iPad 4 Tilbehør

De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier, covers og cases til iPad 4, samt touch pens der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Du kan også tage din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette hø...

De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier, covers og cases til iPad 4, samt touch pens der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Du kan også tage din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette højtalere, eller i form af vores kvalitets høretelefoner af anerkendte mærker så som Urbanista, samt SMS Audio, som er grundlagt af den populære amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson (50 cent). Husk dog at få din iPad 3 opladet ved hjælp af vores enkelte og pålidelige opladere, eller den smarte powerbank. Adaptere og lightning kabler er også tilgængelige, hvis du har brug for at overføre dine filer, billeder og videoer. Alle varer leveres med gratis fragt.

Læs mere

iPad 4 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad 4 Cover, Etui Og Taske

  Står du og mangler et cover til din iPad 4, eller leder du bare efter et nyt? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på coverbutik.dk fører vi en lang række covers, tasker, iPad cases og etuier til din iPad 4. Tag f. eks vores populære kvalitetslæder cover lavet af PU læder. Eller beskyt din iPad 4 mod vind og vejr, med en af vores stillige tasker, der kan findes i en bred vifte af forskellige designs og farver. Eller tag din iPad 4 med dig nemmere end nogensinde før vha. en af de smarte tasker / cover / etuier. Lige meget dit behov, og lige meget din smag, har vi noget der passer til dig, og det er altid til en lav og pris med gratis fragt. Så enkelt, så billigt.

 • iPad 4 Beskyttelsesfilm

  Har du fået en ridse i din iPad 4's skærm? Eller prøver du at undgå det? Hold skrammer og ridser helt væk fra din iPad 4, og tag et kig på vores sortiment af beskyttelsesglas og beskyttelsesfilm. Om du har slibrige fingre eller børn i husholdningen, kan du nu sikre at din iPad 4 holder sig så godt som ny. Helt fragtfrit. Hvis du heller ikke er så meget til fedtede fingre på din iPad 4, tilbyder vi også touchpens under kategorien, iPad 4 touch pen. Alt sammen til lave priser og med gratis fragt.

 • iPad 4 Dansk Tastatur

  Skriver du tit på din iPad 4? Hos coverbutik tilbyder vi en lettere og hurtigere måde at skrive den lange besked eller opgave. Klap sammen tastatur og clip-on tastatur med bluetooth til iPad 4 er en praktisk måde at spare tid på. Om du bruger din iPad 4 som du ville bruge en computer, eller du simpelt hen bare er træt af det klodsede touch-screen tastatur, er dette tilbehør perfekt til dig. Vi har en bred vifte af tastaturer til din iPad 4, alle sammen billige og alle sammen med gratis fragt.

 • iPad 4 Høretelefoner

  Hvem elsker ikke at nyde musik til det fuldeste? At være i stand til at kunne høre hvert eneste lille detalje i musikkens opbyggelse og instrumentale vidunder... Fik du lige lyst til at høre en sang du elsker? I så fald har vi lige hvad du skal bruge til din iPad 4. Hos Coverbutik tilbyder vi en lang række af både, in-ear høretelefoner, samt headsets af anerkendte mærker som Apple EarPods, JVC, USAMS, Urbanista, og SMS Audio. Tag din iPad 4 og den gode lyd med dig overalt, med vores kvalitetshøretelefoner. Musik er hvad der giver liv i sindet, lad det ikke gå til spilde. Nyd din iPad 4's musik bibliotek eller dine yndlings YouTube videoer, med fantastisk god lyd hele vejen. Alle høretelefoner og headsets er selvfølgelig til lave priser og med helt og aldeles fri fragt.  

 • iPad 4 Højtalere

  En lille smart og kompitabel bluetooth højtaler samt din iPad 4 er alt du behøver for en fed aften. Sæt stemningen igang og få folk i lige det humør du ønsker med dig. Din iPad 4 står for afspilling  af musikken og din trådløse smarte højtaler står for at sparke festen igang. Så snup din iPad 4 fra Apple og drag ud, om end du ønsker at nyde højt musik for dig selv eller bare om du vil holde festen kørende så er er en billig, smart og nem brugbar bluetooth højttaler helt perfekt til din iPad 4.

