iPad Air Tilbehør

Ikke alene har vi mange covers til den første iPad Air, men vi fører også varer som Panzer Tempered Glass, beskyttelsesfilm, høretelefoner, tasker, værktøj til reparation og forskellige etuier, alt sammen til gode priser. Samtidig kan du også finde hvad du har brug for inden for kategorier som original opladere, lightning kabler og forskellige a...

Ikke alene har vi mange covers til den første iPad Air, men vi fører også varer som Panzer Tempered Glass, beskyttelsesfilm, høretelefoner, tasker, værktøj til reparation og forskellige etuier, alt sammen til gode priser. Samtidig kan du også finde hvad du har brug for inden for kategorier som original opladere, lightning kabler og forskellige adaptere. Kort sagt alt hvad der skal bruges til at få din lækre iPad Air til at synkronisere med alle dine andre enheder. For at du kan få mest ud af din iPad Air, har vi også tilføjet kvalitets produkter som inkluderer, bluetooth højtalere, høretelefoner af populære producenter som SMS Audio, og touch pen til de mere kreative aspekter af din enhed. Altid fragtfrit.

Læs mere

iPad Air Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Air Cover, Etui Og Taske

  Her hos Coverbutik kan du beskytte din iPad Air optimalt med vores cover / taske / etui. i flere forskellige farver. En travl hverdag kan betyde at din iPad Air kan tage skade som dagen skrider frem. Den ligger måske op ad dine nøgler i tasken eller måske taber du den på vej op af sofaen. Beskyt din iPad Air, som den burdes, med Coverbutik's spektakulære sortiment af tasker, etuier og covers til iPad Air. Prøv f. eks vores populære læder cover, case, lavet af ægte PU læder. Eller snup en af vores utallige tasker eller etuier op til en fantastisk god pris. De findes i et væld af farver og designs, så er det bare op til dig at vælge det cover, den taske eller det etui der passer lige præcis til dig. Altid med fri fragt og til lave priser.

 • iPad Air Beskyttelsesfilm

  Skrammer på din iPad Air, er både irriterende, og heldigvis helt unødvendige. Du kan nu beskytte din iPad Air mod skrammer og revner i skærmen, ved hjælp af Coverbutik's udvalg af både beskyttelsesglas / beskyttelsesfilm / hærdet glas til iPad Air. At tabe sin iPad Air, er utroligt irriterende, men din skærm vil altid være beskyttet hvis du bruger vores Panzer Tempered Glass. Om du har slibrige fingre eller børn med selvsamme problem, kan du nu beskytte din iPad Air mod tab med vores hærdet glas, og spare penge på reparation. Spar penge, og fragten på Coverbutik.dk. 

 • iPad Air Dansk Tastatur

  Til tider kan det virkelig være problematisk med sådan et irriterende og lille tastatur på sin iPad Air skærm. Tastaturet fylder det hele og forværre din brugeroplevelse. Det er der heldigvis en løsning på. Du kan anskaffe et dansk tastatur til din iPad Air, så din iPad Air bliver nemmere og mere behagelig at benytte til når du skal igang med skriveriet. Sådan et smart bluetooth tastatur med æøå fra coverbutik.dk kan du medbringe med dig over det hele og benytte nemt og billigt og du får endda fri fragt på hele siden her.

 • iPad Air Høretelefoner

  Hvem elsker ikke at nyde musik i et par gode høretelefoner / Hovedtelefoner? At være i stand til at kunne høre hvert eneste lille detalje i musikkens opbyggelse og instrumentale vidunder... Fik du lige lyst til at høre en sang du elsker? I så fald er du kommet til det rette sted. Her hos Coverbutik tilbyder vi et bredt sortiment af både, in-ear høretelefoner, samt headsets af anerkendte mærker som Urbanista, Apple EarPods, JVC, Jabra og SMS Audio, som er grundlagt af Curtis Jackson. Tag din iPad Air og den gode lyd med dig overalt, med vores kvalitetshøretelefoner. Nyd din iPad Air's musik bibliotek, med fantastisk god lyd hele vejen. Kvalitet til lave priser og med fri fragt. Så simpelt.

 • iPad Air Højtalere

  Musik er tit livsbekræftende. Del det med dem du elsker, eller elsker at være sammen med, kun ved brug af din iPad Air. Vores udvalg af både portable og kvalitets billig højtalere, dækker alle dine musik behov, med hjælp fra den sikre bluetooth forbindelse og gode lyd. Brug din iPad Air som en portabel DJ-pult til en af festerne, eller sæt en rolig sang på i stuen mens der spises ved hjælp af vores trådløse højtalere til iPad Air og andre kompatible enheder. Lige meget dit behov, har vi hvad du leder efter. God lyd, styret trådløst, direkte fra din iPad Air. Altid med gratis fragt.

