iPad (2017) Tilbehør

Den nye iPad 2017 er døbt som den mest overkommelige iPad nogensinde lanceret af Apple. Apples nye iPad 9,7” leverer hurtigere ydeevne og en lysere skærm end den model, den erstatter, til en pris, der er omkring halvt så meget som iPad Pro. Tæt integration mellem hardware, software og App Store gør den nem at bruge. Når en person køber en ny gad...

Den nye iPad 2017 er døbt som den mest overkommelige iPad nogensinde lanceret af Apple. Apples nye iPad 9,7” leverer hurtigere ydeevne og en lysere skærm end den model, den erstatter, til en pris, der er omkring halvt så meget som iPad Pro. Tæt integration mellem hardware, software og App Store gør den nem at bruge. Når en person køber en ny gadget, i dette tilfælde en iPad, så er deres første instinkt at søge efter tilbehør til netop sin nye gadget, fra hovedtelefoner til opladere til kabler og meget meget mere. Efter at have købt sin iPad (2017), så skal man begynde at tænke på formålet med sit køb, da tilbehøret kan afhænge af brugen. Man kan google sig frem til hvad der findes af tilbehør, hvilke priser og hvem der forhandler Apple tilbehør. Er du igang med at læse dette, så er du kommet til det rigtige sted. Hvis man kan lave en rækkefølge over, hvilket tilbehør der først skal købes, så kunne den se således ud: Cover, skærmbeskyttelse, kabel / oplader, høretelefoner, powerbank, trådløst tastatur osv. Den første vigtigste ting er bagsiden af iPad´en hvortil der kan købes cover, som kan fungere som standere. Ønsker man ikke at ens iPad (2017) ikke skal bære rundt på løs vægt er der mulighed for silikone covers, robuste cover, bogomslag. Med et cover til iPad (2017) er den beskyttet mod støv, ridser og andre sådanne skader. Med et cover til iPad skal beskyttelsesglas da kombineres. Panzer Tempered Glass til iPad beskytter skærmen mod ridser, spidse genstande og kan i flere tilfælde spare dig for en flækket skærm. Beskyttelsesformer er der flere af, men din iPad 9,7” skal også have strøm enten fra en fast strømkilde og hvis dette ikke er muligt, så skal du have fingrene i en powerbank til iPad (2017). Power bank til din enhed er i disse dage obligatorisk at eje uanset hvilken form for tablet eller smartphone du har. Du ved nemlig aldrig, hvornår du løber tør for batteri og med en powerbank i nærheden ville du hurtigt kunne lade din iPad 2017 op. Powerbanks kapacitet spænder fra 2000mAh til 20,000mAh. For iPad 2017, foreslår vi at du købe en powerbank i intervallet 10.000 til 20.000 for at sikre, at den kan oplades mere end to gange fra 0-100%. iPad (2017) er både egnet til hjemmet samt arbejdsmæssigt. Uanset hvilket brug, så er et trådløst tastatur et tilbehør man burde eje til sin iPad. De trådløse tastaturer gør det nemt for brugeren at skrive lange essays og opgaver på farten. Da vi er klar over, at brugerne ikke kan skrive let på skærmtasterne. Det er grunden til, at vi anbefalder vores kunder til at købe de trådløse tastaturer til deres iPad 2017 og dermed gøre fuldt brug af hardware og software. En lille ting som man kan have ved siden af sit bluetooth tastatur er en lille og smart Apple pen til iPad 9.7". De touch-penne eller stylus penne, andre end Apples, gør det nemt at tegne og kommunikere med din iPad 2017 på en lidt nemmere måde.

