iPad Air 2 Tilbehør

Den ultra lette og ultra tynde iPad Air 2, er et perfekt værktøj. Men at holde den kørende uden problemer og uden ridser og skrammer kan tit være svært. Derfor tilbyder vi en bred vifte af varer der kan hjælpe dig til at optimere din bruger oplevelse med din iPad. Lad f. eks din iPad op med en af vores enkle og effektive opladere, eller med en p...

Den ultra lette og ultra tynde iPad Air 2, er et perfekt værktøj. Men at holde den kørende uden problemer og uden ridser og skrammer kan tit være svært. Derfor tilbyder vi en bred vifte af varer der kan hjælpe dig til at optimere din bruger oplevelse med din iPad. Lad f. eks din iPad op med en af vores enkle og effektive opladere, eller med en portabel og handy powerbank. Eller vær kreativ med dit barn, og skab billeder med hjælp fra vores touch pen, som fås i et udvalg af forskellige farver. Alle elsker musik, og alle elsker at høre det i god kvalitet, og vi har derfor sikret at vores udvalg af høretelefoner og bærbare, trådløse højtalere kan fungere i hverdagen. Beskyt hvad du bruger så tit med f. eks vores beskyttelsesfilm, cover, hærdet glas samt et antal tasker og etuier. Altid til lave og priser og altid fragtfrit.

Læs mere

iPad Air 2 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad Air 2 Cover, Etui Og Taske

  Leder du efter et cover til din iPad Air 2? Så behøver du ikke at søge længere. Vi besidder her et stort udvalg af både covers, etuier og tasker til din iPad Air 2. Du kan nu holde din iPad Air 2 beskyttet mod vind og vejr, med vores stillige og lækre lager af kvalitetsprodukter.

  iPad Air 2 læder etui

  Vælg mellem utallige antal farver, designs og materialer, som f.eks vores populære PU læder etui til iPad Air 2. Alle tasker, etuier og covers kan findes til lave priser og med fri fragt, lige her på coverbutik.dk. Beskyt din udsøgte og fremragende enhed, med både stil og fornuft.  

 • iPad Air 2 Beskyttelsesfilm

  Ingen kan lide at få skrammer på deres iPad Air 2. Du har lige brugt så mange penge på et så fantastisk produkt, så du vil helst have at det fungerer og ser ordentlig ud ikke? Heldigvis tilbyder vi beskyttelse til din iPad Air 2, i form af stærkt Panzer Tempered Glass / hærdet glas og letvægts beskyttelsesfilm. Gør din iPad Air 2 sikker mod skrammer og revner, så du ikke behøver at bruge flere hundrede kroner på at reparere den senere, med vores store udvalg af beskyttelsesfilm samt beskyttelsesglas. Spar pengene, spar tiden og spar fragten, på coverbutik.dk

 • iPad Air 2 Dansk Tastatur

  Du kan her på siden finde et dansk tastatur til din iPad Air 2. Sådan et dansk tastatur til din iPad Air 2 er en smart opfindelse som du kan bruge sammen med din iPad Air 2 nemt og behageligt. Din iPad Air 2 kan være besværlig at benytte når du er igang med at bruge tastaturet på skærmen, derfor er denne løsning helt igennem og aldeles genial, med et dansk tastatur sparer du al balladen og kan nemt bruge tastaturet seperat fra din iPad Air 2.

 • iPad Air 2 Høretelefoner

  Hvem elsker ikke at nyde musik til det fuldeste? Især på farten er det at være i stand til at kunne høre hvert eneste lille detalje i musikkens opbyggelse og instrumentale vidunder en fantastisk følelse... Fik du lige lyst til at høre en sang du elsker? I så fald har vi lige hvad du skal bruge til din iPad Air 2 og andre enheder. Hos Coverbutik tilbyder vi en lang række af både, in-ear høretelefoner / headsets / hørebøffer, til din iPad Air 2 af anerkendte mærker som Apple EarPods, Urbanista, JVC, PURO, USAMS og SMS Audio. Tag din iPad Air 2 og den gode lyd med dig overalt, med vores kvalitetshøretelefoner / headsets / hørebøffer uden at skulle betale svimlende summer. Musik er hvad der giver liv i sindet, lad det ikke gå til spilde. Nyd din iPad Air 2's musik bibliotek eller dine yndlings YouTube videoer, med fantastisk god lyd hele vejen. Alle høretelefoner og headsets er selvfølgelig til billige priser og med helt og aldeles fri fragt.  

 • iPad Air 2 Højtalere

  Elsker du musik? Elsker du at komme ud af huset? Hvorfor ikke kombinere begge dele med vores udvalg af højtalere / speakere og din iPad Air 2. Vi tilbyder flere forskellige slags højtalere / speakere med alt fra; waterspeakers til alm. trådløse speakers / højtalere, alle sammen med en god stærk bass. Brug din iPad Air 2 fra en afstand, med vores billige men pålidelige bluetooth speakere / højtalere. Trådløs eller ikke, har vi lige de højtalere / speakere der passer til dig og din iPad Air 2. Altid fragtfrit og altid til lave priser. 

