iPad 3 Tilbehør

De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier og covers til iPad 3, samt touch pen der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Tag din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette højtalere, eller i form...

De populære iPad's er tit i risiko for at blive tabt eller få skrammer. Derfor tilbyder vi, til lave priser, beskyttelsesfilm, beskyttelsesglas, etuier og covers til iPad 3, samt touch pen der ikke fedter eller risikerer at lave skrammer på den sensitive skærm. Tag din musik med i lommerne i form af vores bærbare og lette højtalere, eller i form af vores kvalitets høretelefoner af anerkendte mærker så som Apple EarPods, Urbanista, samt SMS Audio, som er grundlagt af den populære amerikanske rapper og skuespiller Curtis Jackson (50 cent). Husk dog at få din iPad 3 opladet ved hjælp af vores enkelte og pålidelige opladere, eller den smarte powerbank. Alle varer leveres med fri fragt.

Læs mere

iPad 3 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad 3 Cover, Etui Og Taske

  Leder du efter et kvalitets cover til iPad 3? Så søg ikke længere. Vi udbyder et stort udvalg af både covers, etuier og tasker til din iPad 3. Hold din iPad 3 beskyttet mod vind og vejr, med vores stillige og lækre udvalg. Vælg mellem utallige antal farver, designs og materialer, som f.eks vores populære PU læder cover til iPad 3. Eller beskyt din iPad 3 med vores fede tasker, omslag eller et lækkert etui. Alle tasker, etuier og covers til iPad 3 kan findes til lave priser og med fri fragt, lige her på coverbutik.dk 

 • iPad 3 Beskyttelsesfilm

  Ridser og skrammer på din iPad 3 kan være utrolig irriterende og i sidste ende, måske også en dyr affære. Du kan nu forebygge dette nemt og billigt, ved hjælp af Coverbutik's udvalg af både beskyttelsesfilm og beskyttelsesglas til iPad 3. Om du har børn i husholdningen med pillefingre eller dine egne er lidt slibrige, er der nu et billigt og langt levende alternativ til dyre reparationer på din elskede iPad 3. Vores beskyttelsesfilm, Panzer Tempered Glass og hærdet glas sikrer dig en god og sikker oplevelse med din iPad 3, alt sammen til en lav pris. Selvfølgeligt også med med helt og aldeles fri fragt.

 • iPad 3 Dansk Tastatur

  Er du træt af at det tastatur som er på din iPad 3 skærm dækker hele skærmen? Så er et tastatur lige det rette for dig, dette smarte trådløse tastatur er en helt genial opfindelse, som lader dig slippe for at få halvdelen af din iPad 3 skærm dækket. Med dette smarte dansk tastatur kan du endda benytte dig at tasterne æøå, som du normalt ikke ville kunne finde på mange andre tastaturer. Du kan finde lige det rette tastatur til dig, billigt og nemt her på Coverbutik.dk til din iPad 3.

 • iPad 3 Høretelefoner

  iPad 3 høretelefoner er til dig, der savner lidt lyd i din hverdag. Følelsen af mangel på underholdning i toget eller i bussen eller bare når du går en tur er udholdentligt. Få mere motivation i din dagligdag og syng med på de bedste hits med høretelefoner til din iPad 3. Din iPad 3 har sine fantastiske speakers, men de kan ikke bruges til til meget når du står i et offentligt rum. Du kan vælge mellem en helt masse headset / høretelefoner på coverbutik.dk til din iPad 3. Helt uden fragt og til skarpe lave priser samt af allerhøjeste kvalitet finder du dit næste par høretelefoner til din iPad 3.

 • iPad 3 Højtalere

  Elsker du lyden af god musik, via din iPad 3 og uden ledninger? Så del det med dem du elsker, eller elsker at feste med. Vores brede sortiment af trådløs kvalitetshøjtalere med bluetooth, til iPad 3 og andre enheder sikrer dig god lyd til en god pris. Sæt din højtaler på skrivebordet, vindueskarmen eller tag den med på farten, og nyd den gode lyd hele vejen, med vores billig højtalere fjernstyret via bluetooth. God lyd, og helt fragtfrit.   