 • iPad 4 Lightning Kabel

  Original lightning kabel / datakabel er et essentielt tilbehør til dig og din iPad 4. Om du skal oplade, eller overføre billeder, filer og musik fra din iPad 4 til f. eks din PC, er et lightning kabel perfekt. Alt efter dit behov kan de stillige kabler fås i længderne 1 og 3 meter, uden at længden betyder forbindelsesproblemer, eller rod med ledningerne. Alle vores lighting kabler til iPad 4 kan fås til billige priser og  er altid med gratis fragt. Her hos coverbutik.

 • iPad 4 Oplader

  En oplader er det mest essentielle tilbehør til din iPad 4. At være uden strøm på ens iPad 4, kan i længden blive meget kedeligt, og heldigvis unødvendigt. Her hos coverbutik tilbyder vi dig lige den oplader du har ledt efter, så du aldrig behøver at stå uden strøm. Hvis du tit står uden strøm, selvom du er besiddelse af en oplader, har vi også powerbanks /mobilbanke til rådighed. Så hjælp din iPad 4 på vej, ved hjælp af vores sortiment af original opladere, til lave priser og med fri fragt.

 • iPad 4 Powerbank

  En powerbank / mobilbank / strømbank er et perfekt tilbehør til dig er på farten. Hvor tit har man ikke været midt i at skrive en besked hvor ens iPad 4 pludselig går ud? Eller også er man i gang med at skrive et vigtigt dokument. Det er altid på de dårligste tidspunkter at ens iPad 4 går ud, og det er ikke altid at man har en oplader med, eller adgang til strøm i det hele taget. Coverbutik tilbyder derfor et udvalg af powerbanks til din iPad 4, der både er pålidelige og billige. Tag din powerbank / strømbank / mobilbank med i jakkelommen eller tasken, og du vil aldrig stå uden strøm, når du har mest brug for det. Red dine dokumenter og beskeder, til en beskeden pris, og selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad 4 Adapter

  Har din iPad 4 kompatibilitets problemer? I så fald skal du ikke kigge længere end Coverbutik. Vi tilbyder en række forskellige adaptere til din iPad 4, så du kan dele dine billeder, videoer og musik med dine andre enheder. Vores adaptere / HDMI ledninger / ledninger / SD kort læsere gør også din iPad 4 kompatibel med HDMI stik og din PC, og kan findes til lave priser og uden fragt.

 • iPad 4 Biltilbehør

  Har du travlt i hverdagen, og brug for at oplade din iPad 4 på vej til arbejde? Så har vi et bredt udvalg af biltilbehør til iPad 4, du kan vælge frit ud fra. Om det er en simpel oplader / ledning til cigarettænderen du leder efter, eller en bilholder / holder til din iPad 4 der kan monteres adskillige steder i bilen, er du kommet til det rigtige sted. Hvis du elsker både din iPad 4 og din bil, kan du nu kombinere de to ting på en sikker og billig måde. Alt leveres selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad 4 Touch Pen

  Er du en kreativ sjæl? Elsker du at tegne og bruge din iPad 4 som underholdning? Hvad med at kombinere begge dele med en af vores nye touch pens. En touch pen, også kaldet en stylus, er perfekt til dig der elsker at udtrykke dig selv på din iPad 4 fra Apple. Den er lige så stilet og praktisk som din iPad 4, og fås i et væld af forskellige farver. En fordel ved at bruge en touch pen til din iPad 4, er at den intet fedt overfører til den sensitive skærm, og ikke har nogen chance for at skrabe imod og skabe skrammer. Hele vores sortiment af touch pens til iPad 4, kan findes til lave og priser og med helt og aldeles fri fragt.

 • iPad 4 Værktøj

  Gider du hellere ikke betale sådan en helt og aldeles dyr regning bare for hvad? At gøre noget der tager 5 minutter og ikke involverer en masse penge ryge ud af din pung. Hvis du også er handymanden, så er denne side den perfekte for dig. For her på siden kan du fifle med din iPad 4 helt selv og skifte, reparere og meget andet som det passer dig og uden at betale ret meget overhovedet. Værktøj er det perfekte til dig som føler dig nysgerrig og kreativ.