 • iPad Air Lightning Kabel

  Original lighting kabel / ledning er en af de mest pålidelige og bedste måder at overføre data fra din iPad Air til andre enheder. Om det vedrører billederne fra din seneste ferie, den fedeste nye musik eller en smuk video, er lighting kablet / ledningen perfekt til dig og din iPad Air. Lightning kablet / ledningen kan bruges til både at oplade din iPad Air, eller overføre din data, samtidig med at bibeholde dets stilfulde og lækre design. Her hos Coverbutik går vi ind for lave priser, og fri fragt. Intet af dette er undtaget i denne kategori.

 • iPad Air Oplader

  Det mest brugte og mest værdsatte tilbehør til din iPad Air, vil uden tvivl være opladeren / lader. Den giver liv til din iPad Air, og er altid pålidelig. Det samme kan siges om vores udvalg af kvalitetsopladere / ladere til din elskede iPad Air. Om du har mistet din gamle oplader / lader til din iPad Air, eller den er gået i stykker, kan du nu erstatte den billigt og med fri fragt, lige her hos Coverbutik.dk.

 • iPad Air Powerbank

  I denne kategori kan du finde et udvalg af forskellige powerbank / mobilbank / strømbanks. Hvor tit har man ikke været midt i at skrive en besked hvor ens iPad Air pludselig går ud? Eller også er man i gang med at skrive et vigtigt dokument. Det er altid på de dårligste tidspunkter at ens iPad Air går ud, og det er ikke altid at man har en oplader med, eller adgang til strøm i det hele taget. Derfor tilbyder Coverbutik en række billig portable powerbanks / mobilbanks / strømbanks til iPad Air, hvor du kan lagre din strøm indtil det skal bruges. Tag powerbank / mobilbank / strømbanken med i jakkelommen eller tasken, og du vil aldrig stå uden strøm, når du har mest brug for det. Red dine dokumenter og beskeder, til en beskeden pris, og selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad Air Adapter

  Elsker du at dele dine filer, billeder og musik med andre, hvis enhed måske ikke er kompatibel med din iPad Air? Så behøver du ikke at bekymre dig mere, vi tilbyder nemlig et stort udvalg af både SD kort læsere og original HDMI adaptere så du frit kan overføre data og dele dine kreationer på whiteboards, bare ved et tryk på din iPad Air. Alle vores adaptere og SD kort læsere, kan findes til billige priser, og er altid med gratis fragt. 

 • iPad Air Biltilbehør

  Hvis du elsker både din iPad Air og din bil, kan du nu kombinere de to ting på en sikker og billig måde. Vi tilbyder en bred vifte af produkter du kan bruge i bilen, alt fra iPad Air holdere, der kan sættes på nakkestøtten for at underholde folket på bagsæderne, til opladere der kan sættes direkte i cigartænderen. Du er aldrig uden strøm derhjemme, hvorfor være uden strøm på farten? Alt leveres selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad Air Touch Pen

  En touch pen, også kaldet en stylus, er perfekt til dig der elsker at udtrykke dig selv på din iPad Air. Den er lige så stilet og praktisk som din iPad Air, og fås i et væld af forskellige farver. Lige meget om du har et barn der elsker at tegne, eller du ganske enkelt elsker at holde en pen i hånden, er touch pennen hvad du har ledt efter.

  Køb billig touch pen til iPad Air

  En fordel ved at bruge en touch pen til din iPad Air, er at den intet fedt overfører til den sensitive skærm, og ikke har nogen chance for at skrabe imod og skabe skrammer. Alle de elegante og praktiske touch pen kan her på Coverbutik findes til lave priser, og med fri fragt.  

 • iPad Air Værktøj

  Er du ligesom os? Gider du heller ikke at bruge flere hundrede kroner på at få din Apple iPad Air tjekket eller fixet, et sted hvor du alligevel ikke kan se hvad det er de egentlig laver? Hvis svaret er ja, har vi en række produkter til dig, hvis indre handymand  blevet glemt en smule. Bring din indre handymand samt din iPad Air til live igen, ved hjælp af vores udvalg af værktøjer til iPad Air. Om der sidder fremmed objekt fast i din iPad Air, eller den virker langsom, kan de fleste problemer du støder ind i med din iPad Air fixes der hjemme med vores Apple godkendte værktøjer. Alle vores værktøjer kan selvfølgeligt findes til en god lav pris, og med gratis fragt.