Apple Tilbehør

Apple tilbehør til dit nye eller gamle Apple produkt finder du her på siden. Søger du tilbehør til din iPhone eller iPad så har vi et stort udvalg indenfor tilbehør til disse. Cover, case, kabler, holder, backup batteri listen er lang på tilbehør, om du skal bruge det til din iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C/SE eller iPhone 6-serien eller iPad 2/3 og...

Apple tilbehør til dit nye eller gamle Apple produkt finder du her på siden. Søger du tilbehør til din iPhone eller iPad så har vi et stort udvalg indenfor tilbehør til disse. Cover, case, kabler, holder, backup batteri listen er lang på tilbehør, om du skal bruge det til din iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C/SE eller iPhone 6-serien eller iPad 2/3 og iPad 4, iPad Pro, iPad mini. Og det behøves ikke at koste mere end højst nødvendigt, hvilket du vil opleve her på siden af tilbehør til dit Apple produkt. Med billige produkter til iPhone eller iPad går vi ikke på kompromis med kvaliteten på dit næste Apple tilbehør. Med forskelligt tilbehør inden for beskyttelse, som eksempelvis kan være cover / etui, beskyttelsesfilm / skærmbeskyttelse, af din iPhone eller iPad forlænger du levetiden på enten din iPad Air / iPad Air 2 eller iPhone 6 / 6S / iPhone 6 Plus / 6S Plus. Nok er din iPad Air 2 eller iPad Pro yderst funktionel, men med det rette tilbehør til disse bliver de endnu mere brugervenlig samtidig med, at de er beskyttet mod hverdagens udfordringer.

Original Apple Oplader

Din iPhone eller iPad er nogle enheder, som er bygget med omtanke at de skal benyttes meget, så derfor skal batteriet kunne holde meget længe på din iPad eller iPhone. Heldigt for alle iPad og iPhone brugere findes der en universel oplader indenfor Apple verden. Den kan desværre gå i stykker og til tider bare ikke være nok, derfor kan du her på siden finde den helt original oplader fra Apple, skabt til at oplade din iPad eller iPhone. Dette er ikke et produkt, som skal tages for givet. De uoriginale opladere som findes på markedet er ikke indehaver af Apple’s garanti som der tilbydes til alle de originale Apple opladere. Derfor er det som regel smart at have en helt original Apple oplader til din IOS enhed. Den helt klassiske hvide oplader direkte fra Apple er ikke bare helt klassisk, men samtidig også ret luxuriøs. Blot farven og kvaliteten er i sig selv prestige og derudover giver det bare denne originale og sikre følelse at denne oplader er direkte fra den verdenskendte producent, Apple. Til trods for at denne originale oplader fra Apple er forholdsvis dyr sammenlignet med de uoriginale er denne oplader billig på Coverbutik.dk i forhold til andre sider på nettet. Derudover skal du overhovedet ikke tænke på fragten, da vi ordner den for dig. Det betyder fri fragt på alt på hele Coverbutik.dk

Læs mere

Apple Tilbehør 

Underkategorier

 • iPhone Tilbehør

  Med det rette tilbehør / gedgets til din Apple enhed bliver den blandt andet mere brugbar og du vil dermed kunne drage mere nytte af den. Om du er på udkig efter et cover / taske eller et etui i læder eller andet materiale til din iPhone 5/5S/5C eller iPhone SE, så er der masser af muligheder for netop, at finde et cover, som falder dig i smag. Vores sortiment stopper ikke ved cover og etuier. Mangler du eksempelvis tilbehør til bilen, kabler eller en selfiestang. Så har vi det du lige står og mangler. Er du lidt mere opdateret med Apples produkter og er i besiddelse af en iPhone 6 eller iPhone 6S Plus så findes der også tilbehør til denne model. Om det er et cover / etui i læder eller PU læder, kabler, skærmbeskyttelse eller hvad du nu står og mangler så er udvalget igen stort. Et must have tilbehør til alle Apples produkter er helt klart et nødbatteri / powerbank, uden denne skal du være i nærheden af en strømkilde og det ikke altid lige nemt. Efterhånden har Apple produceret nogle iPhones som bliver smartere og flottere. Hos CoverButik.dk følger vi udviklingen også nøje og udvider derfor vores sortiment løbende med det sidste nye på markedet indenfor blandt andet covers / etui i flere forskellige farve i både læder, PU læder og plast materiale, men vi glemmer ikke de ældre modeller såsom iPhone 3 og iPhone 4/4S disse modeller haves der også tilbehør til og ikke kun enkelte covers. Til iPhone 4 eller iPhone 4S har vi blandt andet skærmbeskyttelse, holdere til bilen, opladere til bilen med flere udgange, cover i læder eller metal. Hos CoverButik.dk gør vi vores bedste for at ramme bredt med netop det tilbehør du står og mangler til samtlige iPhones fra Apple. Så lad bare Apple producere flere. Vi er klar med, at få fyldt hylderne op med det sidste nye tilbehør til netop din model!  