 • iPad Air 2 Lightning Kabel

  Overfør filer til din iPad Air 2 fra Apple, eller brug vores original lightning kabler / ledninger til at oplade den. Lige meget dit behov, har du hvad du har brug for i et kabel. Et lightning kabel / ledning er til dig der måske har mistet din oplader, eller vil kunne overføre dine billeder og videoer uden at skulle tage stikket ud af din oplader. De fleste af vores lightning kabler / ledninger har en indbygget MFI chip, så du kan være sikker på at den virker, selv når din iPad Air 2 opdaterer styreprogram. Lightning kablerne / ledninger kan findes i længderne 1 og 3 m, så er det bare at vælge. Alle Coverbutik's ligtning kabler / ledninger kan fås til billige priser og med gratis fragt.

 • iPad Air 2 Oplader

  Det vigtigste tilbehør til din iPad Air 2 er uden tvivl, opladeren / laderen. Du bruger din iPad Air 2 hver dag, og næsten hver eneste dag har den brug for en opladning. En iPad Air 2, der er fuldt opladet fungerer bedre end når den kører på lave procenter. Udnyt hele iPad Air 2'ens potentiale, og vælg fra en af vores billige og pålidelige opladere / ladere. Hvis du kun mangler ledningen til din oplader / lader, tilbyder Coverbutik dig også lightning kabler / ledninger til din iPad Air 2, der er både stillige og billige. Selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad Air 2 Powerbank

  En af de mest frygtelige ting der kan ske for det moderne menneske, er at løbe tør for strøm på f. eks en iPad Air 2. Vi tilbyder heldigvis powerbanks / strømbanks / mobilbanks til lave priser og fri fragt, så du aldrig behøver at stå uden strøm på din iPad Air 2 igen. Lad din strømbank / powerbank / mobilbank op derhjemme og tag den med i jakkelommen eller i tasken, og du vil aldrig have brug for at låne en oplader / lader igen. Alle vores powerbanks / mobilbanks / strømbanks er som sagt til at finde på coverbutik, med fri fragt.  

 • iPad Air 2 Adapter

  Har din iPad Air 2 kompatibilitets-problemer? I så fald tilbyder vi en masse tilbehør / udstyr til din iPad Air 2, såsom SD kort læsere / kort læsere, HDMI adapter, lighting kabler / ledninger, og adaptere. Ved hjælp af vores brede vifte af tilbehør / udstyr til din iPad Air 2, kan du nu med lethed overføre dine billeder, musik, videoer og andre filer til din mac / pc uden problemer. Overfør lige hvad du vil, til lige den enhed du vil, om det er et smart-tv eller en harddisk. Alt sammen til billige priser og med gratis fragt.    

 • iPad Air 2 Biltilbehør

  Her på siden kan du finde nyt udstyr til din bil og din iPad Air 2. Du kan vælge mellem et hav af udstyr til din bil og på samme tid kombinere det med din iPad Air 2. Om du leder efter en højtaler / høretelefoner / iPad Air holder / ophæng eller en simpel ledning / lightning kabel, er Coverbutik det rette sted. Du er aldrig uden strøm derhjemme, hvorfor være uden strøm på farten? Alt leveres selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad Air 2 Touch Pen

  Elsker du eller dit barn at tegne? Eller kan du bare godt lide at skrive på den gode gammeldags måde? I så fald har en lang række touch pen / stylus pen / iPad pen til der ikke vil have fedtede fingre på din iPad Air 2's skærm. Du kan nu bruge din iPad Air 2, endnu mere frit end før. Tegn som du vil, design eller skriv beskeder i hånden ved hjælp af vores lækre touch pens / pens / stylus pens til iPad Air 2. Vores stylus pens / pens / touch pens fås i et væld af farver, så du kan vælge hvad der passer til dig. Vores stylus pens / pens / touch pens maksimerer din præcision når du surfer på din iPad Air 2. Altid fragtfrit, altid billigt.

 • iPad Air 2 Værktøj

  Fungerer din iPad Air 2 ikke som den skal? De fleste problemer din iPad Air 2 støder på kan fixes der hjemme med Apple godkendte værktøjer. Man skal bare bruge det rigtige værktøj. Heldigvis tilbyder vi her hos Coverbutik, ikke alene alt det tilbehør du har brug for når din iPad Air 2 virker, men også det tilbehør / værktøj du får brug for når den ikke gør. Skil din iPad Air 2 ad derhjemme og spar en bunke penge, ved at undgå reparation i en pjusket elektronikbutik. Bestil vores værktøjer til din iPad Air 2 lige hjem til døren, helt fragtfrit og altid til lave priser.