og bekvemt kan overføre dine filer billeder og videoer til computeren. Har du behov for en adapter med flere udgange så haves dette også på lager så du kan arbejde med din iPad Mini mens andre også benytter den samme adapter.

 • iPad Mini Biltilbehør

  iPad Mini Biltilbehør er essentielt for enhver om du skal på en kort køretur eller lang. Så mangler man altid noget til turen. Enten en opladningskabler / Lightning kabel, ladere til cigarettænderen endda med flere udgange, holdere til forruden eller ventilations kanal så du også kan bruge din iPad Mini som navigation eller nakkestøtte holdere så dine medpassager på bagsædet også kan underholde sig selv på de lange køretur. Vi har alt det du har brug for. Bil lader, højtaler, høretelefoner, klemmer, ophæng til iPad Mini mm. så du får mest muligt ud af din iPad Mini mens du er på farten.

 • iPad Mini Touch Pen

  En Touchpen er en meget lille fiks ting at have. Hvis du tit har fedtet skærm, så er Touchpen lige noget for dig. Vi har sjove Touchpen til de barnlige sjæle og til voksne har vi mere elegante Touchpen, som eksempelvis bruger dem til forretningsmæssige formål. Igen er priserne meget overkommelige til denne lille vidunderlige touchpen til din iPad Mini. Stort udvalg inden for farver, design samt størrelse på touchpen som blandt andet kan bruges til / på alle Apple enheder samt andre, så længe der er en følsom skærm.

 • iPad Mini Værktøj

  Er du typen som vil gøre det hele selv, eller noget af det, så er dette værktøj sæt lige noget for dig. Med dette værktøj sæt kan du åbne din iPad Mini og lukker den til igen. Om du vil skifte skærmen, batteriet eller noget helt tredje, så er dette værktøj sæt ret så handy. Et kært eje til dig, der er gør det selv manden eller kvinde, og din iPad Mini.