Coverbutik, er en del af Max99.dk I/S, som er et dansk ejet firma, der har eksisteret siden starten af 2013. Vores mål med Coverbutik.dk er, at holde priserne så konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Og ikke nok med det, så tilbyder vi også fri fragt på alle vores produkter. Vores mål, hos coverbutik.dk er at lade priserne komme til kundens fordel og fordi vi ønsker, at du kun skal koncentrere dig om dit næste køb og ikke spekulere om fragtprisen, så tilbyder vi frifragt på alle vare købt hos coverbutik.dk. Led ikke længere, klik dig ind hos coverbutik.dk og se det brede udvalg af tilbehør til netop din smartphone eller tablet.  

 

Om vores produkter

Hos Coverbutik.dk er vi specialister i tilbehør til smartphones samt tablets. Og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg indenfor netop det tilbehør du mangler. Dog er der nogle vare som vi skiller os ud med og dem kan du finde nedenfor.     

iPhone covers - Her finder du en oversigt over de forskellige iPhone covers, der findes. Du kan klikke dig ind på den model, som du har og finde det rette iPhone cover.

Samsung covers - Her finder du en oversigt over samsung covers til både smartphones, Samsung tabs og Samsung Note. Om din samsung enhed er ny eller gammel har vi det hele. Du kan gå ind på de forskellige modeller og vælge hvad du har brug for. 

iPad Air Cover – er designet og udviklet til den, som bruger sin iPad Air i hverdagen. Cover til iPad Air beskytter din iPad Air mod dagens udfordringer og dermed forlænger levetiden på din iPad Air. Et iPad Air cover er noget af det mest solgte tilbehør her på siden og derfor også vores styrke. Du kan finde iPad Air Covers i læder, plastik og mange andre materialer.

Beskyttelsesglas til iPhone 5 – er din sikkerhed for, at skærmen kan klare lidt mere end det sædvanlige. Beskyttelsesglas er skærmbeskyttelse i from af hærdet glas og dermed modstandsdygtig overfor spidse genstande og grimme ridser. Beskyttelsesglas hos coverbutik fra flere producenter til en billig pris. 

Cover til iPhone 7 – iPhone 7 er en smartphone, som man enten elsker eller hader og det er op til den enkelte, det blander vi os ikke. Dog giver vi dig udvalget af det rette tilbehør til din iPhone 7, deriblandt cover til iPhone 7 i flere materiale typer. Læder cover med kortholder til iPhone 7 giver dig sikkerhed samt plads til kreditkort.     

Lightning kabel til iPhone 7 Plus - Nok er dette et af de nyere produkter fra Apple, men du kan stadig bruge et af dine gamle lightning kabler. Lightning kabel fra Apple eller fra andre producenter sikre din iPhone 7 Plus strøm til enhver tid. Klik videre her og se det store udvalg af lightning kabel til iPhone 7 Plus. Hos coverbutik forhandler vi kun kvalitetsprodukter, og det er ikke kun til Samsung og iPads du kan få de lækre kvalivarer. Selvom det kun er et ligtning kabel, så er der flere muligheder.     

Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S6 – Beskyttelsesglas til din Samsung Galaxy S6, som beskytter din enhed mod spidse genstande samt ridser der kan være ret så grimme, at se på. Med panserglas har du et ekstra lag glas på den eksisterende skærm. Hærdet glas er ligesom skærmbeskyttelse og skal klistres på skærmen.  

Samsung Galaxy S7 Cover - Samsung Galaxy S7 er en fed sammensmeltning mellem glas og metal, og de runde kanter adskiller den markant fra iPhonens look. Denne model af Samsung Galaxy kan oplades trådløst, hvilket er noget af en game changer, og selv om det ikke altid er det mest spændende at snakke om, så er opladningen en ret blæret feature ved Samsung Galaxy S7 - man kan nemlig med en lynopladning på 10 minutter have mere end 2 timers taletid. Samsung Galaxy S7 er dog skrøbelig som alle andre smartphones og vi anbefaler at du benytter et Samsung Galaxy S7 cover. 

