iPad Mini 2 Tilbehør

Den forbedrede model af den populære iPad mini, nu kaldet iPad mini 2, er lettere tilgængelig end deres første model, og du kan nu gøre din brugeroplevelse endnu bedre med vores store udvalg af tilbehør til din iPad mini 2. Opgrader din iPad's evne til at spille musik og videoer med god og høj lydkvalitet med vores bærbare bluetooth højtalere, e...

Den forbedrede model af den populære iPad mini, nu kaldet iPad mini 2, er lettere tilgængelig end deres første model, og du kan nu gøre din brugeroplevelse endnu bedre med vores store udvalg af tilbehør til din iPad mini 2. Opgrader din iPad's evne til at spille musik og videoer med god og høj lydkvalitet med vores bærbare bluetooth højtalere, eller fyld dine ører og dit sind med god musik, ved hjælp af vores højkvalitets høretelefoner, inklusiv mærker som; Urbanista samt SMS Audio, som er grundlagt af den amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson. Find stillede covers / tasker til din iPad mini 2 og beskyt din skærm med beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm. For at optimere din iPad mini 2's levetid, har vi stillige lightning kabler og powerbanks der sikrer dig et godt og konstant strømniveau på din enhed. Hvis din iPad mini 2 har kompatibilitets-problemer, har vi også en række forskellige adaptere til din enhed. Altid til lave priser og altid med fri fragt.  

Læs mere

iPad Mini 2 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Mini 2 Cover, Etui Og Taske

  Mangler du et cover til iPad mini 2, eller leder du efter nyt cover? I denne afdeling har vi et udvalg af forskellige covers, etuier og tasker, der kan bruges til både det professionelle og/eller det daglige liv med familien. Vores covers, tasker og etuier giver både din iPad mini 2 et unikt look, samt beskyttelse mod tab. Vores covere til iPad mini 2 er af god kvalitet, og til billige priser. Især vores læder covere, lavet af ægte PU læder. Hvis du søger er covers til iPad mini 2, er du kommet til det rette sted. Billige, beskyttende og stilede. 

 • iPad Mini 2 Beskyttelsesfilm

  Ridser på skærmen er både irriterende og kan i nogle tilfælde også være dyre at reparere. Du kan nu beskytte din iPad mini 2, med vores Panzer Tempered Glass eller hærdet glas eller beskyttelsesfilm. Vores udvalg af produkter giver dig beskyttelse mod både tab, ridser og generel slid, alt sammen til en billig pris. Både vores hærdet glas og beskyttelsesfilm til iPad mini 2, giver dig den beskyttelse du ellers ikke ville kunne få fra det implementerede glas.

 • iPad Mini 2 Høretelefoner

  Om du vil slappe af og høre musik i stuen, eller se videoer og spille spil på din iPad mini 2, kan du med ro nu gøre det med vores kvalitets høretelefoner og headsets, fra anerkendte mærker som; Apple EarPods, SMS Audio og Urbanista. Vælg frit fra vores udvalg af både in-ear høretelefoner, hørebøffer og headsets. Alt til en lav og overkommelig pris.

 • iPad Mini 2 Højtalere

  At afspille lyd fra iPad mini 2's indbyggede højtalere kan tit betyde problemer med volumen. Heldigvis tilbyder vi dig god kvalitets lyd fra vores udvalg af speakere og højtalere til iPad mini 2, eller andre enheder. Trådløse højtalere med god lyd der tilsluttes med bluetooth er et must til din enhed, om du er ung festabe eller vil have god lyd med dig overalt. Billige, enkle og mobile.  

 • iPad Mini 2 Lightning Kabel

  Om du har brug for at oplade, overføre billeder eller musik, er et lightning kabel et essentielt tilbehør til din iPad mini 2. Kablerne fås i længderne 1 og 3 m, og er en optimal måde at overføre data til din pc / mac, uden nogen forbindelses problemer. Disse unikke og nyttige designs, gør både opladning og dataoverførsel let og billigt men stadig stilfuldt. 

 • iPad Mini 2 Oplader

  Det mest essentielle tilbehør til iPad mini 2, er opladeren. God kvalitet, let og handy opladning har alle brug for. Tag den med på rejse, eller arbejde, så længe du har din oplader med er din iPad mini 2 klar til strøm.

 • iPad Mini 2 Powerbank

  Har du glemt din oplader? Er din iPad mini 2, nede på strøm? Heldigvis kan vi nu med glæde tilbyde dig powerbanks fra mærker som Doca, til billige priser. Vores powerbanks passer i hånden eller tasken og kan tages med overalt. Udvid din iPad mini 2's batteris levetid, nemt og hurtigt om du ikke har konstant tilgængelighed til strøm eller er træt af at din enhed dør på de dårligste tidspunkter. Lettere bliver det ikke.

 • iPad Mini 2 Adapter

  Alt hvad du har brug for at overføre dine filer, videoer mm. fra din iPad mini 2, til andre enheder der ikke er kompatible med Apples ledninger. Essentielt tilbehør til enhver der  arbejder over flere enheder eller vil have deres billeder, musik, filer og videoer delt på andre enheder. SD-kort læsere er også tilgængelige, til nem og sikker overførsel til pc.

 • iPad Mini 2 Biltilbehør

  Det er meningen at du skal kunne tage din iPad mini 2 med dig overalt, så hvorfor ikke også i bilen? Vi tilbyder et stort udvalg af biltilbehør til din iPad mini 2, med alt fra opladere til cigarettænderen, til holdere der kan sættes på både nakkestøtten og ventilationssystemet. Alt hvad dig og din familie har brug for på de lange køreture, eller bare til en hurtig opladning i bilen på vej til arbejde. Alt til billige priser. 

 • iPad Mini 2 Touch Pen

  Til kreative sind, børn og alle der elsker at udfolde sig på deres iPad mini 2, kan vi tilbyde nyttige og lækre touch pen til billige priser. Vælg farven der passer til dig, og tag den med i lommen eller tasken. Pennen ridser eller fedter ikke din skærm til, og giver dig fri kreativ bevægelighed. Lad dit barn tegne eller lav fede oplæg på din egen iPad, let og tilgængeligt. 

 • iPad Mini 2 Værktøj

  Tilgængelighed til din iPad mini 2's indre har aldrig været nemmere eller billigere. Om der er kommet sandkorn i de indre dele efter en strandtur, eller du oplever problemer med skærmen, kan du nu selv tage opgaven op, og undgå at betale svimlende summer af penge for reparation. Kompatible og simple værktøjer er nok til at kunne klare funktionsproblemer i hjemmet. Du kan nu spare hundrede af kroner ved at købe værktøjer til sikker adskillelse af din iPad mini 2, uden at du skal overlade din enhed til andre.