HTC 10 Tilbehør

Din HTC 10 har så mange funktioner og så meget indbygget udstyr, men lidt mere kan aldrig skade. Om du så ønsker at beskytte din HTC 10, så har vi et hav af muligheder til dig. Hvis du vil passe på din HTC 10, som helhed og samtidig sørge for at den ser lækker ud er et cover eller etui, det helt rette valg til dig. Du kan også vælge at spice det...

Din HTC 10 har så mange funktioner og så meget indbygget udstyr, men lidt mere kan aldrig skade. Om du så ønsker at beskytte din HTC 10, så har vi et hav af muligheder til dig. Hvis du vil passe på din HTC 10, som helhed og samtidig sørge for at den ser lækker ud er et cover eller etui, det helt rette valg til dig. Du kan også vælge at spice det op med et pung / taske-cover eller et læder cover/etui. Hvis det hovedsageligt er skærmen du frygter går i tusindstykker, så finder du her på siden en hel række af både beskyttelsesfilm mod de små ridser og hærdet glas til de store stygge slag. I lyd-rækken finder du et hav af høretelefoner/headset og højtalere til din HTC 10, så du kan sætte enhver fest igang. Der findes også en masse smarte løsninger til at gøre opladningen af din HTC 10 enklere og mere spændende. En hel masse adaptere / opladere, USB kabler og endda powerbank / strømbanker finder du her på siden. Hvis du bare leder efter noget helt simpelt tilbehør til at gøre din HTC 10 lidt mere interessant, så kan du koble den til bilen med vores biltilbehør eller endda en touch pen / stylus så du kan tegne løs på din HTC 10. Uanset hvad du søger, finder du det her på siden med prisen i bund og kvaliteten i top, alt sammen med fri fragt på alle varer på hele Coverbutik.dk.

Læs mere

HTC 10 Tilbehør 

Underkategorier

 • HTC 10 Cover, Etui Og Taske

  Din HTC 10 er højst sandsynligt lækker i sig selv og er sikkert allerede stilren, men det burde ikke holde dig fra at købe et cover eller etui til den. Ved køb af et cover med kortholder eller taske til din HTC 10 kan du gøre den langt mere personlig og få den til at opfylde netop dine behov. Desuden kan du ved køb af et cover eller etui opnå mere beskyttelse til din HTC 10. Disse covers blokerer selvfølgelig ikke for nogle funktioner på din telefon og skader slet ikke funktionsdygtigheden. Du kan frit vælge mellem mange forskellige slags cover og etuier til din HTC 10 her på siden. De kommer i alle slags former, størrelser og farver, så vi håber selvfølgelig at du finder noget, som falder i din interesse. Vores læder covers og etuier kendetegnes selvfølgelig ved, at vi har den høje kvalitet, men samtidig en fordelagtig pris.

 • HTC 10 Beskyttelsesfilm

  Hvis du vil beskytte din HTC 10 kan du med fordel købe skærmbeskyttelse, hvor enten beskyttelsesglas eller gennemsigtig folie er to oplagte valg. Begge har til formal at beskytte skærmen på din HTC 10 mod ridser og andre ting. Hærdet glas til HTC 10 er dog den stærkeste af de to og kan tåle en del mere. At montere hærdet glas er en nem sag, hvorimod man skal være mere forsigtig med almindelig skærmbeskyttelse grundet risiko for luftbobler. Der følger klude med, som man skal rense skærmen med og derfra kan man påsætte beskyttelsesglasset på sin HTC 10. Med skærmbeskyttelsen minimerer du risikoen for skærmskader og generelle ridser.

 • HTC 10 Høretelefoner

  Det er oplagt at høre musik på sin nye HTC 10 og det kan vi sagtens hjælpe dig med, her på coverbutikken.dk. Vi har et stort udvalg af høretelefoner og headset til netop din HTC 10 og de findes i mange forskellige varianter. Vi kan blandt andet tilbyde in-ear høretelefoner, headsets og hørebøffer til HTC 10. Disse kommer fra mærker som blandt andet Urbanista og SMS Audio, som er lavet af den amerikanske rapper, 50 Cent. Søger du derimod efter nogle høretelefoner i en fin kvalitet, men til en billigere pris, så har vi også mange billigere alternativer. Disse har selvfølgelig også en god lyd og man får virkelig noget for pengene. Vi håber at du finder netop de høretelefoner eller det headset du lige står og mangler til din HTC 10, vi gør vores bedste for at prisen skal være i bund mens kvaliteten skal være i top.