 • iPad 3 USB Kabel

  Har du mistet ledningen til din iPad 3 oplader? Coverbutik tilbyder dig heldigvis en billig løsning, endda med gratis fragt. Lad din strømmanglende iPad 3 op uden at skulle låne fra en kammerat. Et USB kabel er også perfekt til dig der har brug for at overføre eller downloade dine andre enheders data, fra eller til din iPad 3. Om du skal overføre musik, feriefotoer eller en fed video, kan du nu ved hjælp af en enkelt ledning gøre det uden nogen besvær. Du sætter bare din iPad 3 til, synkronisere med den anden enhed, og du er klar til at køre. Hvis din iPad 3 har kompatibilitets-problemer, har vi også SD kort læsere og adaptere til lave priser, og det hele med fri fragt.  

 • iPad 3 Oplader

  Her finder du det mest essentielle tilbehør til din iPad 3. Selvfølgelig vil din iPad 3 ikke kunne fungere uden en oplader, men nogle gange kan den gamle godt gå i stykker eller mistes. Heldigvis tilbyder vi her hos Coverbutik dig en række forskellige opladere der passer perfekt til dig og din iPad 3, alle sammen til lave priser og fragtfrit. Og hvis du kun har mistet USB kablet der passer til din iPad 3 oplader, er det også noget vi tilbyder under kategorien iPad 3 USB kabel.

 • iPad 3 Powerbank

  Er du tit på farten og sjældent har tid til at oplade din iPad 3 eller bruger du bare din iPad 3 alt for ofte til at batteriet kan følge med, så kan du benytte dig af den smarte opfindelse kaldet en powerbank. En powerbank er din ven i nød, når du desperat har brug for at oplade din iPad 3 når ingen anden mulighed er tilbage. Denne smarte powerbank kan du finde her på siden til din iPad 3 med forskellige batteri kapaciter og designs så du kan finde netop den der passer til din dagligdag.

 • iPad 3 Adapter

  En adapter til din iPad 3 er et lige så vigtigt tilbehør som en oplader, hvis du vil have at din iPad 3 fungerer som den skal. Selvom Apple ikke altid forsyner dig med ledninger der passer til alle dine andre enheder, behøver du ikke at gå i panik. Med Coverbutik's hjælp kan du dele dine feriebilleder på tv'et, eller overføre din musik og videoer direkte fra din PC til din iPad 3, ved hjælp af en af vores SD kort læsere. Alt til lave priser, og alt med fri fragt. 

 • iPad 3 Biltilbehør

  Her hos Coverbutik tilbyder vi en bred vifte af biltilbehør til din iPad 3, med alt fra opladere til cigarettænderen, til holdere der  med fordel kan sættes på både nakkestøtten og ventilationssystemet. Alt hvad dig og din familie har brug for på de lange køreture, eller bare til en hurtig opladning af din iPad 3 i bilen på vej til arbejde. Denne afdeling er perfekt til dig der vil have din iPad 3 med dig overalt, inklusiv bilen, og hvorhen den så måtte tage dig. Alt fra opladere, ledninger og holdere til din iPad 3. Alt til billige priser og med fri fragt.

 • iPad 3 Touch Pen

  Om du bare ikke kan lide at din iPad 3's skærm er fedtet, eller du har børn der elsker at tegne, er touch pennen til iPad 3 og andre kompatible enheder perfekt. Tegn, design og skriv med din helt egen stil ved hjælp af vores sortiment af touch pen, som fås i flere forskellige farver, og til lave priser. Forkæl dig selv, din iPad 3 eller dit barn med et must-have tilbehør. Altid med fri fragt.

 • iPad 3 Værktøj

  Hvis du vil spare masser af penge på at undgå en kostlig reparation af din iPad 3, er du kommet til det rigtige sted. Her hos coverbutik tilbyder vi en række værktøjer, til en lav pris, der kan hjælpe dig med at skille din iPad 3 ad, uden at skulle betale svimlende summer penge. Om der sidder sandkorn fast i højtaleren på din iPad 3 efter en strandtur, eller din skærm sidder skævt,kan de fleste problemer klares derhjemme. Snup et af vores værktøjs kits op, og find handymanden frem i dig selv. Spar reparationen og spar fragten, ved hjælp af vores fragtfrie kampagne.