iPad 2 Tilbehør

Det verdensomspændende fænomen iPad 2, har efterhånden brug for tilbehør til at interagere med andre enheder og virke korrekt. Heldigvis behøver du ikke at bruge en formue på den nyeste model, i stedet kan samle et par forskellige essentielle produkter op, direkte fra vores hjemmeside. Helt fragtfrit. Adaptere er et must for enhver der vil have ...

Det verdensomspændende fænomen iPad 2, har efterhånden brug for tilbehør til at interagere med andre enheder og virke korrekt. Heldigvis behøver du ikke at bruge en formue på den nyeste model, i stedet kan samle et par forskellige essentielle produkter op, direkte fra vores hjemmeside. Helt fragtfrit. Adaptere er et must for enhver der vil have deres filer overført, eller fremlægge deres arbejde på de større skærme. For at holde din iPad 2 i fin stand, kan du tage et kig på vores brede udvalg af ikke alene covers i mange forskellige farver, men også, beskyttelsesfilm, tastatur, etuier, tasker og beskyttelsesglas. Touch pen og højtalere kan også hjælpe dig med at optimere din oplevelse med din iPad. Altid til lave priser og altid fragtfrit.

Læs mere

iPad 2 Tilbehør 

Underkategorier

 • iPad 2 Cover, Etui Og Taske

  Står du og mangler et beskyttende cover, eller et stilligt etui til din iPad 2? I så fald har vi en lang række af kvalitetsprodukter i en bred vifte af forskellige farver og stile. Vi tilbyder også tasker til din iPad 2, i en række af forskellige designs. Vi har et bredt udvalg af cover, etuier og tasker, lige til din iPad 2. Så snup din iPad 2 i hånden og peg løs lige det cover, etui eller taske som du ønsker dig til din iPad 2, du kan også tage et kig på det populære PU læder cover til iPad 2 som vi, ligesom alt andet, har stående til en god lav pris. Så om du er til cover, tasker, etuier eller bare læder cover, så har vi det helt rigtige til din iPad 2. Selvfølgelig er det med FRI FRAGT.

 • iPad 2 Beskyttelsesfilm

  Hvor tit har man ikke opdaget en ridse i skærmen på ens iPad eller iPhone? Eller hvem har ikke prøvet at tabe deres iPad på gulvet på vejen op af sofaen? Modvirk skrammer og skader på din iPad 2, ved hjælp af vores Panzer Tempered glass, beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm. Alle produkter holder din iPad 2’s skærm så god som nu og gennemsigtigheden er høj. Hvis du vil beskytte din iPad 2 yderligere og ikke har et cover til din enhed, kan du kigge på vores cover afdeling hvor vi tilbyder billige kvalitetscovers samt flere forskellige etuier og tasker. Alt der købes på hjemmesiden, leveres selvfølgelig med Fri Fragt.  

 • iPad 2 Dansk Tastatur

  Det kan nogle gange være irriterende at skriver lange tekster på din iPad 2, kun ved brug af det indbyggede touch-tastatur. Selve tastaturet fylder en hel del af skærmen, og det kan tit være svært at skrive noter, beskeder eller opgaver. Heldigvis tilbyder vi en praktisk, billig og nyttig løsning. Vi tilbyder nu handy, mobile tastaturer til din iPad 2. Gode at skrive på og med en sikker bluetooth forbindelse til iPad 2 modellen. Du kan nu skrive frit på din iPad, uden at bruge unødig tid på det klodsede touch-tastatur. Flere forskellige farver og designs er tilgængelige, alt sammen fragtfrit.

 • iPad 2 Høretelefoner

  Musik har aldrig været lettere at tilgå, med tjenester der streamer musik 24/7 og altid er tilgængelige. Nyd endelig disse muligheder, med vores kvalitetshøretelefoner og headsets til din iPad 2 og andre enheder, fra mærker som, Apple EarPods, SMS Audio, JVC, Jabra og Urbanista. Nyd underholdningen på bussen, i toget eller bare på farten, med god lyd på hele rejsen. God lyd på din iPad 2, er lig med gode oplevelser. Du kan også købe trådløse og pålidelige højtalere til alle dine enheder, inklusiv iPad 2, under Højtaler kategorien. Altid gratis fragt og lave priser.