  Billig powerbank til iPhone

  Din smarte iPhone er en enestående enhed, uanset hvilken model det er. Apple har gør sig hvert år umage med at levere den verdenskendte og populære iPhone. En iPhone er ikke bare en mobil, det er virkelig et bevis på hvor stærke Apple’s kræfter virkelig er, men med stor kraft følger et stort ansvar. Selvom at din iPhone er en helt gennemtænkt og super fed enhed, så er den ikke perfekt. Batteritiden er et problem for mange, batteriet holder ikke en evighed og det kan blive et problem. I forhold til en Samsung enhed på samme størrelse er batteriet optimalt, på det område halter iPhonen lidt, men tænk aldrig mere på det! Denne geniale enhed er noget helt smart og praktisk for dig. Din iPhone er ikke den bedste til at holde strømmen, men hvad nu hvis du fik fortalt at der findes en smart opfindelse, som kan løse dette problem, nemt og uden at fylde for meget? En powerbank er din livredder. En powerbank/strømbank er din ven i nød, en powerbank kan hjælpe dig med at forlænge batterilevetiden på din iPhone. Du medbringer nemt denne lille powerbank med dig hvor end du skal hen, men husker at oplade den først så den er klar til brug. Så når batteriet er lavt på din iPhone, så har du powerbanken til rådighed nemt, simpelt og hurtigt. Her på Coverbutik.dk får du fri fragt på din powerbank og alle dine andre varer, det betyder at du betaler for varen, så betaler vi får alt andet til varen når til din dør.

 • iPad Tilbehør

  Nok er iPad fra Apple ret så funktionel og kan tages med overalt og blandt andet glæde dig med flere timers fornøjelse og spare dig for en masse kedsomhed. Men det bliver ihvertfald ikke uden det rette tilbehør til din iPad. Uanset om din iPad er en iPad 2/3 eller iPad 4, iPad Pro, iPad Air eller iPad Air 2 og ikke for at glemme den mindste, en iPad mini 2/3 eller iPad mini 4. Så er det rette tilbehør / udstyr påkrævet. Har du din iPad med dig overalt så kommer du ikke udenom beskyttelse til din iPad, som fås i mange udgaver. Beskyttelse kan opnås i forskellige designs, farver, materiale. Eksempelvis et cover / taske til iPad 2/3 eller 4 fås blandt andet i læder, PU læder og TPU, mulighederne er der, nu skal du bare vælge hvad der passer dig og din iPad bedst. Eller hvad med et vores mest solgte covers i PU læder til blandt andet iPad air eller iPad Air2, et 360 grader cover, som giver dig flere vinkler når du benytter din íPad og dermed har du et yderst brugervenlig samt funktionel cover / taske til din iPad i PU læder. Et cover / etui til din iPad fra Apple giver dig solid beskyttelse, men hvorfor stoppe der. Opnå yderligere beskyttelse til din iPad eller iPad Pro med gennemsigtig skærmbeskyttelse enten som folie eller PanzerGlass, som er med til at holde fedtpletter samt ridser væk fra skærmen på din iPad Pro fra Apple. Original lightning kabler, tilbehør til bilen, opladere, høretelefoner, powerbank / backup batteri. Jamen, alt det tilbehør du lige står og mangler til din tablet fra Apple finder du samlet et sted, coverbutik.dk. Mærker som USAMS, ROCK, KLD, PURO, GUESS og mange mange flere mærker er med til, at sætte sit præg på netop din iPad om det er en iPad Air 2 eller iPad Pro, så hjælp den med at skille sig ud fra mængden. 

  Se f.eks. Læder taske til iPad Mini 4Dansk tastatur til iPad Air

Apple Tilbehør

Information

Tags