Læs mere

iPad (2017) Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad (2017) Cover, Etui Og Taske

  Læder cover / taske til iPad 9.7 (2017) i sort eller anden farve er et produkt der uden tvivl vil klæde din enhed. Cover til iPad findes i flere modeller, farver samt design. Hos CoverButik.dk bestræber vi os for at have et bredt udvalg af cover til din iPad 2017, så du roligt kan bladre gennem de forskellige modeller og vælge netop den model, der passer dig bedst. Om du vægler læder cover til den ene iPad model eller anden, udstråler et læder cover elegance, kvalitet samt simpelthed, som kendetegner det perfekte cover eller taske. Ønsker man ikke et komplet dækkende cover til sin iPad, så er der også mulig for, at vælge et cover der kun beskytter bagsiden samt kanterne og netop sådan et cover burde kombineres med et beskyttelsesglas for netop at give din iPad den mest optimale beskyttelse. Uanset om du vælger den ene slags eller anden form for beskyttelse til din iPad så vil du med et over altid kunne nå ind til diverse justeringsknapper samt udgange. Med et cover til iPad 9,7" er den godt beskyttet mod udefrakommende stød, slag, ridser og støv og netop disse faktor spiller ind når uheldet er ude. Så vent ikke med at få bestilt dit cover, Klik her og bestil med det samme. 

 • iPad (2017) Beskyttelsesfilm

  iPad 2017 er en smuk tablet, den 9.7" skærm giver en fantastisk udsigt. Apple har gjort alt det de kan for at sikre skærmen på din iPad 2017, men hvis du ønsker yderligere beskyttelse mod ridser, skader eller spildt væske osv. Så er du nødt til at investere i Panzer Tempered Glass eller beskyttelsesfilm til din iPad og lade det gøre arbejdet for dig. Der er to hovedtyper af Screen Protector til rådighed på markedet. Almindelig klar folie til skærmen, som klistres på skærmen og beskytter den mod ridser og fedtpletter og vil forsat give dig en fuldt funktionel skærm. Ultra-klar skærmbeskyttelse er den standard type, og de er lavet til at være så umærkelig som muligt, så skærmens klarhed er upåvirket. Den anden type for skærmbeskyttelse er Panzer Tempered glass til iPad 2017, som er hærdet glas, der er langt mere robust end almindelig skærmbeskyttelse. Beskyttelsesglas sider perfekt på skærmen og beskytter skærmen mod grimme ridser, endda fra spidse genstande. 

 • iPad (2017) Dansk Tastatur

  Dansk bluetooth tastatur med alle bogstaverne på sin plads, så det er et 100% dansk tastatur til din iPad (2017). Trådløst tastatur til iPad 9,7" er et must buy, da det bliver lidt nemmere, at arbejde med ens iPad. Det trådløse tastatur gøre det muligt for brugeren nemt, at skrive lange dokumenter, opgaver eller andet som kræver lidt mere end hvad skærmtasterne kan klare. Trådløst tastatur giver dig fornemmelsen af et rigtigt tastatur og dermed vil det føltes ret så naturligt når du benytter dette trådløse tastatur. Dansk bluetooth tastatur er nemt at tilkoble din iPad 9,7", så du hurtigt kan komme igang med dit foretagende. Skærmtasterne på din iPad (2017) har du et par restriktioner, som det trådløse tastatur ikke har. Apple tastatur eller anden producent, så er investering i et bluetooth tastatur en ret så god investering.  

 • iPad (2017) Lightning Kabel

  Lightning kablet blev introduceret af Apple under lanceringen af iPhone 5 og iPhone 5S. Hvilke stort set har ændret hele linjen op. iPad 9,7" (2017) følger den samme tendens og har en lyn port til at oplade, tilslutte og synkronisere din enhed. Apple lightning kabel findes i 1 meter, 2 meter og 3 meters længde, så der skulle være rig mulighed for opladning af din iPad sammen med lidt frihed, hvis der er lidt afstand mellem dig og stikkontakten. Er lightning kablet ikke fra Apple, så er der andre producenter, som levere lightning kabel med MFI-chip, forskellige farver og omtrukket med andet en plastik, for netop at give dig et mere slidstærkt kabel.  