Samsung Galaxy S7 Edge View Cover - Samsung kalder designet på deres model Galaxy S7 Edge for "re-defined" og der er sat fokus på brugeroplevelsen. Det er gjort meget for at denne model er endnu bedre at holde på. En helt igennem lækker smartphone, og hos coverbutik forhandler vi kun Samsung Galaxy S7 Edge covers med respekt for det lækre design. Du kan se oversigten over covers til Samsung Galaxy S7 Edge ved at følge indledende link. En Samsung Galaxy skal behandles ordentligt, derfor anbefaler vi du begynder at bruge et cover til telefonen, hvis du ikke allerede gør det.

iPad cover Se den store guide til iPad covers her. Her kan du finde genveje til mange forskellige typer iPad covers til de mange forskellige modeller. Hvis du har behov for et cover til din iPad, så er det her et rigtig godt sted at starte.

iPad Air 2 Taske – En iPad bør altid have et cover eller en taske, og det samme gælder en iPad Air 2. Hos coverbutik gøre vi meget for, at kunne levere dig en taske som dækker dit behov og netop derfor er vi nødt til, at have hylderne fyldte med forskellige cover, tasker til iPad Air 2, som både dækker din iPad air 2 og giver den et look, som du forsat har lyst til at se på. Hos coverbutik syntes vi selv vi har Danmarks lækreste iPad Air 2 cover, men det kan du jo selv lige vurdere.

iPad Pro 9.7 Etui - iPad Pro 9.7 har en ydeevne der er næsten dobbelt så stor som iPad Air 2, men lige som andre tablets er iPad Pro 9.7 relativt skrøbelig, og særlig i hjem med små børn, husdyr eller unge mennesker, så er det en rigtig god ide med et iPad Pro 9.7 Cover. iPad Pro 9.7 cover fås i flere forskellige materiale typer hvoraf læder etui, TPU etui lige hurtigt kan nævnes. Med et iPad Pro 9.7 etui er du klar til dagens udfordringer. 

iPad Mini 4 oplader - iPad Mini 4 er let og elegant og på samme tid mægtig. Den fysiske størrelse og vægt er reduceret markant mens kraften fra de klassiske iPad Mini er fastholdt. iPad Mini 4 er allerede et stort hit i Danmark, men for at bruge din iPad Mini 4 så skal den have noget strøm og dette skal helst ske med en oplader der kan levere dig strøm hurtigt. Trådløs oplader, oplader fra Apple og mange flere oplader til iPad Mini 4 kan levere strøm til din iPad Mini, hvorend du befinder.

Cover til HTC 10 - Den nye HTC 10 skal selvfølgelig ikke snydes for nogle fantastiske covers. Både læder, silikone/gummi og etuier. Er du så heldig at have fået fingrene i den fantastiske HTC 10 telefon? Så skal den selvfølgelig ikke smadres! Derfor skal du også have en dejligt cover til den her fra Coverbutik.dk. Vi har de bedste covers til prisen. De er af meget høj kvalitet og langtids holdbare. Vi har vores læder covers og etuier som kan bruges til mange ting, som feks. Til at holde på kredit kort, kontanter og meget mere. Hvorimod vores gummi/silikone er dejligere at holde rundt om og lidt nemmere og gå til. Men lige meget hvad du søger, tror jeg vi har noget til din smag. Og fragten er gratis på alle vare i butikken. Så du brude slå til før det er forsent

 

Vi skal lytte og lære af vores kunder, for at kunne tilpasse os og blive bedre. At forblive dynamiske og fleksible er essentielle værdier for vores virksomhed. 

Tillid er ikke noget man har, men snarere noget man gør sig fortjent til. Det tillidsforhold vi har til vores kunder har vi opnået gennem loyalitet, engagement og vores kompromisløse ønske om altid at sætte vores kunder i første række. Dette har skabt en tæt relation til vores kunder, som vi er evigt taknemmelige for.

Du kan kontakte os på tlf.: 51 84 44 91 (12-16) eller på mail kontakt@Coverbutik.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i 

hverdagen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget  varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Coverbutik.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine 
forældre.

 

Bestilling

På Coverbutik.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Coverbutik.dk indgås aftaler på dansk. 


Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til kontakt@Coverbutik.dk

 

Coverbutik - en del af Max99 I/S

Skyttehusene 55
2620 Albertslund
CVR.: 34 96 72 45
Etableringsår: 18-03-2013
E-mail: kontakt@Coverbutik.dk
Har du problemer med hjemmesiden så skriv til IT: webmaster@Coverbutik.dk