iPad 9.7" (2018) Beskyttelsesfilm

Beskyttelsesfilm til iPad 2018 er en nem og sikker løsning til dig, hvis du ønsker at beskytte skærmen mod fedt pletter samt mindre ridser fra eksempelvis støvkorn, som bliver kørt over skærmen med fingrene. Men ønsker du derimod en beskyttelses form, som er mere modstandsdygtig overfor ridser samt mindre slag. Så er det Panzer Tempered Glass ti...

Beskyttelsesfilm til iPad 2018 er en nem og sikker løsning til dig, hvis du ønsker at beskytte skærmen mod fedt pletter samt mindre ridser fra eksempelvis støvkorn, som bliver kørt over skærmen med fingrene. Men ønsker du derimod en beskyttelses form, som er mere modstandsdygtig overfor ridser samt mindre slag. Så er det Panzer Tempered Glass til 2018 du skal have fingrene i. Beskyttelsesglas monteres også nemt og hurtigt på skærmen og endda uden luftbobler. Monteres det hærdede glas til iPad 2018 ikke korrekt første gang, så kan du forsøge igen. Og skulle uheldet være ude så er det det ekstra lag glas, som er monteret på den oprindelige skærm, som tager stødet. Og dermed undgår du en dyr værksteds regning.

Beskyttelsesglas til iPad 2018 monteres helt uden ekstra værktøj. Alt det du har behov ved montering af glasset medfølger i æsken.     

Læs mere

iPad 9.7" (2018) Beskyttelsesfilm  2 produkter.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
Viser 1 - 2 af 2 produkter