 • iPad (2017) Oplader

  iPad 2017 bruger Apple standard 2a / 5v oplader. iPad oplader eller anden oplader er kompatible med denne iPad og vil kunne levere strøm til enhver tid, uanset hvor du befinder dig, der skal dog bare være noget jævnstrøm. Der er iPad opladere, som giver dig mulighed for at oplade to enheder på samme tid og dermed kan din iPhone og iPad oplades samtidig. Udover oplader til hjemmet findes der også Bil opladere, rejse opladere og med en ekstra oplader liggende for iPad 2017 er du sikker på ikke, at mangle strøm til din enhed. 

 • iPad (2017) Høretelefoner

  Hovedtelefoner eller headset er en af de obligatoriske tilbehør, som er værd at bruge penge på. Høretelefoner til iPad 2017 leveres til dig fra producenter som Apple, JVC, Sony, Puro, 50 cent og mange flere velkendte mærker, som levere kvalitets materiale til dig sammen med et fedt design og en fed lyd, der er værd at lytte til. Hovedtelefoner i den rette støbning hjælper dig med at lytte til god musik, se video med en bedre oplevelse da både lyden og billedet er i topklasse. Eller vil du isolere dig fra omverden når du er på farten. så er hørebøffere fra JVC lige noget fra dig. Selvom denne iPad er af den nye genre så har Apple valgt ikke at fjerne det velkendte 3.5mm stik fra iPad 2017 og dermed kan du udvide valget med høretelefoner. Om du vælger bluetooth høretelefoner eller med høretelefoner med AUX kabel. Om du vælger den ene slags eller anden, så har vi fyldt hylderne op, så du præcist kan finde den model, der passer dig og din iPad 9,7" bedst.      

 • iPad (2017) Højtalere

  Højttaler til iPad 2017 for at kunne sikre dig, at du kan nyde musikken til dens fulde. iPad 9,7" 2017 højttalere er tilfredsstillende, men ikke god nok og dette er netop grunden til at du helt sikkert er nødt til at investere i de perfekte højtalere til din iPad. Der er mange typer af højttalere til rådighed på markedet, især til denne tablet fra Apple. Med iPad 2017 har du mulighed for både, at benytte højtalere med bluetooth forbindelse eller et kabel med 3,mm jack stik. Andre slags højtalere, som er til at finde på markedet er blandt andet dock station, som også kan oplade din enhed samtidig, soldrevne højttalere, der er bedst, når de anvendes til ture eller udendørs. Kvalitets højtalere til iPad til billige penge med fri fragt og hurtig levering, hvad mere kan man ønske sig. 

 • iPad (2017) Powerbank

  Powerbank der betragtes som et livsgivende produkt til din iPad (2017) er mere eller mindre noget, der burde være med i tasken når du slæber rundt på din iPad. Powerbank er et produkt der tillader dig at oplade dine elektroniske enheder på farten, uanset om det er en tablet, smartphone, iPad eller et andet produkt med en USB udgang. Selvom iPad 2017 har 8610mAh batteri, så har du stadig brug for en bærbar Powerbank for at sikre din iPad 2017 er klar til brug, selvom du har glemt at oplade din enhed hjemmefra og med det rigtige nødbatteri har du mulighed for mere end 1 opladning før dit powerbank læder tør for strøm. Powerbank er nem at bære rundt og dermed velegnet til den daglige brug. Kapaciteten af Powerbank varierer fra 2000mAh til 20,000mAh. For iPad 9,7" (2017) anbefaler vi at du købe en powerbank der rammer en kapacitet på 10,000mAh, så din iPad 9,7" bliver fuldt opladet fra 0 til 100%.