 • HTC 10 Højtalere

  Vi har her på siden et stort udvalg af højtalere og speakers til HTC 10. Vi tilbyder mange forskellige slags højtalere og speakers, og valget er selvfølgelig op til dig, så du vælger den højtaler eller speaker der passer til lige præcis dit behov. Vores højtalere er en blandet størrelse og vi tilbyder alt, lige fra waterspeakers til almindelige speakers / højtalere, selvfølgelig alle med en god bass og lyd. Er du også træt af, at skulle have din telefon tilsluttet højtaleren via en ledning, så kan du også købe trådløse højtalere her på siden. De afspiller via Bluetooth og på den måde skal du altså ikke være nervøs for, at skulle sidde ved side af højtaleren hele tiden. Vi gør vores bedste for, at du skal finde lige netop den højtaler eller speaker til din HTC 10, som du ønsker dig.

 • HTC 10 USB Kabel

  Et USB kabel er et oplagt værktøj at have med sig. Med et USB kabel type-c til din HTC 10 kan du både oplade din telefon samt overføre filer og billeder til den via computeren fx Du kan også bruge det når du skal lave en backup af al data på din telefon. Desuden er det også smart at have, hvis dit eget kabel går i stykker, hvilket ikke er usædvanligt. Dem vi sælger er nemlig lavet af nylon og holder derfor til mere, i forhold til de originale som er lavet af gummi. Altså holder vores til mere end de originale og samtidig er det et godt værktøj at have med sig, da den kan bruges til en del forskellige ting. De fås selvfølgelig til en billig pris her på Coverbutik.dk

 • HTC 10 Oplader

  Hvis din egen oplader er gået i stykker eller du bare har brug for mere end én oplader til din HTC 10, så kig med her. På coverbutik.dk har vi nemlig mange forskellige opladere, lavet specielt til HTC 10. Vi har selvfølgelig de originale opladere fra producenten, men vi har også mange flere, som er lavet i andre farver og med andre, nyttige egenskaber. Fx har vi opladere med flere udgange, hvilket vil sige, at man kan oplade mere end én telefon, ved bare at putte et kabel i stikkontakten. Meget praktisk, hvis der er flere i husstanden, som skal oplade deres telefon på samme tid, men der ikke er flere ledige stikkontakter. Disse fås selvfølgelig også i mange forskellige farver, designs og mønstre og kommer som altid i den højeste kvalitet, men samtidig til en fornuftig pris.

 • HTC 10 Powerbank

  Med en powerbank til din HTC 10 kan du oplade din telefon, også selvom der ikke er en stikkontakt i nærheden. Så hvis du er træt af, at løbe tør for strøm mens du er i byen, og du har brug for at have strøm på din telefon, så er en powerbank en oplagt mulighed. Powerbanken fylder samtidig ikke særlig meget, og den kan nemt være i lommen. Selve powerbanken fungerer som en lille klods, hvor du blot skal sætte din mobil i det genkendelige usb-kabel, altså fungerer det ligesom når du oplader din HTC 10 hjemmefra, blot trådløst. Så hvis du er træt af at løbe tør for strøm og gerne vil have strøm til den telefon, men du er langt fra en stikkontakt, så kan du med fordel købe din powerbank her på Coverbutik til en billig pris.

 • HTC 10 Biltilbehør

  Savner du også, at kunne tjekke din GPS på din telefon ordentligt, så kig med her, for på vores hjemmeside kan du nemlig købe biltilbehør til din HTC 10, så du ikke længere skal bruge unødvendig tid og samtidig være til fare for andre, når du skal tjekke GPS og køre bil samtidig. Med vores biltilbehør kan du som sagt sætte GPS’en til og ikke mindst sætte den i en ordentlig holder, så du ikke skal kigge ned, hver gang der kommer en ny kommando. Samtidig kan du oplade din egen, men også en anden HTC 10 samtidig, meget praktisk, hvis I er langt hjemmefra, og er ved at løbe tør for strøm. Dette værktøj gør din biltur mere afstressende og samtidig mere sikker for dig selv og andre, da den hænger i en fornuftig højde. Køb biltilbehør her på coverbutik.dk til en billig pris.

 • HTC 10 Selfie Stang

  En selfie stang er en helt igennem fantastisk opfindelse. selfie stick lader dig tage helt uforglemmelige billeder direkte på din HTC 10 nemt og simpelt. Du behøves ikke stresse over at finde den rette vinkel fra hvor du ser bedst ud. Hold din HTC 10 i ro nemt og tag billeder, altid fra din gode vinkel med en selife-stang. Selfie-stangen finder du billigt her på siden til en billig pris, samt helt uden at skulle betale for fragt.

 • HTC 10 Touch Pen

  Med en touch pen kan du nemt tegne løs på din HTC 10. Tegn løs om end det er snaps eller bare andre kreative kunstværker. Du kan nemt benytte dig af denne 100% aluminium touch pen / stylus, her fra Coverbutik.dk. Vi er her for at du kan få den bedste oplevelse på din HTC 10 når det kommer til alt også når det kommer til at undgå fedtpletter og øge præcision. Alt sammen billigt på denne side, samt med gratis fragt.