 • iPad 2 Højtalere

  Snup en af vores trådløse højtalere og din iPad 2 op, og tag festen med i lommen. Spred musikken og glæden med vores kvalitets højtalere til iPad 2. Fyld dit værelse med musik, tag højtaleren med på rejsen eller bare gør lyden på din iPad 2 bedre og højere, og lad musikken tage over. Alle vores fremragende trådløse højtalere fås til billige priser og selvfølgelig med gratis fragt.

 • iPad 2 USB Kabel

  USB kabler til iPad 2 kan bruges til at forbinde din iPad 2 med forskellige USB kompatible enheder, som for eksempel din PC. Vores kvalitets USB kabler kan også bruges til opladning af din iPad 2 fra Apple. Alle kabler findes i forskellige længder, og er altid med gratis fragt. 

 • iPad 2 Oplader

  Lad aldrig din iPad 2 fra Apple være uden strøm. En Original oplader er det mest essentielle tilbehør til din iPad 2 der kan fås. At være uden strøm på ens iPad 2, kan i længden blive meget irriterende, men det er dog helt unødvendigt. Få din iPad 2 op og køre igen, ved hjælp af vores udvalg af opladere, til lave priser og med fri fragt, her hos Coverbutik.

 • iPad 2 Powerbank

  Powerbank er det perfekte tilbehør til dig der er på farten, eller ikke altid har tid til at oplade din iPad 2 op, på vej til skole, arbejde eller på rejsen. Vi tilbyder powerbanks til lave priser og fri fragt, så du aldrig behøver at stå uden strøm på din iPad 2 igen. Om din Apple iPad 2, er ved at løbe tør på flyrejsen, eller mens du er i gang med at skrive et vigtigt dokument, kan du nu ved hjælp af Coverbutik, altid tage din portable powerbank oplader op af tasken eller jakkelommen. Øjeblikkelig strøm, til iøjefaldende priser.

 • iPad 2 Adapter

  Du kan med vores adaptere til iPad 2, med lethed overføre filer, se din iPad på tv med HDMI adapter eller fremvise de selvsamme filer på andre elektroniske enheder. Vi tilbyder også SD-kort læsere til din iPad 2, som gør det lettere at overføre filer til din iPad 2 fra, f. eks, din personlige PC. Udvid din iPad 2's kompatibilitets evner. Altid billigt og altid med gratis fragt.

 • iPad 2 Biltilbehør

  Det er meningen at du kan tage din iPad 2 med dig overalt. Så hvorfor ikke også med i bilen? Du kan f. eks underholde folket på bagsæderne, ved hjælp af vores iPad holder der er kompatible med både nakkestøtten og airconditioningen. Eller lad din iPad 2 op på farten, med vores ladere til cigartænderen, som kan oplade to enheder på samme tid. Lad din iPad 2 op, mens bilholderen holder den lige ved hånden så du kan høre musik, eller tage imod opkald. Alt sammen på farten, og alt sammen fragtfrit og til lave priser.

 • iPad 2 Touch Pen

  Du kan i denne kategori finde en række af forskellige touch pen til din iPad 2, alle sammen til lave priser og med fri fragt. Om du er irriteret over fedtede fingre på din iPad 2, eller du bare elsker at udfolde dig kreativt, er vores touch pens til iPad 2 en fantastisk, alternativ måde at styre din iPad 2 på. Brug den på arbejdet, i skolen eller tegn eller visualiser billeder og tegninger i dit eget hjem, alene ved hjælp af din iPad 2 og en touch pen / stylus pen i en valgfri farve.    

 • iPad 2 Værktøj

  Om der sidder sandkorn fast i højtaleren på din iPad 2 efter en strandtur, eller din skærm sidder skævt, kan de fleste problemer klares derhjemme. Snup et af vores værktøj kits op, og find handymanden frem i dig selv. Hos coverbutik tilbyder vi et sortiment af produkter der kan hjælpe dig med at fixe din iPad 2's problemer, hjemme hos dig selv med et af vores værktøj. Spar penge ved at undgå unødige reparationer, og spar en smule tid ved at lave din egen iPad 2 derhjemme. Spar reparation og spar fragten, ved hjælp af vores fragtfrie kampagne.