 • iPad (2017) Biltilbehør

  Det er ikke let at holde ens iPad kørende eller fastgjort i bilen uden det rette tilbehør til denne. Det vil dog hellere ikke rådes, at man benytte sin iPad 2017 under kørsel. Men hvilken muligheder har du, når du skal bruge navigation, lytte til musik, tilslutning af Bluetooth til dit Apple tilbehør eller andet? "kodeordet" er transportable biltilbehør. Og er man ude på den lange tur, så ønsker man da helt klart, at benytte sin iPad fuldest. Eksempelvis ved at være i stand til at indlæse deres tablet med de nyeste spil, film, og tv-udsendelser før man rammer den åbne landevej. Flere muligheder med biltilbehør til iPad 2017, som omfatter blandt andet bilholder, biloplader, holdere til nakkestøtter, lightning kabler og meget mere. 

 • iPad (2017) Touch Pen

  Hvis du har en iPad 2017 så er det et oplagt valg, at du er nød til at investere i en Tocuh Pen, som både ser godt ud og som er yderest funktionel, især til det proff. brug. Du kan også vælge Apples egne Touch Pen, som er en solid luns af hvid plast, der passer perfekt i hånden og oser af kvalitet og så kan den lidt mere end hvad andre Touch Penne kan. Fælles for Touch Pen fra Apple og andre producenter, som er til at finde her på siden er, at de kan beskytte din iPad skærm på 9,7" mod grimme rider, fedtpletter og ikke nok med det så bliver langt nemmere, at navigere mellem menuerne på din iPad. Touch Pen findes i flere farver samt design og især størrelserne. 

 • iPad (2017) Værktøj

  Er du en handy - mand eller kvinde og har mod på at prøve selv, så har vi ihvertfald det værktøj du har behov for, at få din iPad eller anden tablet / smartphone fikset. Eller du ønsker at eje et professionel iPad fastsættelse stikkontakt og ved ikke, hvilket værktøj du skal købe? Bare rolig, vi har dig dækket ind. Vi har et mindre, men præcist det udvalg du har behov for af værktøj til din iPad 2017 eller smartphone. For at åbne din iPad og erstatte komponenterne i din iPad 2017 vil du have brug for skruetrækkere af flere slags, især de små af slagsen. For at løfte skærmen uden at bryde den, vil der være behov for en skærm løfter, som nemt gøre jobbet. Derfor er sådan et lille værktøjssæt til din iPad 2017 lige noget for dig, der vil spare de penge et værksted ville tage. 

Find det rigtige tilbehør til den nye iPad 2017

Tilbehør til enhver enhed er den anden ting, du køber, når du har købt selve enheden. Nogle mennesker har tendens til at købe covers og skærmbeskyttere, mens andre går til andet tilbehør. Nøglen til at finde det rigtige tilbehør til iPad 2017 er at lede på den rigtige hjemmeside og dernæst kvalitets tilbehør til iPad 2017 og selvfølgelig til den rigtige pris. Hvis du f.eks. Er regelmæssig rejsende, så skal du købe en biloplader eller en powerbank til din iPad for at holde din enhed kørende. Hvis du kan lide at skrive meget på din iPad, så ville det være det rigtige valg at købe et iPad 2017 dansk tastatur. Ønsker du at beskytte din iPad 2017 mod ridser og skader, så er det et læder cover du leder efter samt hærdet glas til iPad 2017

Hvilken cover skal jeg vælge til min iPad 2017?

Efter at have købt iPad 2017, burde du stille dig spørgsmålet, hvilket cover skal jeg vælge til min iPad 2017? svaret er faktisk ret så nemt at finde. Vælg det cover, der passer til dine behov. Der er mange cover at vælge imellem på markedet. Uanset om du er på udkig efter silikonebetræk, som er ret enkelt eller er du på udkig efter et læder cover, der ser cool ud og giver en komplet beskyttelse af din enhed. Og med et cover til iPad 2017 er din enhed beskyttet mod grimme ridser samt andre skader, der skan ødelægge din iPad og dermed kan det blive en dyr omgang.

Der findes flere cover til din enhed, men der er ikke rigtig nogen grund til at beskrive yderligere, da du nok har forstået vigtigheden af et cover og samt at der kan vælges mellem flere modeller. Se f.eks. cover til iPad 2017